Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By milica
surda napisao:Mislim da gledanje predvidjenog PER i pravljenje excel tabela i nema neke vajde. Tesko ce se dobiti nesto bolja predvidjanja od yahoo-a.
Ja sam zaista živela u ubeđenju da jahu daje svoja predviđanja na osnovu cena koje svi mi dajemo u mock draftu... tj. da predviđa koliko će neko da te košta, a ne koliko "vredi" (uz sve manjkavosti gledanja u kuglu i izigravanja baba Vange kod predviđanja PERa :) ), i jasno mi je da su razlike verovatno zanemarljive :D

Ustvari pojma nemam šta tamo jahu radi u svojoj analizi...
Korisnikov avatar
By Lika
milica napisao:
surda napisao:Mislim da gledanje predvidjenog PER i pravljenje excel tabela i nema neke vajde. Tesko ce se dobiti nesto bolja predvidjanja od yahoo-a.
Ja sam zaista živela u ubeđenju da jahu daje svoja predviđanja na osnovu cena koje svi mi dajemo u mock draftu... tj. da predviđa koliko će neko da te košta, a ne koliko "vredi" (uz sve manjkavosti gledanja u kuglu i izigravanja baba Vange kod predviđanja PERa :) ), i jasno mi je da su razlike verovatno zanemarljive :D

Ustvari pojma nemam šta tamo jahu radi u svojoj analizi...
Mislim da preuzimaju Rotowire analize i predviđanja, jer sam ih bio usporedio i cifre su bile identične. Unesao sam naš tip lige, sve što bodujemo, broj timova i dobio egzaktne brojke kao što ih je Yahoo sinoć na draftu prikazivao. To znači da i nema pretjeranog smisla raditi excel tablice, jer ovdje već ima sve gotovo, svaki podatak.
By Davorpfc
Lika napisao:
Davorpfc napisao:kao sto bi rekli nasi stari samo da je zdravlja :-). Nek su mi svi zdravi i nece biti problema
Kume, iznenadio si me ovaj draft, uozbiljio se čovjek :D
Ucim ucim, polako. Bit ce nesto i od mene :-)
By SinisaBL
lika, zašto postoji vejver period za nedraftovane igrače? koliko mene sjećanje služi, toga ranije nije bilo. ja sam odmah katova dva moja igrača, pokupio dva FA, i sad čekam. ok kad neko otpusti igrača i ti ga pokupiš, ali ovako samo gubim dva mjesta u rosteru bez mogućnosti automatskog popunjavanja. mislim da bi to trebao promijeniti.
Korisnikov avatar
By skeske
Igra li Dwight Howard prvo kolo?
Moze li mi neko objasniti kad je dopusteno da mijenjam prvu postavu i klupu? Da li komp ubacuje automatski klupu ako neki igrac nije igrao i sl?
Korisnikov avatar
By Lika
SinisaBL napisao:lika, zašto postoji vejver period za nedraftovane igrače? koliko mene sjećanje služi, toga ranije nije bilo. ja sam odmah katova dva moja igrača, pokupio dva FA, i sad čekam. ok kad neko otpusti igrača i ti ga pokupiš, ali ovako samo gubim dva mjesta u rosteru bez mogućnosti automatskog popunjavanja. mislim da bi to trebao promijeniti.
Tocno, to nismo imali prije. Pogledati cu u postavkama, pa promijeniti.
Korisnikov avatar
By Lika
skeske napisao:Igra li Dwight Howard prvo kolo?
Moze li mi neko objasniti kad je dopusteno da mijenjam prvu postavu i klupu? Da li komp ubacuje automatski klupu ako neki igrac nije igrao i sl?
Za Howarda ces provjeriti sam. Kakav si ti brate GM ako ne znas igra li ti igrac :-). Nema automatike, sve sam podesavas, ali mozes podesiti I cijelu sezonu unaprijed ako zelis.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]