Teme vezane uz sve reprezentacije
By Grobi
Moneymaker napisao:Bjelica trojka!?
Mačvan i Savanović koji ne mogu da sačuvaju stolicu!?
Raković!?

Ti dečko nemaš pojma o košarci!
I Sarenac je spominjao da Bjelica moze da igra 3 i 4.Produktivniji je na 3 i sve sto igra Bjelica resava licem ka kosu,po nacinu igre cista 3!Sto se tice Macvana i Savanovica gori odbrambeni igraci od Ercega nisu!
edit:ok za sledecu reprezentativnu akciju neka pozove igrace koje sam naveo na prvoj strani ove teme i garantujem zivotom da ce imati vise uspeha od ove luzerske reprezentacije.
By Grobi
ok,ok...mozda nisam imao argumente ali cemu otpadanje sa sireg spiska Macvana i Zagorca npr a ostavljanje Luke "nikad igrac"Mitrovica,Keselja,DangubicaStimca...?Onda vodjenje Simonovica na prvenstvo?Da se razumemo ja kritikujem Djordjevica!Markovic na 2?Najgori suter u evroligi da bude bek suter bilo koje reprezentacije?!Stavljanje Ercega da cuva Valancijunasa i Gobera?Ercega koji je uz Luku Mitrovica najgora odbrambena 4 u evroligi.Sama igra skroz sablonka,sve se svodili na individualne akcije,na neku inprovizaciju.U ovoj reprezentaciji sem Bogdanovica i donekle Bjelice nema vrhunskog igraca.Zelim skoro kompletan remont reprezentacije,zato sto su luzeri predvodjeni najvecim luzerom od kada ja pratim kosarku i jednostavno ne mogu da gledam vise neke igrace.
By Moneymaker
Grobi napisao:
Raković!?

I Sarenac je spominjao da Bjelica moze da igra 3 i 4.Produktivniji je na 3 i sve sto igra Bjelica resava licem ka kosu,po nacinu igre cista 3!Sto se tice Macvana i Savanovica gori odbrambeni igraci od Ercega nisu!
edit:ok za sledecu reprezentativnu akciju neka pozove igrace koje sam naveo na prvoj strani ove teme i garantujem zivotom da ce imati vise uspeha od ove luzerske reprezentacije.
"Stručnjak" pusti ti to šta je rekao Šarenac, hoću da vidim šta ti misliš..Bjelica je nekada bio i 1..On je sada nabio masu a samim tim donekle izgubio brzinu što je normalno..On igra licem prema košu, pogađa iz velikih udaljenosti i to mu sve daje prednosti nad ostalim četvorkama ili peticama..Spuštanjem jednu poziciju on gubi svoje ofanzivne prednosti a i defanzivne..Uzmi samo trojke Španaca i Francuza..Bjelica ni u snu ne bi mogao da brani Fernandeza ili Batuma..Njih sam uzeo za primjer jer treba da se poredimo sa najboljima..

Erceg nikada nije bio neki odbrambeni igrač ali sa svojih 2.11 dovoljno dobar da zasmeta,uopšte nije bio loš odbrambeno na prvenstvu i čak me u nekim situacijama prijatno iznenadio..
A što se tiče Mačvana njemu je s' glave mogao da skine loptu svako ko ima preko 2 metra a o Savanovićevoj igri odbrane "ček' da ti izmaknem stolicu" ne bih ni da diskutujem..
Korisnikov avatar
By alonzo86
Grobi napisao:
Raković!?

Pusti ti Sarenca... Ma kakvi Bjelica na 3, u nekim varijantama da, ali burazeru, trojka je Batum, trojka je Rudi Fernandez, pretrcavali bi kao ludi... Sa ovakvim telom i brzinom, Bjelica je cista 4 danas.
By Moneymaker
Grobi napisao:ok,ok...mozda nisam imao argumente ali cemu otpadanje sa sireg spiska Macvana i Zagorca npr a ostavljanje Luke "nikad igrac"Mitrovica,Keselja,DangubicaStimca...?Onda vodjenje Simonovica na prvenstvo?Da se razumemo ja kritikujem Djordjevica!Markovic na 2?Najgori suter u evroligi da bude bek suter bilo koje reprezentacije?!Stavljanje Ercega da cuva Valancijunasa i Gobera?Ercega koji je uz Luku Mitrovica najgora odbrambena 4 u evroligi.Sama igra skroz sablonka,sve se svodili na individualne akcije,na neku inprovizaciju.U ovoj reprezentaciji sem Bogdanovica i donekle Bjelice nema vrhunskog igraca.Zelim skoro kompletan remont reprezentacije,zato sto su luzeri predvodjeni najvecim luzerom od kada ja pratim kosarku i jednostavno ne mogu da gledam vise neke igrace.
Mačvan je po kvalitetu iza Bjelice i Ercega..Znalo se da neće ići na prvenstvo sa 3 četvorke i nije bilo razloga da ga zove..Na stranu to što se koncepcijski ne uklapa u tim..

