Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav bre Doncic. Ako hoce da bude Slovenac, neka bude. A da nosi igru Reala ? Mozda jednu utakmicu, a zna se da su nosioci Ljulj, Fernandez i Rejes.
Korisnikov avatar
By Lepus
Obilicu, ne kenjaj.
Korisnikov avatar
By Duka85
luki napisao:
SinisaBL napisao:ok. i mirko vučinić je svojevremeno izabrao srbiju pa je dogovor između saveza bio da igrači rođeni u cg igraju za cg bez obzira na njihovu želju ili nacionalnost. taj dogovor je vrlo brzo prekršen sa njihove strane. problem je što se ovakve stvari stalno dešavaju na štetu srbije i da savez treba da zauzme jasan stav.

Propisi koji vaze za fudbal i oni kosarkaski nemaju nikakve veze jedni sa drugima, u kosarci su drasticno ogranicavajuci, kada se igrac posle kadetskog uzrasta jednom odluci za koga ce igrati to je malte ne zacementirano.
Jedan od jacih postova...

Ne znam da li sam ja sisao sa uma ili je jedan igrac Nemacke na prethodnom EP vec igrao za drugu reprezentaciju (cini mi se za Slovacku)

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Milos Teodosic
Stefan Markovic
Stefan Jovic
Bogdan Bogdanovic
Dragan Milosavljevic
Nemanja Nedovic ili Marko Simonovic
Marko Guduric ili Rade Zagorac
Nikola Kalinic
Nemanja Bjelica
Nikola Jokic
Miroslav Raduljica
Boban Marjanovic

Uzi sastav, a na pripreme pozvati jos Micica, Mitrovica, Macvan, Milutinova.

Erceg nema klub.
Bicemo u problemu ako ne budu dali Bjelica, Jokicu i Marjanovicu da igraju. Onda ce morati umesto njih Macvan, Erceg i Milutinov.
Korisnikov avatar
By Peja
Obilicu Nedovic poslednje 4 utakmice ima preko 10 p..sut za tri 43 posto u EL
u ozbiljnom timu sa bednom minutazom, nijednom nije imao vise od 20 minuta, NIJEDNOM tokom sezone, u oba takmicenja, sto je strasno
Korisnikov avatar
By Karaburac
Duka85 napisao:
luki napisao:
SinisaBL napisao:ok. i mirko vučinić je svojevremeno izabrao srbiju pa je dogovor između saveza bio da igrači rođeni u cg igraju za cg bez obzira na njihovu želju ili nacionalnost. taj dogovor je vrlo brzo prekršen sa njihove strane. problem je što se ovakve stvari stalno dešavaju na štetu srbije i da savez treba da zauzme jasan stav.

Propisi koji vaze za fudbal i oni kosarkaski nemaju nikakve veze jedni sa drugima, u kosarci su drasticno ogranicavajuci, kada se igrac posle kadetskog uzrasta jednom odluci za koga ce igrati to je malte ne zacementirano.
Jedan od jacih postova...

Ne znam da li sam ja sisao sa uma ili je jedan igrac Nemacke na prethodnom EP vec igrao za drugu reprezentaciju (cini mi se za Slovacku)

Sent from my 6045K using Tapatalk
Nisi sisao sa uma, tako je bilo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Obilicu Nedovic poslednje 4 utakmice ima preko 10 p..sut za tri 43 posto u EL
u ozbiljnom timu sa bednom minutazom, nijednom nije imao vise od 20 minuta, NIJEDNOM tokom sezone, u oba takmicenja, sto je strasno
Pa Nedovic kada bude dobio minutazu pa i da razmisljamo o njemu. Moje misljenje je da smo na EP imali previse bekova koji su gusili jedan drugog. Nema mesta i za Bogdanovica i za Nedovica i za Kalinica. Plus Simonovica i Milosavljevica Djordjevic nije iskoristio ni 30 posto.
Ako ide Jovic Nedovic ispada. Bogdanovic i Milosavljevic su bolji od njega. A Nedovic nije mlad igrac imace 25 godina na kraju sezone, samo dve manje od Milosavljevica.
Brzinu koju je imao Nedovic na poziciji pleja, kada je na pleju, moze da nam donese i Jovic.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:Obilicu Nedovic poslednje 4 utakmice ima preko 10 p..sut za tri 43 posto u EL
Pa Nedovic kada bude dobio minutazu pa i da razmisljamo o njemu. Moje misljenje je da smo na EP imali previse bekova koji su gusili jedan drugog. Nema mesta i za Bogdanovica i za Nedovica i za Kalinica. Plus Simonovica i Milosavljevica Djordjevic nije iskoristio ni 30 posto.
Ako ide Jovic Nedovic ispada. Bogdanovic i Milosavljevic su bolji od njega. A Nedovic nije mlad igrac imace 25 godina na kraju sezone, samo dve manje od Milosavljevica.
Brzinu koju je imao Nedovic na poziciji pleja, kada je na pleju, moze da nam donese i Jovic.
Nismo se razumeli, ja bih bas forsirao Nedovica

Smatram da je odigrao odlicno EP, sto ce se mnogi sloziti

Nakog toga je otisao u jak klub, gde sa MALOM minutazom i opakom konkurencijom na svojoj poziciji, ostvaruje odlicne brojke. Sto mu je kod mene plus

Secam se meca protiv Makabija ove sezone gde on ulazi u drugoj cetvrtini, vezuje dve trojke uzastopno u dva napada i onda jednom pogresi, trener ga odma stavi na hladjenje i drzi do pola 4/4, onda NN udje i da jos 7 poena uzastopno i prelomi mec..tako je i ove ostale dobre meceve igrao
To je brutalan dokaz samopouzdanja. Koristi svaki minut u igri a pritom je to tim koji ima dobrog trenera, organizovanu igru, milion opcija u napadu a nikako nije divljacka ekipa
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da zavrsimo ovo da tako sto cu ja da kazem da Nedovica u zivotu ne bih stavio medju 12 igraca kada bi mi svi bili zdravi. Ima mesta kao 3 beka iza Dragana i BB, ali onda se stvara velika konkurencija u kojoj niko ne moze da pokaze maksimum.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]