Teme vezane uz sve reprezentacije
By podgorica
MileBL napisao:[img]https://pbs.twimg.com/media/CU7ZOoiUAAAESaJ.jpg[/img]
Mnogo mi cudno kad vidim sliku nekog s Bobijem a da je slican njegovoj visini , da ne izgleda kao patuljak naspram Bobija
Korisnikov avatar
By Peja
jbt obojica igrali zajedno u megi, sad pocinju kao starteri u duelu denvera i sas
Korisnikov avatar
By dovlimir
moje mišljenje je da imamo najjaču repku od samostalnosti Srbije. ne očekujem samo plasman u Rio nego i borbu za visok plasman tamo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da Djordjevic nema kapacitet da vodi reprezentaciju, previse je neprijatelja navukao na sebe, uvek ce biti miniran sa neke strane.
Mislim da mu treba dati jos jednu sansu tj. kvalifikacije + olimpijada, ako ne uspe sastaviti najbolji tim i ostvariti dobar plasman nema potrebe forsirati nesto sto ne ide i rizikovati da se ponovi prica sa Ivkovicem u kojoj se iz godine u godinu ostvarivali losiji rezultati.
By milanezija
Tako je Mile, ja sam za to da nam svake godine drugi selektor vodi tim, jer kao sto vidimo najbolje rezultate ostvaruju u prvoj sezoni: Duda srebro, Sale srebro a posle toga krece cetvrto mesto i potop, ovako lepo uvek srebro i kraj
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Haha jebes ti taj recept za srebro, ja sam vise za potragu recepta za zlato ;)
Elem, ozbiljno rastemo kao reprezentacija i ako se kvalifikujemo na OI ocekujem medalju na OI naravno ako pre polufinala ne ukrstimo sa Amerima, dok bi na EP 2017 bili legitiman kandidat za zlato, sa najjacim rosterom u Evropi.
Korisnikov avatar
By Poska
Само што ту постоји једно велико АЛИ! Али, ако сви буду здрави и сви се одазову(не сумњам ја да ће хтети, већ Нба и те такве ствари).
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]