Stare teme
By Faul u napadu
Jomer napisao:i moram iskreno da priznam da mi je krivo koliko potencijalnih centara imate u rasponu od 1997-2000, mi sa druge strane od 95 pa sve do 2000 nemamo nista ozbiljno :D
Ne brinem se ja za vas!Vi ćete od neozbiljnog napraviti ozbiljno.A mi od ozbiljnog neozbiljno :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Od centara imamo Nikolu Milutinova( decembar 94'), Dusana Ristica i Nikolu Jokica koji su 95', istina je da do generacije 00' nemamo nekog izrazito talentovanog ali kao sto Faul rece mozda ga negde pronadjemo, ali ne treba zaboraviti da imamo dva supertalenta rodjenih 2000, Marko Pecarski i Balsa Koprivica(vec sada je visok 208cm) https://www.youtube.com/watch?v=JxKol1iQdao, ali ipak su oni jos uvek deca tako da ocekujem da ova gore trojica mogu da popune najosetljivije mesto u reprezentaciji u narednim godinama.
Inace sjajno je videti svu tu decu u Ciboni...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da tako smo i mi trebali da izgledamo ove godine, a verovatno cemo tako izgledati sl godine ako se ne desi neko cudo. Bolje da gledam Mavru tj. Marinkovica nego Tepica ili Ilievskog.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mali Žižić izgleda impresivno za svoje godinice. :clap:
Korisnikov avatar
By rudonja
+1

Dovedite malog Zizica na forum.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prikljucujem se cestitkama, dobar osecaj za igru, fino igra i ledjima i rola posle pika. Samo da ojaca i da ga povrede zaobidju.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Odlican je Zizic!
Moze biti odlican centar sa svim segmentima centarske igre pokrivenim.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Od centara imamo Nikolu Milutinova( decembar 94'), Dusana Ristica i Nikolu Jokica koji su 95', istina je da do generacije 00' nemamo nekog izrazito talentovanog ali kao sto Faul rece mozda ga negde pronadjemo, ali ne treba zaboraviti da imamo dva supertalenta rodjenih 2000, Marko Pecarski i Balsa Koprivica(vec sada je visok 208cm) https://www.youtube.com/watch?v=JxKol1iQdao, ali ipak su oni jos uvek deca tako da ocekujem da ova gore trojica mogu da popune najosetljivije mesto u reprezentaciji u narednim godinama.
Inace sjajno je videti svu tu decu u Ciboni...
ako Simanic bude 4-ka, talentovaniji visoki na prostorima SFRJ odavno nije vidjen. kakav Jokic, Ristic, Zubac, Zizic... ako bude igrao 3-ku u seniorima, onda ne ulazi u ovu konkurenciju, i onda ovi gore nabrojani ostaju najveci talenti :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po meni je Dragan Bender talentovaniji od Simanica. Ne znaci da ce biti bolji igrac ili imati bolju karijeru, ali je definitivno svestraniji.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]