Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
KosarkaRS.com NBA yahoo fantasy liga je aktivna

Prijaviti se možete na ovom linku:
http://y.ahoo.it/3oSnLBpM

Ukoliko to ne radi, pošaljite mi privatnu poruku ili mail na administrator@kosarkars.com i ja ću vam poslati pozivnicu.

Live draft je 28.10. u 20:30 sati :!: - dakle smijurija kreće od tog trenutka :lol:
Svako ima 30 sekundi za pik, nakon toga vam se automatski dodjeljuje igrač sa Yahoo liste.
Ukoliko se ne pojavite na draftu, tim će vam biti automatski dodijeljen.
Za live draft čak i predlažem da se postavi i sound konferencija (video je previše za nas 20), dakle da dignemo nivo sa chata, da čujemo sve uživo. :D

Liga ima otvorenih 20 mjesta, dakle dovoljno za sve, obzirom koliko nas je igralo prošle sezone.,

Velika novost - Yahoo je uveo opciju "head-to-head-points", šta znači da se radi o hibridu skupljanja poena i igranja protiv svih igrača u ligi posebno, što je po meni odlično za nas, vrhunska zajebancija.

Uveden je i play off u koji ulazi prvih 8 ekipa lige, što bi značilo da Sale i Obilić mogu ranije na more ukoliko se odluče igrati. :D

NOVO!
Za sve raspoložene za live razgovor, otvoren je i kosarkars.com kanal na Raidcall-u za draft.
Raidcall možete skinuti na ovom linku: http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html
Kanal se zove kosarkars.com, ID kanala je 7308720

Smartphone aplikacija:
Android
iPhone

Šta drugo još reći, nego - LET THE GAMES BEGIN!

Slika
Ideja za ovaj webex, conference call ili kako vec je vrh. Strasna je zajebancija bila i ovako.
E sad, kako se racuna head to head, posto nemaju u NBA bas kola kao u ovim ligama, samo to da mi se objasni :)
Korisnikov avatar
By Lika
Iskreno, nije mi NBA head to head baš nešto jasan, no istini za volju nisam ga ni pretjerano proučavao. U svakom slučaju, bar je riješeno tako da ne moramo čekati Mutinja sa rezultatima i tablicom, nego je automatski. Još ću to provjeriti točno.

Ja sam inače prije za prvi izbor, dakle indeksni poeni, samo da ih za novu sezonu malo još podesimo, jer sam uočio 2,3 nedostatka u prošloj sezoni. Glavni je recimo bio, promašaj šuta za 3 se računao u minus i kod kategorije za 3 i kod ukupnog šuta, a u plus samo kod 3, pa je tako u lošem položaju bila ekipa sa igračima koji su ispaljivali dosta šuteva za 3 poena.
Mene boli kurac, opet cu da uzmem Jamesa i cao. Kakve trojke kakvi bakraci.
Ove godine cu malo da se pozabavim tim prognozama, prosle sam bas onako banuo i eto usralo me sa pickom.
Mozda je to i recept, cim se spremas nema nista od toga.
Korisnikov avatar
By Antoine
Lika napisao:promašaj šuta za 3 se računao u minus i kod kategorije za 3 i kod ukupnog šuta, a u plus samo kod 3, pa je tako u lošem položaju bila ekipa [s]sa igračima koji su ispaljivali dosta šuteva za 3 poena.[/s] koju je birao Antoine sa prangijašima iz GSW, inače se brkati monstrum ne bi sada toliko širio po forumu :*
Antoine napisao:
Lika napisao:promašaj šuta za 3 se računao u minus i kod kategorije za 3 i kod ukupnog šuta, a u plus samo kod 3, pa je tako u lošem položaju bila ekipa [s]sa igračima koji su ispaljivali dosta šuteva za 3 poena.[/s] koju je birao Antoine sa prangijašima iz GSW, inače se brkati monstrum ne bi sada toliko širio po forumu :*
Ja sam svakome priznao rasnost ali ljudi imaju neki problem sa mnom , zasto je tako tesko reci, bravo tekse, bio si odlican?
Korisnikov avatar
By Lika
texxxdrummer napisao:
Antoine napisao:
Ja sam svakome priznao rasnost ali ljudi imaju neki problem sa mnom , zasto je tako tesko reci, bravo tekse, bio si odlican?
Kakav smion pokušaj ubacivanja trojanca :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Antoine
texxxdrummer napisao:
Antoine napisao:
Što si se prepoznao u ovom brkati monstrum?

Šalim se malo, nemoj da si na kraj srca, u vreme kada se završila liga bio sam u izgnanstvu, evo sad ti kažem BRAVO TEKSE, BIO SI ODLIČAN!
Pravda je spora ali dostizna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]