Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Pa da Toine, ali pitanje je koliko i nasi mogu da izdrze ovako koncentrisano, Vasa je recimo izgubio samo jednu loptu.
Ja ocekujem pad jer ovi mogu ovako do sutra.
Ne znam kako mozemo iscupati neke poene od centara, neko umrtvljenje igre, inace smo ga ugasili
Korisnikov avatar
By Antoine
djuka napisao:Nasi odlicni, makar igraju kosarku za razliku od ovih amera... Nego Rasid Salimon (Rasheed Sulaimon), sta ti Antoine kazes na taj prevod? :D
Klasični Šarenac :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Vasa udje u problem sa faulovima, sad smo odbrane bez
EDIT : Cini mi se da nam ponestaje gasa jer smo se istrosili fizicki. Drzi nas i dobar sut za 3 koji je oko 50% , Vasa je malo usporio i odmah imamo manje resenja
Korisnikov avatar
By Kure
Ajde Jankoviću daj jedno bacanje, matori... Trebaju nam dve uzastopne trojčice da ih otvorimo...
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Јао како смо им поклонили ово. Правимо безвезне грешке.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Placamo ceh rotaciji od 7 igraca, ali dobro.
JEBEM TI NASE CENTRE PA ZAKUCAJ JE JOKICU JEBEM MU KUCU!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By GrobarPG
АУ СУДИЈЕ НАМ САД ЈЕ..ШЕ МАЈКУ.
Korisnikov avatar
By Kure
Po kojim pravilima se igra ovo prvenstvo... Sevaju trokoraci, a lopta se ponekad i ne spušta na parket... Evo malopre Smart mrtav ladan dva koraka bez spuštanja, pa stao... Sudije jebite si mater, jel' im treba pomoć. Jebem im mater nasteroidanu...

EDIT: Ovaj Jokić je retardiran. Verujem da Vraneš ima bolje reflekse.
Poslednja izmena od Kure u Ned Jul 07, 2013 10:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By kosta76
Ma nista za sudije...nego, celu utakmicu Ameri igraju presing. E, kada probijemo presing i udvajanja, ostaje Jokic sam na visokom postu oko linije slobodnih bacanja. Mijatovic celu utakmicu nije skrenuo paznju nasim spoljnim igracima da tu trebaju da spuste lopt jer je onda situacija 2 na 1 (on i Milutinov protvi americkog centra na niskom postu) . Da smo im to dva puta uradili, brzo bi ih oducili od presinga...Ovako, nasi su se zadovoljavali cinjenicom da su probili presing ali onda krecu u pozicioni napad sa preostalim vremenom sto je greska. Kao, preziveli smo, dobro je. Nije to poenta, njihov presing je onda uspeo, bez obzira sto ne ukradu loptu, potrosili su ti dosta vremena za napad, a mogu da trce do nakosutra i opet ce to igrati jer nema kazne u vidu realizacije iz dva porteza. Zagradjivanje kosa je problematicno. X ofanzivnih skokova americkih igraca iz drugog plana. Milutinov mora dosta da radi na snazi, kada zagradi ne sme muva da proleti a ne da mu preko ledja kucaju, izguruju ga. Meki smo dosta
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]