Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Poska Nije Andric pozvan ni u jednu selekciju....

@SVI OSTALI Moze li neko molim vas da mi objasni logiku kojom u finalu lige i Dalo i Djumic i Bezbradica i Milutinovic dobijaju priliku (uz veliku minutazu vec standardnog Vanje), ali u nekoj totalno nebitnoj utakmici nisu mogli da je dobiju? Evo ovaj muceni Bezbradica najvecu minutazu ima protiv Zvezde u mecevima sa svim ozbiljnim ekipama sa kojima smo igrali (Tamis i Konstantin zaista ne mogu da racunam). Pa sto ga nisi kalio ranije ako znas da ti treba u finalu? Milutinovic nije video terena cele sezone, a onda odigra 13 minuta i sto je najgore odigra dobro. Zapravo, mi smo njih sa rezervistima stigli, a onda je prva petorka ponovo ispustila utakmicu. Pa cak i ova uvreda za kosarkasa Dalo nije odigrao apsolutno katastrofalno. Ispade na kraju da mi zapravo imamo rezerve, ali nemamo trenera koji ce da ih koristi.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Karaburac napisao:@Poska Nije Andric pozvan ni u jednu selekciju....

@SVI OSTALI Moze li neko molim vas da mi objasni logiku kojom u finalu lige i Dalo i Djumic i Bezbradica i Milutinovic dobijaju priliku (uz veliku minutazu vec standardnog Vanje), ali u nekoj totalno nebitnoj utakmici nisu mogli da je dobiju? Evo ovaj muceni Bezbradica najvecu minutazu ima protiv Zvezde u mecevima sa svim ozbiljnim ekipama sa kojima smo igrali (Tamis i Konstantin zaista ne mogu da racunam). Pa sto ga nisi kalio ranije ako znas da ti treba u finalu? Milutinovic nije video terena cele sezone, a onda odigra 13 minuta i sto je najgore odigra dobro. Zapravo, mi smo njih sa rezervistima stigli, a onda je prva petorka ponovo ispustila utakmicu. Pa cak i ova uvreda za kosarkasa Dalo nije odigrao apsolutno katastrofalno. Ispade na kraju da mi zapravo imamo rezerve, ali nemamo trenera koji ce da ih koristi.
Ja se to isto pitam evo vec drugu sezonu, s' tim sto smo ove sezone jos i dobri. Seti se samo prosle u kojoj je 5 igraca imalo prosecnu minutazu od preko 30 minuta i to u dva paralelna takmicenja gotovo 2/3 sezone, jer smo usli u Top 16.

Ja iskreno ne razumem sta je problem. Milutinovic i Bezbradica nisu vrhunski igraci, ali mislim da su mogli daleko vise da pruze, isto kai Aranitovic. Koja je svrha drzanja tih igraca u timu, a ne davanja im minuta, ja stvarno ne znam. Muka mi je vise i da pokusavam da objasnim Duletove poteze, samo zelim da prestane da pravi sranja, kad vec nece da ode.
Korisnikov avatar
By BogdanB
- Тренер КК ПАРТИЗАН НИС, Д. Вујошевић, кажњава се новчаном казном у износу од 48.000
динара због досуђене TГ - трећи поновљени случај, сходно чл. 61 Д) 7.1 Пропозиција такмичења.

- Екипа КК ПАРТИЗАН НИС, кажњава се играњем једне утакмице без публике и новчаном казном у
износу од 200.000 динара због неспортског понашања гледаоца, бацања на терен у више наврата
меких и чврстих предмета (други поновљени случај), а нарочито због бацања два седишта са
трибине на клупу за резервне играче КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ којом приликом је повређен
играч Стефан Јовић, који због повреде није могао да настави утакмицу, сходно чл. 61 Б) 3., 5., 6., 7.
и Ц) 1. Пропозиција такмичења.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kum Žoržo napisao:
Karaburac napisao:@Poska Nije Andric pozvan ni u jednu selekciju....

