Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Karaburac napisao:Odakle vam ideja da Rasko igra za male pare?
Mislim da su iskusni centri, generalno, dosta skupi. Meso je meso, jos ako nesto zna.. Plus cinjenica da nema ameickih centara, bar ne onih klasicnih petica. Rasko je, mislim ipak, kad se gleda odnos cena-kvalitet sasvim ok.

A i ja sumnjam da je igrao za sicu. Nema razloga.
By Jo.
Mikoni napisao:
Karaburac napisao:Odakle vam ideja da Rasko igra za male pare?
Mislim da su iskusni centri, generalno, dosta skupi. Meso je meso, jos ako nesto zna.. Plus cinjenica da nema ameickih centara, bar ne onih klasicnih petica. Rasko je, mislim ipak, kad se gleda odnos cena-kvalitet sasvim ok.

A i ja sumnjam da je igrao za sicu. Nema razloga.
Rasko je, mislim ipak, kad se gleda odnos cena-kvalitet sasvim ok.

Upravo sam to mislio... bolja opcija od Stimca...a za dobru peticu treba da se dobro odresi kesa...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Katic je imao oko 200 000 evra, a Simonovic 180 000 evra. Mnogi komentarisu da je Stimac imao 200 000 godistnje u Unikahi, ali da je trazio vise pa je otisao. Kalinic je potpisao ugovor, a primace 100 000 godisnje sto je dosta manje od Simonovica.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ni Simon ni Raško nisu imali toliko. Simon je čak uzeo manje od prvobitno ponuđenog (koji nije ova cifra), ali da bude kapiten. Nemojmo se sad gađati ciframa.
Korisnikov avatar
By Kure
ULTRA KOŠARKA napisao:Ni Simon ni Raško nisu imali toliko. Simon je čak uzeo manje od prvobitno ponuđenog (koji nije ova cifra), ali da bude kapiten. Nemojmo se sad gađati ciframa.
Просветли нас држачусвећеприликомпотписивањауговора...
Korisnikov avatar
By MileBL
Slika

Danas Blazic postigao 6 poena za Slo reprezentaciju protiv Gruzije, juce 4 protiv Kanade

Vecina igraca na vanjskim pozicijama ima bolji ucinak od njega, ne vjerujem da ce imati vaznu ulogu u timu na SP.
Korisnikov avatar
By Kure
ULTRA KOŠARKA napisao:Zar ti ne znaš sve Čovićeve malverzacije, počevši od ubistva Đinđića do ugovora košarkaša ? Čudi me da ti to pitaš.
Наравно да не знам. Просветли ме и на ту тему, па онда скокни до тужилаштва можда и њима треба инфо.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ULTRA KOŠARKA napisao:Ni Simon ni Raško nisu imali toliko. Simon je čak uzeo manje od prvobitno ponuđenog (koji nije ova cifra), ali da bude kapiten. Nemojmo se sad gađati ciframa.
Verovatno su iste cifre, ali u dolarima, a ja se prabacio na evrice. :D Ali dobro nema veze i bolje ako su primali manje. :D
Korisnikov avatar
By Kure
MILOS OBILIC napisao:
Verovatno su iste cifre, ali u dolarima, a ja se prabacio na evrice. :D Ali dobro nema veze i bolje ako su primali manje. :D
У јенима гарант...
  • 1
  • 662
  • 663
  • 664
  • 665
  • 666

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]