Stare teme
By horog
Faul u napadu napisao:Ovo što sam tražio da se ugasi samostalbna tema Cibone bila je naravno zajebancija :D .....neka samo Cibone same za sebe....imat će se što pisati tokom sezone.....
Sledeca tema koju treba otvoriti je Zadar, najvise zbog tradicije. Cedevita izgleda zadugo nece zasluziti stranicu
By Faul u napadu
horog napisao:
Faul u napadu napisao:Ovo što sam tražio da se ugasi samostalbna tema Cibone bila je naravno zajebancija :D .....neka samo Cibone same za sebe....imat će se što pisati tokom sezone.....
Sledeca tema koju treba otvoriti je Zadar, najvise zbog tradicije. Cedevita izgleda zadugo nece zasluziti stranicu
Cedevitu nitko ne voli.....niti itko navija za njih....osim naravno zaposlenika Atlantic grupe kojima u radnom ugovoru stoji da moraju dolaziti na utakmice :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Faul u napadu napisao:
horog napisao:
Cedevitu nitko ne voli.....niti itko navija za njih....osim naravno zaposlenika Atlantic grupe kojima u radnom ugovoru stoji da moraju dolaziti na utakmice :D

Isto kao Igokeu!
By Faul u napadu
Dakle Cibona nastavlja i protiv slabijih ekipa demonstrirati svoju nemoć.Definitivno najslabija Cibona u povijesti.Ali i takva će bez većih problema u sljedećem kolu dobiti Zadra.Koji iako na kontu ima već 2 pobjede slabija je ekipa od slabe Cibone.
Korisnikov avatar
By Lucky
Faul u napadu napisao:Dakle Cibona nastavlja i protiv slabijih ekipa demonstrirati svoju nemoć.Definitivno najslabija Cibona u povijesti.Ali i takva će bez većih problema u sljedećem kolu dobiti Zadra.Koji iako na kontu ima već 2 pobjede slabija je ekipa od slabe Cibone.
Cibona jeste slaba ali se ne bih slozio da je Mega jedna od ''slabijih'' ekipa. Cak mislim da ce biti medju prvih 5-6 ekipa u ligi, a koliko mogu cemo vidjeti sledece kolo protiv CZ. Mislim da ce ih dobro namuciti.
Razlog zasto je Cibona uopste i bila dugo u igri sa Megom je sto ih je isao sut pa su dali 10 trojki, dok Mega nije mogla da pogodi nista. Mega je realno bolja od Cibone za nekih 15-ak poena.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:Dakle Cibona nastavlja i protiv slabijih ekipa demonstrirati svoju nemoć.Definitivno najslabija Cibona u povijesti.Ali i takva će bez većih problema u sljedećem kolu dobiti Zadra.Koji iako na kontu ima već 2 pobjede slabija je ekipa od slabe Cibone.
iako katastrofalni u prva dva kola,jučerašnji poraz nema veze sa košarkom
ne kažem da nam treba pomoći,ali netreba nas ni krasti
tužno je gledati kako jedan od 5,6 najtrofejnijih klubova na svijetu suci masakriraju u nekakvoj sremskoj mitrovici u školskoj dvorani protiv kluba tipa mega vizura ,koji je u najbolju ruku razvojni klub,samo zato jer ih vodi ona zalizana nakaza
jebem ti i ligu i košarku gadi mi se
ajd da te uzmu u pioniru ili jazinama,al u mitrovici protiv mege??
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]