Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nije kasno javi se na PP Gajo ako ti dosad niko nije poslao kod.
U kom kolu ce se obracunati bodovi sa meca Celsi-Aston Vila???
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Nije kasno javi se na PP Gajo ako ti dosad niko nije poslao kod.
U kom kolu ce se obracunati bodovi sa meca Celsi-Aston Vila???
u ovom kolu pise lepo gameweek 1
Korisnikov avatar
By Debeli Šutić
Odbrana onako-Kolarov nije igrao, a u izmeni mi bio Kolo Ture gde sam lagano mogao da uzmem jos 5 poena. Veznjaci onako- Ture i Oscar odlicni ali zato Paulinjo i Felaini jedno 5 poena. Preporucujem svima da koriste Paulinja jer sasvim sigurno trener AVB ce konstantno da ga drzi u timu jer ne planira da se maje sa Englezima ove godine( mada ih nesto i nema puno u timu ) a i dobar je igrac realno... U spicu RVP naravno i Anelka majstorskih dva poena! :)
E da! Golmani su mi Loris i Fridel...U zavisnosti od AVB-a cu i ja da ih menjam... :) Da uzmem jos desetak poena na poslednjoj tekmi(Oscar i Bane) i ja sam zadovoljan!
Srecno svima!
Korisnikov avatar
By fanste90
Dobices tih pet poena ako ti je Ture prva izmena,kod mene isto Kolarov nije igrao ali imam Whittakera na klupi sa datim golom,ali tesko da ce ubaciti njega posto je 4 izmena,a Jenkinson 2..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Posle prvog kola sam 3 na tabeli.S obzirom na crveni karton Koncelnog,los odabir kapitena(Dzeko,a ne Benteke ili Soldado) i lose partije Mate tek 2 boda,a igrao 2 utakmice ja sam zadovoljan.
Sinoc su Ivanovic i Benteke pogodili.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Postoji i Seria A fantasy ne znam da li ima zainteresovan za Italijanski fudbal?Javi se ovde ako vas ima.
Korisnikov avatar
By Debeli Šutić
S obzirom da sam se napio usred jutra(gledao se ragbi sa prijateljima) i posle takav suntav otisao na posao, nisam menjao svoj sastav za gw 2.Za prvi dan sasvim podnosljivih 5 poena plus Ture dobio 7+1 :D a prva mi je izmena i sasvim sigurno upada(anelka povredjen). Moze se reci da sam dobro prosao! Videcemo sta ce doneti veliki derbi u ponedeljak! Do tad Cheers! :D :D :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Debeli Šutić napisao:S obzirom da sam se napio usred jutra(gledao se ragbi sa prijateljima) i posle takav suntav otisao na posao, nisam menjao svoj sastav za gw 2.Za prvi dan sasvim podnosljivih 5 poena plus Ture dobio 7+1 :D a prva mi je izmena i sasvim sigurno upada(anelka povredjen). Moze se reci da sam dobro prosao! Videcemo sta ce doneti veliki derbi u ponedeljak! Do tad Cheers! :D :D :D
Ponedeljak donosi 2 gola Runija i jedan Cicarita za pobedu Junajteda.Van Persi rekao nece da vas puni ostavice to na mladjima on ce samo da izvuce penal.
Sto se tice Anelke covek je napustio trening i rekao da ide u penziju.

Soldado i Dzeko ga metnuse.Makar neko koristan u ovom kolu pored Minjola.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakva su pravila za trece kolo Premijer lige u vezi ocenjivanja?Sta da radimo sa igracima Celsija i Aston Vile da ih izbacujemo ili cemo i za njih dobiti neke poene?Mozda prosek iz prvih kola..?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]