Sve o klađenju i kladionicama
By Jaycee Carroll
Bem ti srecu.Familija daj pomozi kad sastavljas tikete,gledam odlican si jbt :clap:
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Bem ti srecu.Familija daj pomozi kad sastavljas tikete,gledam odlican si jbt :clap:
Pa ostavljacu predloge ovde sto se tice kosarke, hokeja, rukometa i odbojke...fudbal ne mogu ni da pomislim da pogodim... :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:Bem ti srecu.Familija daj pomozi kad sastavljas tikete,gledam odlican si jbt :clap:
Pa ostavljacu predloge ovde sto se tice kosarke, hokeja, rukometa i odbojke...fudbal ne mogu ni da pomislim da pogodim... :D
To care, ti i ja se onda potpuno slazemo kada su ostali sportovi u pitanju. Evo i ja cu imati vise vremena u narednom periodu, pa cu ostavljati predloge, ali najmanje za fudbal, osim ako ne uleti nesto dobro.
By Jaycee Carroll
Hvala brate.Ako vidim i ja nesto zanimljivo postavicu ;) @Joomla kad mi najvise trebas za online kladjenje nema te nigde na fb-u,izdajico! :mrgreen:

PS. Sta ti znaci BH1 ili BH2?
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:Hvala brate.Ako vidim i ja nesto zanimljivo postavicu ;) @Joomla kad mi najvise trebas za online kladjenje nema te nigde na fb-u,izdajico! :mrgreen:

E brate, veruj mi da vise od mesec dana nisam usao na fb, obaveza kao nikada do sada, sto posao sto zbog mojih obaveza. Jos sam na bolovanju, pa ako nisi potrosio pare, tu sam :D .
BH ti je bez hendikepa, da ti pomognem.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Hvala brate.Ako vidim i ja nesto zanimljivo postavicu ;) @Joomla kad mi najvise trebas za online kladjenje nema te nigde na fb-u,izdajico! :mrgreen:

Pa prosta pobeda bez kladionicarskog hendikepa.. Recomo ako je sutra hendikep u korist Partizana protiv Slobode 23,5 da bi dosao kec i kvota 1,85 Partizan mora da pobedi sa 24 razlike a BH1 je samo prosta pobeda od pola kosa ili u odbojci bilo kojim rezultatom 3:0, 3:1, ili 3:2..
By Jaycee Carroll
Hvala svima.

Odigrao sam familijo sledece:

Bresa - 1
Bonn - 1
Pao - kupio sam hendikep na 142,5+
Zenit - 1
Piacenza - 2
Spanija - Urugvaj - over 1,5
Brangantino - over 1,5

Eger je blokiran na netu.
By Jaycee Carroll
Srecno je pocelo,ali Ok.Pao sam kupio na 142,5+,I poluvreme palo 84 poena,treba mi jos 59,3/4 se zavrsava 7:22 za Pao,znaci jos 30 poena do kraja,i poslednju Ago Rethymno dobija 17:13 i na kraju ravno 143 poena. :mrgreen: :clap:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]

Fudbal

Како се видело да ће Езе и Габриел промашити пенал[…]