Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ocajno je krenula sezona ABA lige po nas:
Jankovic pokazao da tesko moze biti ozbiljan igrac
Zagorac polomio saku
Guduric bez sanse u Zvezdi
By Edibledi
Јанковић може једног дана постати озбиљан играч у АБА лиги.
Загорац је показао да је велики потенцијал али лом леве шаке, која му није шутерска, не мора да му се много негативно одрази на каријеру.
По првим проценама ће играти од Нове године. Мало ће одморити, мало радити на кондицији, после лагано са екипом па онда утакмице.
Грешка Звезде да не искористи шутера у овој екипи где им је он практично највећи недостатак одласком неколико добрих шутера.
Ал' 'ајде, можда га озбиљно крене у неком другом тиму на позајмици па га врате око Нове године.

Едит:
Можда је чак најбоља ствар за нас што на квалификацијама за ОИ неће наступати НБА играчи.
Фалиће нам Бјелица Јокић и Боби, од којих само Бјелица фали са ЕП.

Могућих 15 играча за припреме :)

Јовић, Тео, Марковић
Недовић, Милосављевић, Богдан
Калинић, Загорац, Лучић (Мaлешевић)
Ерцег, Митровић, Tејић
Кузмић, Радуљица и Милутинов.
Korisnikov avatar
By dovlimir
naletio sam na info, da će biti pravljenje jakosne grupe po šeširima na žrijebu za olimpijske kvalifikacije, što nama itekako odgovara.
Korisnikov avatar
By Lepus
Zeravica preminuo. R.I.P.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Ljudi jel je moguce da smo napokon dobili centra u vidu Muslija za reprezentaciju? Ili su ove njegove partije samo prividan kvalitet ?
Sinoc 25 poena !
Korisnikov avatar
By Heisenberg
alonzo86 napisao:Ljudi jel je moguce da smo napokon dobili centra u vidu Muslija za reprezentaciju? Ili su ove njegove partije samo prividan kvalitet ?
Sinoc 25 poena !
https://www.youtube.com/watch?v=aOX4WWULSLk ono sto meni prvo pada na pamet da su mu tek 24 i da ima prostora da se razvije u dobrog centra i pored svih omalovazavanja i podsmeha.
Aleks Maric, Bobi, Katic..., to su sve centri koji su tek posle 26 poceli da prikazuju svoj kvalitet od toga prva dvojica su bili MVP Evroligi.
Iako je Muslijev uzorak jos mali ipak cini mi se da ima kombinaciju snage i okretljivosti da krene njihovim stopama i bude centar na kog moze da se racuna.
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim da ipak treba sacekati 10 do 15 kola, kao i meceva sa nekim jacim rivalima, ali svakako odlicno za njega, ipak nisu bile slucajnost one brojke iz Mege, doduse i tamo je najbolje igrao na pocetku, kasnije slabije..

Da je 2012te umesto u Laboral otisao u ovako neku ekipu..ko zna
Mada mozda mu je i trebalo ovako nesto, da oseti i dobro i lose, on je sada dosta iskusniji a s druge strane vise ne oseca neki pritisak velikog ocekivanja od njega

Mozda se moze usporediti sa Raduletom, on je takodje iz Partizana otisao u neki levi tim , cini mi se Ukrajina, pa je posle bio medju glavnim igracima u timu do srebra u Spaniji '14. Ali opet kazem, sacekajmo
Korisnikov avatar
By alonzo86
Upitno mi je kakav je defanzivac ? Mi stalno imam problem sa centrima koji ne sijaju u odbrani.
Korisnikov avatar
By Peja
Ne verujem da se mnogo popravio, narocito jer se sad dobrano trosi u napadu, pa cak i da zna da igra odbranu igrao bi je slabije

Kroz svako 'vaskrsenje' nasih centara, Jokic, Musli, Bobi se provlaci ime Dejana Milojevica
Korisnikov avatar
By Jomer
ACB liga nije vise nikakav reper, ima onaj lik iz Sirikog B otisao tamo i rasturio, mislim da je isto bio MVP jednog meseca prosle godine, Blagota Sekulic je tamo razbijac poslednjih godina...

evo ga Zeljko Sakic slican pocetak kao Musli
Poslednja izmena od Jomer u Pon Nov 02, 2015 11:37 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Ne bih bas voleo da uparimo Dzekirija i Hejsa i on[…]