Zagorac je tek imao jednu pravu seniorsku sezonu..U ekipi bez ikakvog rezultatskog pritiska i gdje se ne igra odbrana..I dalje NIJE kalibar za reprezentaciju što ne znači da neće biti za godinu dana..Sada NIJE

Simonović je igrač koji je sasvim opravdao svoj poziv i minutažu,u odbrani bio vrlo dobar,uglavnom pogađao trojke kad bi ostao sam.Svakao se trudio..To što su Kalinić i on najbolji par trojki koji imamo trenutno a da su pri tom zdravi i u dobrim odnosima sa selektorom je drugi par opanaka..Volio bih i ja da su igrali Lučić i/ili Micov ali jbg..

Je li on poveo Luku,Kešelja,Dangubića,Štimca na prvenstvo pa da ga pljuješ Saleta ili te igrače? Momci nisu imali odmor,trčali po Sloveniji,trenirali,otpali sa spiska i niko ružnu riječ nije rekao..Kako je pozivanje njih na spisak i treniranje imalo uticaj na rezultat!?

Marković je bio tu da prenese loptu,odmori Teodosića u tom segmentu i juri najbolje protivničke bekove..Nikad nije bio prva,druga ili treća opcija u napadu bilo da je na parketu prva ili druga petorka ali je defanzivno bio najvažniji igrač i onaj koji je unosio energiju u tim..Budući da je za tebe košarka samo postizanje koševa i ofanziva ne očekujem da shvatiš njegovu ulogu jer to prevazilazi tvoj kapacitet poimanja košarke..

Ponavljam,Erceg nikad nije važio za defanzivnu zvijer ali je za Mačvana i Savanovića za 2 koplja ispred..Njegova uloga u kombinaciji sa Bjelicom je bila da izvuče Valančiunasa/Gobera zbog svog šuta van reketa i samim tim rastereti bekove prilikom ulaza i napada na koš..To je sve Karaburac lijepo elaborirao pa se nadam da si pratio nastavu..Šteta,nije pogađao ali šta da se radi..

Igra je bila sasvim u redu, sa odgovarajućim akcijama u odnosu na raspoložive igrače ali problem je bio šut..Previše otvorenih šuteva je promašeno,prije svega Bogdanović,Teodosić,Erceg...

Bogdanović NIJE vrhunski igrač..Bjelica JESTE..Bogdanivić je solidan EL igrač koji ima veliki potencijal da postane vrhunski igrač..Ali trenutno vrhunski nije..Protiv Litvanije je bio najgori spoljni igrač ali mu to nikad ne nih uzeo za zlo jer sigurno je dečko želio da uđu one trojke ili onaj ulaz više od svih nas..

To što ti hoćeš ili nećeš i takav nastup je meni samo pokazatelj da si ti u suštini jedna razmažena osoba koja je navikla da joj sve bude kako poželi pa kad ne dobije ono što hoće krene da drami..Tako da npr. i ja hoću da se nekom prilikom sretnem sa tobom,prvo da vidim da li znaš uopšte da trčiš a onda i odigramo neki basket ;)
By luki
Grobi napisao:Mogao je Djordjevic da izgladi odnos sa Micovim i da zamoli Krstica da odigra jos ovo prvenstvo.Ja sam napisao jos na drugoj strani kojih 12 je najboljih 12 Srbije ali i ovih 12 koje cu da navedem se jaci od Djordjevicevih 12.
1.Micic,Nedovic
2.Bogdanovic,Milosavljevic,Micov
3.Bjelica,Zagorac
4.Macvan,Savanovic
5.Krstic,Raduljica,Rakovic
Izvinite je li ovo onaj sto je zasticen zbog prebivalista?

Da ne reagujem na postove.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Treba nam jos jedan kreator spolja kada Tea zakljucaju. Bogdan je to sjajno radio prosle godine, ali izgleda ga je povreda ledja stvarno zakocila. Skoro ni sjenka Bogdana kakvog znamo, sa mudima onim ubilackim pogledom... Nedovic ima kreaciju, ali mi djeluje da nije konstantan. Ono sto sam vidio Guduric i Zagorac imaju smeka i ja sam za njihovo sto brze prikljucivanje A timu. Ustvari Zagorac je ljetos vec bio na spisku, dok me zivo zanima kako ce Guduric da se snadje i koliko ce minuta dobiti u Zvezdi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Taj je.. Još jedna stvar,on nema tv već godinama,tako da uzmite i to u obzir.

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]