Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Dugujem jednu ispravku sto se tice plasmana Ruskih ekipa i njihovog bodovanja za Evroligu..

http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Euroleague

Ovde ima sve objasnjeno, ali ima i nekih malih nedoumica..
Prokom treba da izgubi A licencu, a izgleda da je po bodovanju Lokomotiva druga u Rusiji...
Mada ovo sto pise nije bas najjasnije ..

C license and wild cards[edit]
To the Regular Season
Lokomotiv Kuban (2012–13 Eurocup champion) or vacant, if it qualifies with a B license.
To the Qualification Rounds
BC Khimki (2012–13 VTB United League best qualified without A or B license.)

Znaci ako Sijena ne udje u finale, u Evroligu ce sa B licencama ici prvih osam na loisti

1. Prvak Italije
2. Prvak Turske (BANVIT ili GALATASARAJ)
3. Prvak Francuske (STRAZBUR ili NANTERE)
4. Prvak Nemacke
5. Prvak ABA (PARTIZAN)
6. Prvak Poljske (STELMET GORA)
7. Drugi ABA (CRVENA ZVEZDA)
8. Drugi Italija

9. Drugi Turska (BANVIT ili GALATASARAJ)

Ako Sijena udje u finale, u Evroligu ce finalista Italije i obe ekipe iz Turskog finala i Galata i Banvit...
Korisnikov avatar
By zola
Dzeremi Pargo potpisao za CSKA. Veoma zanimljiv igrac, bio je odlican u Makabiju. Pretpostavljam da dovodjenjem Parga otpada Spanulis, a ostaje Teo, mada ko zna
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:Dzeremi Pargo potpisao za CSKA. Veoma zanimljiv igrac, bio je odlican u Makabiju. Pretpostavljam da dovodjenjem Parga otpada Spanulis, a ostaje Teo, mada ko zna
Moguce da Spanulis nece nigde iz Olija..a zasto bi..ima dobru platu, dva puta prvak Evrope, prekinuo dominaciju Panate u Grckoj posle 10-ak godina, igra kuci....Milina.. :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:
zola napisao:Dzeremi Pargo potpisao za CSKA. Veoma zanimljiv igrac, bio je odlican u Makabiju. Pretpostavljam da dovodjenjem Parga otpada Spanulis, a ostaje Teo, mada ko zna
Moguce da Spanulis nece nigde iz Olija..a zasto bi..ima dobru platu, dva puta prvak Evrope, prekinuo dominaciju Panate u Grckoj posle 10-ak godina, igra kuci....Milina.. :dance: :dance: :dance:
Na talk basket-u pise da mu je plata bila 2.4 miliona evra. Taj ugovor je potpisao dok je Olimpijakos jos imao mnogo para. Da li ce i sad imati da mu ponude tolike pare, videcemo. A CSKA, Fener, Efes sigurno mogu da mu ponude 3 miliona godisnje. Efes ne racuna vise na Vujacica, tako da im treba vrhunski bek. Mislim da bi Efes konacno mogao nesto da uradi ako bi doveli Spanulisa i Hajnsa ili Antica. I Feneru ide Bogdanovic, a jos ako dodje Duda, verovatno ce hteti Vasilija. Pitanje je da li ce Grk jurnuti za parama u Tursku ili ce presuditi ljubav prema klubu :D Bice zanimljivo leto, ne ocekujem da ce Oli zadrati ekipu
Korisnikov avatar
By rudonja
Dzeremi Pargo u CSKA.
Korisnikov avatar
By Nookie
Po ovome porazeni u finalu Grcke ide u kvalifikacije :D :D

Edit: ja sam daltonista postao,nisam video plavu boju ^^ ....taman sam hteo da pocnem moje cuveno pljuvanje po wikipedii :lol: :lol:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 102
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]