Ja se to isto pitam evo vec drugu sezonu, s' tim sto smo ove sezone jos i dobri. Seti se samo prosle u kojoj je 5 igraca imalo prosecnu minutazu od preko 30 minuta i to u dva paralelna takmicenja gotovo 2/3 sezone, jer smo usli u Top 16.

Ja iskreno ne razumem sta je problem. Milutinovic i Bezbradica nisu vrhunski igraci, ali mislim da su mogli daleko vise da pruze, isto kai Aranitovic. Koja je svrha drzanja tih igraca u timu, a ne davanja im minuta, ja stvarno ne znam. Muka mi je vise i da pokusavam da objasnim Duletove poteze, samo zelim da prestane da pravi sranja, kad vec nece da ode.
+1 iste greske pravi dve godine za redom, samo sto prosle godine nije te igrace koristio u finalu. Previse mi je muka naseg maga i nase ovogodisnje kosarke, zao mi je vecine ovih momaka u ekipi jer moraju da trpe te njegove bubice. Nadam se da ce u cetvrtak svemu tome doci kraj.

Em.. napisao:
Salvatore Guliano napisao:.Ja kad sam pricao za Pavlovica svi su me pljuvali, evo sad necu nista reci.
(S obzirom da sam jedna od malobrojnih koji su, kada si pricao za Pavlovica, izrazili neslaganje - osecam se prozvanom; nadam se da ne smeta da odgovorim.)

Kad si pricao sta za Pavlovica? Bilo je tu vise toga ispricanog, a da malo toga ima veze sa jos jednim u nizu losih igrackih izdanja Sase Pavlovica (ovaj post je napisan povodom loseg igrackog izdanja Sase Pavlovica u prvoj finalnoj utakmici, ako se ne varam?) i time gotovo da ne ostavlja prostora za "jel sam rek'o" poruke.

Ako se dobro secam, pisao si nesto malo i o losim igrackim izdanjima Sase Pavlovica, ali ne secam se da je neko to sporio. Nekoliko ljudi je, istina, pokusalo da nadje opravdanje za ta losa igracka izdanja, ali ih niko nije sporio. Niko, pa ni ja (ako nista drugo, nikada sebi ne bih dopustila bezobrazluk da se upustam u raspravu o necemu cime se nikada nisam bavila).

Vise si pisao o nonsalantnosti, kurcobolji, nesportskom ponasanju, frustriranosti... tada se jesam umesala, rekavsi ti da se kurcobolja i frustriranost medjusobno iskljucuju. To i dalje smatram i to nema apsolutno nikakve veze sa najnovijim u nizu losih igrackih izdanja Sase Pavlovica (a nema veze ni sa mojim kosarkaskim neznanjem, koje me diskvalifikuje iz vecine drugih diskusija). Dakle, za "jel sam rek'o" i u ovom delu tesko da ima mesta. Cak i da silno gresim u stavu o iskljucujucem odnosu dva navedena stanja... nista tu novo nije ni donelo ni odnelo najnovije u nizu losih igrackih izdanja Sase Pavlovica.

Druga stvar koju sam ti ja tada sporila (makar i greskom, ali opet nezavisno od najnovijeg u nizu losih igrackih izdanja Sase Pavlovica, te ni ovde nema mesta za "jel sam rek'o") jeste tvrdnja da su Sasu Pavlovica i prosle sezone saigraci vukli, pokrivali. Kako ove godine postoji konsenzus da Sasa igra veoma lose, tako je prosle godine postojao konsenzus da je klasa (cak su i slike tenka kacene). Kao neko ko vam zaista veruje i kada kazete da je klasa i kada kazete da je bizon, moram primetiti da nesto u toj tvrdnji o prosloj sezoni nije u redu.
No, mozda mi je metod pogresan, a time i zakljucak. Najzad, mozda ti nisi ni prosle godine mislio da je klasa, tako da mi je argument (pozivanje na misljenje trecih lica) prilicno slabasan u dijalogu sa tobom. Zato bi bilo lepo da probamo da resimo dilemu na konkretniji nacin:
Ko ga je prosle godine vukao? I na kojoj utakmici? Dosao je u februaru. EL nije mogao odmah da igra. Oduzmimo mu par nedelja adaptacije. Pocela je KLS. U Valjevu smo gubili 15 razlike... ko je koga vukao u toj utakmici? Posle Valjeva dolazi ta utakmica sezone - ko je koga vukao u toj utakmici?
Bogdan se razigrao tek u finalnoj seriji (imao je i vise nego pristojan tretman kod sudija; pretpostavljam da je lakse igrati kada je tako). Ako se ne varam (a pisem po secanju), na poslednjoj utakmici u produzetku Bogdan je zaradio 5. licnu, a momci su uspsno priveli mec kraju (bilo je tu i nekih lepih asistencija Pavlovica Gagicu...).

