Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Secam se da sam o tom Popicu citao neki clanak kad je potpisao za Cibonu, ukoliko me secanje ne vara u pitanju je veoma gabaritan klinac.

EDIT: pronasao sam clanak o kojem sam govorio http://crosarka.com/hrvatska-muska-kosa ... ass-119161 Izdvajam deo ''U međuvremenu, iz Tornja je stigla vijest o novom pojačanju na kojemu će Cibona graditi svoju budućnost na visokim pozicijama. Naime, iz Graza je u Cibonin omladinski pogon stigao 16-godišnji Josip Popić, visok 210 centimetara i težak 130 kilograma. Radi se o velikom potencijalu kojeg je tražila i Cedevita te klubovi iz Španjolske i Turske, a po riječima Ace Petrovića, izgleda možda i bolje od Pekovića i Nurkića.''
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Jomer napisao:PP ovo za MAzalina je juce nekoliko puta ponovio Srdjan sa SK, da ce verovatno nazad u CIbonu, i neko tvoje misljenje o Mavri i Marineliju, Srdjan ubija kad prenosi njih dvojicu proglasava ih ekstra talentima, ja sam cak mislio da su mladju ali kad sam video da su na primer Vasino godiste nesto i nisam siguran za njih, isto je juce tokom prenosa pricao o nekom klincu iz Cibone 2000 iz Austrije cudo od deteta?
nitko od spomenutih nije extra talent.

mavru sam oduvijek cijenio,uvijek je bio u drugom planu iza šarića i hezonje u kk zagreb. ali on nema predispozicije za biti elitni igrač. reprezentativac svakako, dobra europska karijera,ali ima problem eksplozivnosti. svi laici za njega govore da je stvar snage i da je slab ( izgleda jako tanašno ),ali dečko ima izrazito dobre rezultate na svim mjerenjima.ima i privatnog trenera sa kojim dodatno radi već neko vrijeme luku svilara. njegov djelomični problem je bio prijenos igre na viši nivo,nije bila stvar povjerenja u njega, već nije fizički ispratio sve,uz problema sa samopouzdanjem vjerojatno jer nije dugo igrao. karakterizira ga odličan šut,stvarno je fenomenalan šuter i to iz driblinga. dobro razumije igru, najveći napredak ostvario je kod rješavanja PnR. obrana solidna, nemože ostvariti idealan pritisak na loptu radi već spomenutog nedostatka eksplozivnosti. iz sličnog razloga nije dominantan u prodoru, već dubinu osvaruje isključivo kroz blokove jbg. ono što pouzdano tvrdim da ima extra glavu. uza sve,prvoklasan lik. kao dobar obrambeni i vrhunski šuter, predviđam mjesto startera reprezentacije. ta dva elementa su dovoljna za tu rolu, za više kreacije tu su šiši,bender,mazalin,tomić...

marinelli nije pretjerano različit igrač. njega poznam samo sa utakmica ipak, dosta manje od mavre. dosta igra dvojku u olimpiji. ipak je primarno scorer, jako dobar šuter, ima bolje tijelo od mavre,ali taman koliko je bolji atletski slabije razumije igru od domija. mislim da će imati dosta slične karijere, marinelli ima čak viši upgrade, te da će se sljedećih desetak godia vrtiti po reprezentaciji.

