Stare teme
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Mene Bojan...a Sarica sam 'pametno' zamenio,misleci da ce ga Repesa odmarati zbog zubala protiv Senegala... :doh:
Korisnikov avatar
By Gale
Ja sam Šarića zamenio -Simonom, jer sam očekivao da će krezavost da mu se odrazi na minutažu. Ali, izgleda da Dario nije bio dovoljno krezav.
I nažalost nisam ubacio onog indeksno genijalnog Senegalca.
Korisnikov avatar
By The Answer
A jebes ga, ne pratis na casu, pisao sam... skraceno- kolona ef- kolona pf. Pobedniku se dodaje 20%. Dakle Bogdanovic danas 15-2 daje 13, plus 2.6 i dobijes ovih 15.6/
Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:A jebes ga, ne pratis na casu, pisao sam... skraceno- kolona ef- kolona pf. Pobedniku se dodaje 20%. Dakle Bogdanovic danas 15-2 daje 13, plus 2.6 i dobijes ovih 15.6/
Hvala na informaciji. Bas sam mislio da sam sve ispratio, vjerovatno mi se kakilo kad je bio taj cas :D .
Ovih 20% nije bas zanemarivo. Zamisli Hadadija da su nas dobili danas, ili recimo koliko je Dieng zgrnuo.
edit:
Pade mi jedno glupo pitanje na pamet: Dobija li igrac koji nije ni ulazio u igru bonus od 20% ( imam Safara iz ARG), a onda kontam - 20% od cega :oops: :oops: :oops:
By surda
Izgleda da ja polako, ali sigurno idem ka katastrofi...
Bogdan i nekako, Raduljica me razocarao. Sarica sam i ja zamijenio iz istog razloga, valjda me Ibaka nece razocarati.
Jos ako mi se obije o glavu sto sam i Dragica zamijenio svaka mi cast :D
Lucky napisao:Dobija li igrac koji nije ni ulazio u igru bonus od 20% ( imam Safara iz ARG), a onda kontam - 20% od cega :oops: :oops: :oops:
Sam si sebi odgovorio na pitanje :)
By surda
The Answer napisao:Rodrigez i Ibaka :angry-cussingblack:
Ja izbacio Rodrigeza, ali sam ostavio Rubia. Trebam li jos spomenuti da sam umjesto Sarica ubacio Ibaku? :oops:
Momci zajedno imaju 9.6 :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31

U18 je generacija koja je stagnirala od U16 takmic[…]

KK Partizan 2026/27.

Вилдоза је топ маркетиншки потез Одмах је кренуло […]