Sve u svemu, nista se u petak nije desilo sto bi moglo imati veze sa tackama oko kojih smo se mi svojevremeno sporili. Moze da odigra najsramotnije na svetu, to nikakve veze nema sa (ne)iskljucujucim odnosom kurcobolje i frustriranosti.

:D

Pa jeste u fazonu je "jel sam vam reko". To i jeste sustina, da mi je isto to smetalo i kada je davao prosle godine 20+ poena, jer isto tako nije igrao odbranu i isto tako se nonsarlantno ponasao na terenu. Samo tada mnogi nisu obracali paznju na to jer je davao 20 poena. Sada kada ne moze da da ni 10, sada vec mnogima pada u oci sve to sto sam tada pisao. Ok on i jeste zvezda i jeste klasa za ovu ligu i mogu slobodno da ga uporedim sa Lebronom, jer njegova snaga, tehnika, sut, iskustvo, kao i nacin igre (pre svega) podsecaju na Dzejmsa. E pa ako imas toliki kvalitet, zasto ga ne koristis? Nego cak stetis ekipi greskama koje ni juniori ne bi pravili. Ok recicete on je emotivan, njega cuvaju najbolji odbrambeni igraci, prljavo igraju odbranu, ali to nije opravdanje da on , covek od 10 sezona u NBA, sebi dopusti da napravi dva faula u napadu, izgori nakon kosakanja sa protivnickim igracem i sutne nerezonske suteve, ili napravi onakav nesportski faul kao sinoc ili protiv Buducnosti. To sportista ne radi, tim pokazujes kakav/koliki si COVEK. A koliko se secam to je najbitnija osobina kojom se vodi nas mag kada bira igrace za tim.

Nervira me jer on moze mnogo, ali nece, e pa ili si MIlicic ili si Lebron, ili idi pecaj ili igraj kosarku. Zanimljivo je poredjenje dao Edi ako mi se cini sa Pekovicem i mislim da fino to zakljucio, ako si vec dosao iz ljubavi, pa nemoj da mi se ponasas kao bubuljicavi pubertetlija, jer takvih imamo kolko oces. On treba da bude uzor deci koja gledaju ovo u hali i na tv-u, i sta oni iz ovoga mogu da nauce ?

To mi i smeta jer je on bog i batina i zato je juce Dragan izbacen u svlacionicu, jer mu je skrenuo paznju nakon nesportskog faula.

Toliko od mene sto se slucaja Pavlovic tice.
Korisnikov avatar
By Poska
@Karabu hvala. Taman da radi celo leto.

Milutinovic jedini igrac koji je iskoristio fintu suta, polazak i na izlazak centra, pas od zemlje za Macvana i lagane poene. Rekao je Dule na kraju da zbog velikog broja igraca Milutinovic nije dobijao priliku i da je dobro radio cele godine. Imao je 5 poena ja msm i 4 skoka i 4 asistencije. Decko zna kosarku, dobar je u tranziciji, bice koristan. Da bude crnjak jos veci, kada smo ih stigli, nije trebalo da izlazi Dalo. Mi smo krenuli da igramo brzo, a Dalo je vukao te polu-kontre. Imao je dobar momentum, Tepa usao i ukradose mu loptu. Steta.