popić je 1998. to je komad planine, ja neznam kako da to opišem.slična priča kao jusuf nurkić,uz jedan veliki ALI. popić nema onakve noge, doduše onakve noge ima stvarno rijetko tko ( mislim da juka ima najbolje noge na svijetu na poziciji pet ) . teretan je popić , uza sve to tu su tehnički nedostatci. ali otvorila mu se šansa, trenira sa seniorima, ima seniorsko tijelo, u prvenstvu hrvatske će biti drugi centar. zubac nema pravo nastupa u kupu na final fouru u borovu i prvenstvu jer je odigrao jednu utakmicu za goricu u prvoj ligi prije nego li je i on povučen u seniore. u neka druga vremena, popić bi bio nacionalni i klupski projekt na pozciji centra, sada je četvrti po potencijalu na svojoj poziciji u juniorskom pogonu :D sigurno će on biti igrač, sad kakav pitanje je.problem mu je što su zubac i žižić jednostavno talentiraniji i neće biti lagano dobiti šansu. ono što mogu potvrditi da je životinja, tog ne boli ništa. ozlijedi se pa igra dalje ,da mu kažeš lupaj glavom u zid-taj će lupat ako mu kažeš da mora. inače otkrio ga neki lik,čak mislim svećenik, u austriji sasvim slučajno ima godinu dana i doveo u cibonu.
Korisnikov avatar
By rudonja
@ PP: :clap: :clap:
By Bojdo
Meni je Marva uvijek djelovao vise kao dvojka , kao i Marineli , mada se po hr forumima u njih gledalo kao buduce plejmejkere.

Apropo Bender - Simanic , dosta ima slicnosti kod njih, mada Benderovi pokreti su elegantniji i ljepsi za gledanje.Bender ima bolju asistenciju ,dok je na Simanicevoj strani sut , koji je fantastičan za njegovu poziciju! Obojica bi trebala imati zapazenu NBA karijeru, no vidjecemo , trnovit je to put.......
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Dokle god nije navijacko odmeravanje pise, ili neke vankosarkaske teme, meni ovako nesto ne smeta uopste.
Korisnikov avatar
By Gale
Off je problem kada odvlači ljude od kvalitetne diskusije, ne kada ih u nju uvlači. Ništa je ne bih dirao.

Ako ko od Cibosa misli drugačije, neka mi javi da prebacujem postove već negde.
By Edibledi
Bojdo napisao:Meni je Marva uvijek djelovao vise kao dvojka , kao i Marineli , mada se po hr forumima u njih gledalo kao buduce plejmejkere.

Apropo Bender - Simanic , dosta ima slicnosti kod njih, mada Benderovi pokreti su elegantniji i ljepsi za gledanje.Bender ima bolju asistenciju ,dok je na Simanicevoj strani sut , koji je fantastičan za njegovu poziciju! Obojica bi trebala imati zapazenu NBA karijeru, no vidjecemo , trnovit je to put.......
:o :o :o
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Simanica nisam puno gledao, nas duel na eurobasketu je čini mi se propustio, govorim o prošlom ljetu 2013. Odlična utakmica,mi smo dobili, ali sjajan niz igrača kao peno, glisic, pa onaj tenk na krilu iz zvezde čini mi se stojanovic, kod nas mazalin, Bender, zika, zubac, slavica... Nas je diletant na klupi koštao medalje, izgubili smo jedinu utakmicu koju nismo smjeli u QF od spanjolaca. Ali eto, pošto nije bilo simanica ako bi koji forumas bio drag pa napisao nešto više o njemu.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:Simanica nisam puno gledao, nas duel na eurobasketu je čini mi se propustio, govorim o prošlom ljetu 2013. Odlična utakmica,mi smo dobili, ali sjajan niz igrača kao peno, glisic, pa onaj tenk na krilu iz zvezde čini mi se stojanovic, kod nas mazalin, Bender, zika, zubac, slavica... Nas je diletant na klupi koštao medalje, izgubili smo jedinu utakmicu koju nismo smjeli u QF od spanjolaca. Ali eto, pošto nije bilo simanica ako bi koji forumas bio drag pa napisao nešto više o njemu.
https://www.youtube.com/watch?v=fAYaWvEDcRs, https://www.youtube.com/watch?v=xT78Dk5fjWw. ova dva klipa su dobra. po meni srpska verzija Andreja Kiriljenka. visok, duge ruke, dobar atleta, odlican sut, odlican tajming za skok i blokadu, eksplozivan odraz...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]