Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
Malo se precenjuju sposobnosti Zagorca, lako je prodavati finte Bojanu Suboticu ali kad na drugoj strani budu dolji defanzivci nece to ici tako lako.
By podgorica
Gledam ovaj snimak SCG-USA iz Arene , nema mi semafora na ekranu , neam pojma koji je rdzultat trenutno , ali ne mogu vjerovat da su ovo izgubili jer mi djeluju mnogo bolje , sta su im radili Vujanic , Rakocevic i Bodiroga , sad u Evropi ne mogu nac nijednog takvog igraca kao sto su njih troje , eto mozda Caco Rodrigez ali ni on nije tako agresivan i dobar u napadu
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sad gledam malo ove snimke sa EP 2015, kako smo lepo igrali u grupi, milina za oci.
Nazalost nismo imali dubinu pod kosem da izguramo do kraja, mislim da postoji trend zadnjih par godina gde nam se svakog leta itekako moze upgradeovati reprezentacija novm igracima. Mislim pazite samo ekipu koja moze da napravi od igraca koji nisu igrali na Evropskom prvenstvu:
1. Jovic, Micic
2. Guduric, Jaramaz
3. Lucic, Dangubic, Zagorac
4. Mitrovic, Macvan
5. Bobi, Jokic, Stimac
Jebes mi sve ako ovaj tim ne bi mogao da pobedi sve osim Spanije i Francuske.
Korisnikov avatar
By dovlimir
imaćemo spolja najkreativnije igrače od samostalnosti Srbije. ono, prošla su vremena Tepića, Paunića, Kešelja... Teo, Bogdan, Zagorac, Gudurić pa i Nedović. čak je Milosavljević najtanji tu, ali i on zna sa loptom.dvojica su tu višak sigurno. i visoki su nam jako kreativni. tu bi praktično jedino Kalina i Jović bili malo "tvrdje gradje". mada ako Lučić bude mogao, nisam siguran koliko Kalina ima sigurno mjesto u 12. nama je jedini problem fizika kod visokih, ali ni Španci nisu nešto preatletični na 4 i 5.
By Edibledi
Шта мислите, како би се Јовић уклопио у систем ПАО-а, уместо Дијамантидиса који је унапред рекао збогом по завршетку сезоне.
Јовић и Калатес на плеју а могу и заједно у петорци да играју бар 10-15 минута по утакмици.
Ђорђевић је Јовићу дао 2014. велику шансу и, од тада, овај је за 5 класа бољи играч од оног који је био Ћапинова замена у Радничком.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]