Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pink ne ne nisam ni mislio da ste izgubili zbog toga, nekako je nesto falilo u vasoj igri, po meni Rozic neocekivano dobro odigrao, Bles standardno, Vlada nas je poducio onako znalacki, ali neko je falio tu da doda jos koji poen iz unutrasnje linije. Sta je bilo konkretno sa Siriscevicem bio sam blizu iznad vase klupe pa sam video da ga je izbacio Rimac nakon one glupe tehnicke...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Naš je dogovor bez priče sa sucimA, dobivamo cijelu sezonu 2,3 tehničke po utakmici.ne postoji opravdanje za priču sa sucima i stavljanje vlastitog tima u lošiji položaj.

Falila je energija i fokus, pogotovo fokus. Ako igrač nije fokusiran radi greške, ne poštuje dogovorene principe, ne prepoznaje situacije na terenu. Onda izgubiš i od lošijih nego od partizana u pioniru.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
A nisam mnogo propratio, ali kao da vam fale neki mladi igraci a fali i lider.

Bas je bio nekako tuzan mec dva verovatno najveca tima sa ovih prostora u prethodnih 10ak godina u takvim nezavidnim situacijama i sa vrlo losim rosterima pokrpljenim polu igracima, polutalentima i istrosenim tridesetogodisnjacima.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Selekcija je takva kakva je, do 10.8. nije se znalo da klub postoji, a do 1.9. da li će ući u sezonu aba lige. Ključni igrači blass, sira, ilijevski, lalic potpisali su ugovor u septembru, dakle bez priprema, dok najveće pojačanje barac je nespreman za utakmice. Dodaj kasni dolazak markote, treba vremena da se sve posloži i uigra, da se podigne fizička razina. Fali nam atletike, ali ovo je prijelazNa sezona.
By dexy
Salvatore Guliano napisao:Pink ne ne nisam ni mislio da ste izgubili zbog toga, nekako je nesto falilo u vasoj igri, po meni Rozic neocekivano dobro odigrao, Bles standardno, Vlada nas je poducio onako znalacki, ali neko je falio tu da doda jos koji poen iz unutrasnje linije. Sta je bilo konkretno sa Siriscevicem bio sam blizu iznad vase klupe pa sam video da ga je izbacio Rimac nakon one glupe tehnicke...
Rozić uvek dobro igra protiv Partizana, dok je Markota bio neočekivano loš.
Korisnikov avatar
By Poska
Košarkaši Cibone pobedili su u Prištini višestrukog šampiona Kosova Sigal Prištinu sa 101:81 u prijateljskoj utakmici. U meču koji je oduševio mnogobrojne gledaoce u "Palati omladine i sportova" u Prištini, igrači Cibone su bili mnogo bolji, što pokazuje i rezultat utakmice. Duel je odigran u znak sećanja na legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića, a meč u Prištini gledali su pojedini ministri u Vladi Kosova, ambasador Hrvatske na Kosovu i drugi. Rukovodstvo Cibone na čelu sa predsednikom kluba Aleksandrom Petrovićem je ranije u toku dana primio ministar omladine i sporta Memlji Krasnići, a razgovarali su i sa aktuelnim ministrom poljoprivrede Blerandom Stavilecijem. Posebno srdačan je bio susret Petrovića i kosovske košarkaške legende Ferida Zekolija. Petrović je tokom tih razgovora izjavio da će Cibona svake godine igrati prijateljske meševe u Prištini.
Да се не спрема неко спонзорство?
Korisnikov avatar
By Zex88
.. ali duel je odigran u znak sećanja na Dražena Petrovića.. :lol:

Nije u redu koristiti mrtvog čoveka za političke igrarije.
By horog
Poska napisao:
Košarkaši Cibone pobedili su u Prištini višestrukog šampiona Kosova Sigal Prištinu sa 101:81 u prijateljskoj utakmici. U meču koji je oduševio mnogobrojne gledaoce u "Palati omladine i sportova" u Prištini, igrači Cibone su bili mnogo bolji, što pokazuje i rezultat utakmice. Duel je odigran u znak sećanja na legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića, a meč u Prištini gledali su pojedini ministri u Vladi Kosova, ambasador Hrvatske na Kosovu i drugi. Rukovodstvo Cibone na čelu sa predsednikom kluba Aleksandrom Petrovićem je ranije u toku dana primio ministar omladine i sporta Memlji Krasnići, a razgovarali su i sa aktuelnim ministrom poljoprivrede Blerandom Stavilecijem. Posebno srdačan je bio susret Petrovića i kosovske košarkaške legende Ferida Zekolija. Petrović je tokom tih razgovora izjavio da će Cibona svake godine igrati prijateljske meševe u Prištini.
Да се не спрема неко спонзорство?
Da nije tužno bilo bi smešno. Imao sam priliku da osamdeset i neke igram na radničkim sportskim igrama u kompleksu SOLARIS kod Šibenika protiv Zekolija. Pa taj jedva da je znao da ide. Inače je bio simpatičan i dobrodušan. Igrao je tada i Gušić iz Vojvodine, izuzetan igrač.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
SISOJ
Sportske igre studentske omladine Jugoslavije?
U tom slučaju voleo bih da sam "Izbosne" pa da učestvujem na SISOBiH...

Sent from my Xperia M using Tapatalk
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 38
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.