Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:
Pink Panther napisao: ono što je sigurno da smo na svakoj poziciji osim 4 jači nego lani , ako neki igrači od koji se to očekuje pokažu napredak siguran sam da će se ponoviti stara pjesma, cibona će biti prvak hrvatske. isto kao i uostalom partizan u srbiji.
Pretpostavljam da ne misliš da već ove sezone mogu nastupiti ta vremena?Bez obzira što ni Cedevita nije neka mrak ekipa...... Inače baš na primjeru Cibone može se vidjeti koliko se ABA srozala zadnjih godina. Ili netko misli da bi npr.igrači ala Sirišćević i Jagodić-Kuridža prije par godina iole ozbiljno participirali u ovoj ligi? Dok se na ovim prostorima igrala malo jača košarka nego se igra sada Sirišćević nije mogao ni prismrditi ovoj ligi već je igrao po Austriji,Mađarskoj i Rumunjskoj.Dočim je Kuridža žario i palio BiH ligom.Puno bi se toga moralo promijeniti u Ciboninom rosteru da se dogodi ovo o čemu gore pišeš.Da se razumijemo nemam ništa protiv da si u pravu pa da u Hrvatskoj imamo barem 2 kluba koji na nešto sliče :) ......

Pa kad sam već ovdje,iako je off topic,u subotu sam gledao Leona Radoševića u dresu Albe kontra Bayerna. Ne znam,možda je to bila jedna od onih utakmica u kojima se nije iskazao,ali skoro po ničemu nisam primjetio da je napredovao u odnosu na prije 2-3 godine kada je igrao za Cibonu. Posebno nije napredovao u tehničkom pogledu! Blok simo,blok tamo,iskakanje u picku,tu i tamo koji pokušaj u napadu...sve skupa bez da se krivo shvati,jadna nam majka (nama Hrvatima naravno) ako će nam Radošević u budućnosti biti neki bitan subjekt u reprezentaciji. Jbt ako on po sezoni dobiva milju eura kako svijetom neće drmati kriza :D
uvjeren se da se možemo sa cedevitom potući za naslov prvaka hrvatske, pogotovo nakon pune sezone rada i napredovanja. naš tim je potpuno nov,njihov je već formiran. ne vjerujem cedeviti koja ima samo miru bilana pod košem (koliko je njima bitno imati 40 min tešku peticu prisutnu u postu to je nevjerojatno) i neke igrače u vanjskoj liniji "na uzici". sa druge strane imamo i puno veći prostor za napredak od njih.također,cedevita nikad nema psihološku prednost protiv cibone već radi nabijenih kompleksa uvijek igra pod pritiskom.za puno slabiju cibonu bi rekao da ima šanse protiv puno jače cedevite u borbi za trofej.

liga jest slabija,to je nedvojbeno,ali te igrače treba gledati kroz kontekst.to su sve igrači role koji obavljaju svoju ulogu u sistemu.siriščević je klasičan šuter i unosi samo tu dimenziju,ali šuter je vrhunski.lani je pucao trojke 50% u ABA i to uz 4,5 šutnutih po tekmi.to je fenomenalno,teško može i ponoviti.to što on možda slabije radi druge stvari,što mu je ulaz nepostojeći,nebitno je,jer ako iskoristiš tu jednu jedinu visokokvalitetnu stranu u igri dobivaš korisnijeg igrača od onog koji je u svemu zapravo dobar,ali nedefiniran do kraja.slično vrijedi i za marka,on je fenomenalan atletksi,jak, može pokriti 4 i 5. unosi energiju,skok,borbu i faul ,ima mjesta u svakoj ekipi.igrača koji mogu to odigrati ima jako puno,ali njemu se otvorilo.poraste samopozdanje, otvori ti se sa šutem,postaneš puno ozbiljniji igrač.uz to mu je poraslo razumijevanje igre kroz treninge i sada je marko legitimni ABA igrač koji mi igrao istu rolu bez problema prije 5,6 godina kad je ova liga bila jača.eto marko nije ništa lošiji od svi riješenja cibone koje je imala dok je tu bila euroliga.dakle treba znati uzimati ono najbolje što možeš dobiti u od nekog igrača i to sve uklopiti u cjelinu.

to mogu povezati i sa leonom,ali tu se ne slažemo od početka i u srži tako da neću.moje mišljenje se zna,leon može igrati svugdje,prenosi lagano igru na viši nivo. takve igrače imaju skoro svi najbolji europski klubovi i nezamjenjivi su. jedva čekam da leon bude zdrav pa da se više onaj žorić makne iz reprezentacije jer mi vrijeđa razum.
Korisnikov avatar
By bokibb
ULTRA KOŠARKA napisao:Jel potpisao DEvin Van Ostrum za Cibonu ?
Kada se o ovome pisalo prije nego je postalo zvanicno ja sam skontao da je u pitanje Van Rosom koji je po meni opak igrac prejak za ovu ligu, pa mi nije bilo nista jasno kako CIB u blokadi dovodi ovakvog igraca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Srecom dodjoh sebi na vrijeme....
Korisnikov avatar
By The Answer
Znam da sam vec pitao za Baraca i dobio sam odlican odgovor, samo nesto PP nije napisao, kada se ocekuje da se vrati na teren? Okvirno. Igram taj neki ABA H2H, i uzeo sam ga ipak kao poslednjeg pika, iam prostora na klupi a mislim da ce vredeti kasnije. Kad ga vec niko nije uzeo morao sam ja, suvise je dobar igrac.
By Faul u napadu
SinisaBL napisao:nisam znao da je otvorena ova tema pa sam na pogrešnom mjestu pitao igra li sutra blesingejm?
Pretpostavljam da pitaš zbog Planinićeve blokade?Vjerovatno će se na kraju Cibona i Planinić ipak nekako dogovoriti da ovo drvo od centra povuće blokadu.Iako koliko god Planinić bio drvo ima apsolutno pravo tražiti ono što mu ugovorom pripada!E sad ne znam da li se Bles smatra novopridošlim igračem ili ne.Ako ne ima pravo nastupa bez obzira na Planinića.Ali sasvim sigurno će više znati PP....em se javlja kasnije tokom dana,em se javlja s lica mjesta ;) .....
By Faul u napadu
Gaja napisao:Ne znam sto smatras Planinu drvom? Ja ga mnogo gotivim i odlican mi centar za nase prilike. Unazadio se sa odlaskom u Makabi, mozda preranim, mislim da ce sad imati odlicnu sezonu u Buducnost.
Prošle sezone gledao sam ga najmanje 15 puta....možda je preblago napisati da je u 90% slučajeva bio drvo na parketu...bolje bi bilo napisati panj :D ...Maccabi se grdno zajebo s njegovim dovođenjem...moguće da će u Budućnosti odigrati bolje nego je igrao za Cibonu...jer za Cibonu skoro pa da nije odigrao ništa!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]