Teme vezane uz sve reprezentacije
By Bojdo
što se tiče Dončića , nevjerovatno nadaren mladi igrač . On je sa 16 godina vec u zavrsnoj fazi formiranja tijela , izgleda bolje od mnogih seniora, za razliku od mnogi drugih velikih talenata u rasponu 96 -2000, čija tijela nisu ni blizu konačnog formiranja i treba tu veoma bitnu činjenicu uzeti u obzir kade se vrsi " mjerenje veličine " nečijeg talenta. O tehnici i kreaciji Doncica suvisno je pisati , dječko je u stanju sebi iskreirati situaciju i prostor, kao nijedan mladi igrač u plejadi talenata koji su u naletu.
Kad se igramo Baba Vanga projekcija " buducih superstarova " onda treba navesti i Donocicev prosječan atleticizam, koji u kontekstu neke " velike " NBA karijere moze mozda biti ograničavajuci faktor, isto tako jako mu je upitan taj prvi korak , i igra jedan na jedan, bez pika , što takodje moze biti problematično za NBA "veliku " karijeru.
Ono sto se ja ne bih dvoumio da potpisem i stavim veliku lovu na to je, da ce Doncic biti veliki " euroligaski superstar " , dok za neku eventualno " veliku " NBA kariejru cemo vidjeti .
By SinisaBL
Bojdo napisao:
nemanja989 napisao:Po pitanju igranja Dončića za bilo koju reprezentaciju se je više oglašavao njegov otac nego on. Tu još ništa nije odlučeno. stiče se utisak da njegov otac ucenjuje Slo savez (mesto u savezu za njega ili nešto sl.). Ni Španija nije isključena. Nadam se da sva ta igra iza kulisa neće uticati na njega jer je stvarno veliki talenat.

Moje informacije govore , da je otac malom prepustio oduku , otac mu je bio naklonjen Srbiji , ali se nije htio mjesati u odluku. Medjutim , majka koja je Slovenka dosta ima uticaja ( razumljivo, bila bi pod kritikama da izabere neku drugu drzavu), i vrsi pritisak na malog!
Tako veli familija njegova, a ko zna mozda i oni samo drze i stite Sasinu stranu.( posto su Lukini roditelji razvedeni)
ako je tačno ovo što pišete, savez treba zadužiti osobu koja će razgovarati sa njim i ocem, po mogućnosti neki autoritet, momak je navodno navijač zvezde, možda igora rakočevića, i da mu ponudi SVE što ima na raspolaganju da zaigra za reprezentaciju. treba pokušati da na kraju balade ne bude, imao želju da igra za srbiju, ali nije bilo sluha i slično...
Korisnikov avatar
By Jomer
da li sam ja nesto pomesao ili je Sale Djordjevic pricao da je razgovarao sa caletom i da je mali odlucio da igra za Sloveniju, inace svi zaboravljaju da je Rasa Nesterovic predsednik kosarkaskog saveza slovenije i da je on daleko uticajnija licnost od rakocevica ili kuzmanovica

ovo za spance dosta realna prica, i to bi po meni bilo nesto najgore za kosarku
Korisnikov avatar
By MileBL
Hehe, Raso Nesterovic kao presednik kosarkaskog saveza Slovenije ce nagovarati Doncica da igra za tamo neku trecu drzavu.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Hehe, Raso Nesterovic kao presednik kosarkaskog saveza Slovenije ce nagovarati Doncica da igra za tamo neku trecu drzavu.
ja sam u postu i mislio na Sloveniju, da je njegovog uticaj daleko veci da ga privoli Sloveniji od ove dvojice koja trebaju da ga vrbuju za nas
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]