@SG nisi u pravu. U datom trenutku odlican faul. Jak, grub, na mestu. Ne sporim da je nesportski, i to je sastavni deo, ali na mestu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Faul na mestu?!

Sunce ti poljubim.. Je li i faul Marinkovica na mestu?
Korisnikov avatar
By Mikoni
Poska napisao:@Karabu hvala. Taman da radi celo leto.

Milutinovic jedini igrac koji je iskoristio fintu suta, polazak i na izlazak centra, pas od zemlje za Macvana i lagane poene. Rekao je Dule na kraju da zbog velikog broja igraca Milutinovic nije dobijao priliku i da je dobro radio cele godine. Imao je 5 poena ja msm i 4 skoka i 4 asistencije. Decko zna kosarku, dobar je u tranziciji, bice koristan. Da bude crnjak jos veci, kada smo ih stigli, nije trebalo da izlazi Dalo. Mi smo krenuli da igramo brzo, a Dalo je vukao te polu-kontre. Imao je dobar momentum, Tepa usao i ukradose mu loptu. Steta.

@SG nisi u pravu. U datom trenutku odlican faul. Jak, grub, na mestu. Ne sporim da je nesportski, i to je sastavni deo, ali na mestu.
Šta znači da je faul na mestu?

Faul je, prvo, bio glup. Mogao je mnogo lakše zaustaviti igrača. Drugo, pokušao je da udari igrača ne samo zato da bi napravio faul, već da bi ga udario (ne mogu da kažem povredio, nije mi tako delovalo). To je još gluplje od ovog prvog. Kalinić jeste prljav, ali ga juče i nije nešto provocirao... Treba uvek imati nekog Jagodnika ili Savića kad hoćeš da udariš- Pavlović to ne zna..

Inače, čovek je lud. Isprovocira ga Lazić, a on juri po terenu da udari bilo koga.. Šta dobija Partizan kad se on zainati da Lazić ne primi loptu? To mi nikako nije bilo jasno..
Korisnikov avatar
By Poska
Ух, ух, шта скачете одмах?

И тај је био на месту, јбг у жару борбе. Нисте скакали тако на фаулове неких других, не пада ми напамет да ја кажем да није на месту. Наравно да је на месту, ишао човек да заустави контру, направио јачи фаул, чиста намерна. Имали сте после и намерну Калинића.
Korisnikov avatar
By rudonja
Uz napomenu da sam video samo onu tehnicku nad Kalinicem u trecoj cetvrtini moram da kazem da mora da porazgovara sa nekim. Bez uvrede. Tako se ne ponasaju ni juniori.

U igri u napadu konstantno potcenjuje iako ga ubijaju od kontaktA. Pa ne mozes protiv profesionalnog kosarkasa prolaziti onako nonsalantno ni u igrici.

I dalje mislim da treba moliti Boga da ostane i sl. Sezone, ali pod nekim drugim uslovima.
Korisnikov avatar
By Zex88
Poska napisao:Ух, ух, шта скачете одмах?

И тај је био на месту, јбг у жару борбе. Нисте скакали тако на фаулове неких других, не пада ми напамет да ја кажем да није на месту. Наравно да је на месту, ишао човек да заустави контру, направио јачи фаул, чиста намерна. Имали сте после и намерну Калинића.
Koliko te razumem,Jaka je napravio faul na mestu,kad je opalio Milutinova po glavi? Jbg,zar borbe?

Cuj,bio na mestu,pravo je cudo kako se Dzenkins nije povredio u toj situaciji.. Gurnes igraca sa ledja u skoku dok je u punom trku ka kosu,pa sta mislis gde ce zavrsiti?
  • 1
  • 765
  • 766
  • 767
  • 768
  • 769
  • 774

Zašto nerealno? - imamo veliki budžet - i[…]