Stare teme
By Faul u napadu
Pink Panther napisao:
Cibos napisao:http://www.tportal.hr/sport/kosarka/352 ... ovica.html
sinoć na treningu se upoznao i predstavio sa timom.djeluje oke tip,izgleda ko nek dečkić sa harvarda,ono frizurica,cipelice i to.
obećao je redovne plaće pa ćemo vidjet.

inače,englez trenira.vidi se da može i zna,samo šut je loooooš :mrgreen: kao neki lošiji ricky rubio na prvu.
malo i ozlijede jebu, par gležnjeva, bit će čupanje protiv UO prvo kolo.
Da su barem meni deda ili tata kupili kakav klub da se igram njime :D ....majke ti mile imati 25 godina i imati sve što ti padne na pamet.....
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:Umem da kažem samo 2 reči...Pink Panter :D ...

Nije zajebancija i provokacija nego je fakat tako kako sam napisao!

Sad kad bi nam još napisao da li ima nade da Cibona počne igrati sve te termine o kojima si pisao :D .....jer ono što sam u subotu gledao orotiv Cedevute eventualno je sadržavalo "dva na dva"...i to sam ponekad....
samo treba raditi. previše je tu igrača koji dosad nisu imali neke ozbiljnije role u ozbiljnim klubovima.
ali sirovi potecijal je nevjerojatan, kao i energija, tako da ako ove stvari "van terena" koje remete zadnjih godina ovo "na terenu" konačno budu u redu što izgleda bude, očekujte jaku cibonu na proljeće.treutno to ne izgleda dobro nimalo,ali bit će...pa pola tima pripreme nije prošlo,pola je nespremno,pola nema seniorskog iskustva...
ono što je sigurno da smo na svakoj poziciji osim 4 jači nego lani , ako neki igrači od koji se to očekuje pokažu napredak siguran sam da će se ponoviti stara pjesma, cibona će biti prvak hrvatske. isto kao i uostalom partizan u srbiji.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:
Pink Panther napisao:
Cibos napisao:http://www.tportal.hr/sport/kosarka/352 ... ovica.html
sinoć na treningu se upoznao i predstavio sa timom.djeluje oke tip,izgleda ko nek dečkić sa harvarda,ono frizurica,cipelice i to.
obećao je redovne plaće pa ćemo vidjet.

inače,englez trenira.vidi se da može i zna,samo šut je loooooš :mrgreen: kao neki lošiji ricky rubio na prvu.
malo i ozlijede jebu, par gležnjeva, bit će čupanje protiv UO prvo kolo.
Da su barem meni deda ili tata kupili kakav klub da se igram njime :D ....majke ti mile imati 25 godina i imati sve što ti padne na pamet.....
ma naravno da je mali tu pro forme.
ali treba cijeniti franck,zaista nikad nisu prestali spozorirati cibonu.
od imena kluba samo su oni ostali, kraš,badel,voće su se povukli dosta prije za vrijeme bože miličevića.
By Faul u napadu
Pink Panther napisao: ono što je sigurno da smo na svakoj poziciji osim 4 jači nego lani , ako neki igrači od koji se to očekuje pokažu napredak siguran sam da će se ponoviti stara pjesma, cibona će biti prvak hrvatske. isto kao i uostalom partizan u srbiji.
Pretpostavljam da ne misliš da već ove sezone mogu nastupiti ta vremena?Bez obzira što ni Cedevita nije neka mrak ekipa...... Inače baš na primjeru Cibone može se vidjeti koliko se ABA srozala zadnjih godina. Ili netko misli da bi npr.igrači ala Sirišćević i Jagodić-Kuridža prije par godina iole ozbiljno participirali u ovoj ligi? Dok se na ovim prostorima igrala malo jača košarka nego se igra sada Sirišćević nije mogao ni prismrditi ovoj ligi već je igrao po Austriji,Mađarskoj i Rumunjskoj.Dočim je Kuridža žario i palio BiH ligom.Puno bi se toga moralo promijeniti u Ciboninom rosteru da se dogodi ovo o čemu gore pišeš.Da se razumijemo nemam ništa protiv da si u pravu pa da u Hrvatskoj imamo barem 2 kluba koji na nešto sliče :) ......

Pa kad sam već ovdje,iako je off topic,u subotu sam gledao Leona Radoševića u dresu Albe kontra Bayerna. Ne znam,možda je to bila jedna od onih utakmica u kojima se nije iskazao,ali skoro po ničemu nisam primjetio da je napredovao u odnosu na prije 2-3 godine kada je igrao za Cibonu. Posebno nije napredovao u tehničkom pogledu! Blok simo,blok tamo,iskakanje u picku,tu i tamo koji pokušaj u napadu...sve skupa bez da se krivo shvati,jadna nam majka (nama Hrvatima naravno) ako će nam Radošević u budućnosti biti neki bitan subjekt u reprezentaciji. Jbt ako on po sezoni dobiva milju eura kako svijetom neće drmati kriza :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]