Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam, nisam neki njegov fan, ok mi je kao drugi plej..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Pavac
Zex88 napisao:Ne znam, nisam neki njegov fan, ok mi je kao drugi plej..

Pa vama ce i biti drugi, vi ste bogatasi Slika

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
I to što kažeš

Korisnikov avatar
By gramada
Ne samo Volden, otiso Trinkijeri otici ce svi sto mogu. Ne znam sta da kazem dali je ova situacija sa virosom sve poremetila ili jednostavno tolko znamo, mozda je bilo bolje u ovoj situaciji igrati ligu sampiona barem finansisiki bolje..................
Korisnikov avatar
By BogdanB
I sta ce nam to sto je finansijski bolje doneti u sportskom smislu?
Kao bices presrecan sto si finansijski stabilan a titule nemas. Ako hoces titule, moras da trcis sa boljima od sebe a to u fibi ne mozes.

Trinkijeri nijje otisao, kada bude zvanicno, onda mozemo da kazemo da je otisao.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Izgleda da vi vec mozete poceti sa licitacijom za novog trenera

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
BogdanB napisao: Ned Jun 28, 2020 9:36 pm I sta ce nam to sto je finansijski bolje doneti u sportskom smislu?
Kao bices presrecan sto si finansijski stabilan a titule nemas. Ako hoces titule, moras da trcis sa boljima od sebe a to u fibi ne mozes.

Trinkijeri nijje otisao, kada bude zvanicno, onda mozemo da kazemo da je otisao.

Korisnikov avatar
By gramada
Hoces zvanicno na kucnu adresu, pa zasto je otiso Cory zbog trenera idi se da se tim raspada ... bolje je bilo da igramo ligu sampiona jer sve ostalo je utopija ...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Lik je placenik, i bolje mu je da igra evroligu i trci sa sampionima nego evrokup. Kao sto je nama bolje da igramo evrokup nego fibu.

Sto se tice trinkija, ako ode, onda je teska jajara, klasična italijanska skola. Sve u fulu prica, nalickano, a onda ti zabije noz u ledja

• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 94

Играли смо одлично прву четвртину и изгубили је,ст[…]

KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]