Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Olimpija trazi jos domaceg beka i popunili su roster za ovu sezonu.
Nego zna li neko sta je sa Krkom?Jesu li im ostali Pavic,Lalic,Klobucar,Vladovic,Lorbek i Muric?
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Olimpija trazi jos domaceg beka i popunili su roster za ovu sezonu.
Nego zna li neko sta je sa Krkom?Jesu li im ostali Pavic,Lalic,Klobucar,Vladovic,Lorbek i Muric?
У Крку дошли Малколм Реј Амстед 183, 24, двогодишњи уговор, Дерик Никс 206, '91. уговор на 3 године.
Јака Колобучар се ломи између Олимпије и Крке, Лорбек је слободан и жели у иностранство (Шпанија).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Derik Niks je izuzetno snazan centar, cak sam ga i ja zapamtio, a nije ni tesko. Mislim da na tih 206cm ima minimimum 120kg :!:
Korisnikov avatar
By student_prava
Bogami ja mislim da ce ove godine biti najizjednacenija liga,ne znam dal ce biti najkvalitetnija,ali svakako ce biti mnogo vrucih terena I gostovanja.Igokea mi se svidja kako se pojacala,ocekujem da Radnicki bude bolji nego prosle godine I da Muta ne silji :D ,takodje ocekujem vruc teren kod brata Dzejsija in Macedonia,prvi ko god bude imace I dosta poraza
Korisnikov avatar
By student_prava
Karaburac napisao:@Student Prava

Ocekujes da Radnicki bude iznad treceg mesta? Gde ces bolje od toga? :D
Ahahhaahaa,ne to nego da se ne raspadaju u pola sezone,bas su bili placenicka ekipa,ocekujem da klinci kidaju :D
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Karaburac napisao:@Student Prava

Ocekujes da Radnicki bude iznad treceg mesta? Gde ces bolje od toga? :D
Xaxaxaxa,to sam ja hteo da kazem,ja bi bio zadovoljan,5,6 mesto da osvojimo,mada ovaj tim mi je stabilniji nego prosle godine...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salim se ja malo. Voleo bih da se Radnicki ustali kao siguran klub u Evropi, uleb kupu tacnije, to bi bilo odlicno za nasu kosarku. Bez cilja da vredjam Kragujevcane, ali ostvarenje tog cilja sa trece ili seste pozicije ne vidim previse bitno. Ono sto mi je mnogo bitnije je sto se okrecete sada domacim igracima u mnogo vecoj meri te ce mi i to sesto mesto biti mnogo draze nego trece prosle sezone. Takodje mislim da sa domacim igracima necete doziveti onakva brukanja u Super ligi.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige