Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Надам се..
Korisnikov avatar
By Zex88
Вајлер Беб ново појачање. Свиђа ми се потез.

Дакле :

Џонс,Вајлер Беб,Миљеновић
Картер,Батлер,Крамер,Добрић
Нвора,Калинић,Ђуришић
Монеке,Оџелеј,Давидовац
Мотли,Изунду,Болдвин

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
А има нас разних :)

Кључно ми је што је одличан дефанзивац,требао нам је неко такав.

Једини проблем који видим је што немамо 4 која може да игра леђима доле. Монеке кад крене контра руком у лево,три седе ми искоче..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ozbiljno pojačanje, svaka čast iskreno!

Ne znam samo kako nije završio u Dubaiju, jer ga je Ćavi tražio tamo nakon neuspešnog pokušaja da izvuku Vokapa iz Olimpijakosa... Bukvalno je u pitanju igrač kojeg bi svaki tim u EL želeo da ima i sad se takav igrač nalazi kod vas u rosteru, svakako da je situacija sa Asvelom bila presudna, ali opet nije mi jasno kako ga neko zvučniji nije digao.

Nik je paklen igrač, 6 godina iskustva u EL, od čega 5 u sistemu Bajerna, zadnje dve godine je od toga da je bio jedan od igrača u rotaciji koji prenese loptu i pegla odbranu, stigao do toga da je dosta na lopti i da razigrava i sebe i druge. O tome kakav je defanzivac ne treba trošiti reči, timska i individualna odbrana će se ovim dolaskom poboljšati, plus imate Kramera, Odželeja i Izundua, ta neka petroka bi bila beton. S druge strane od dolaska Gordija Herberta na mesto trenera u Bajernu, Nik je počeo da igra drugu dimenziju košarke, dobio je više slobode, em što je više šuteve uzimao, em što je počeo da beleži bolestan broj asistencija. U prethodne dve sezone u Efesu i Bajernu je imao 5 utakmica sa 10+ asistencija i 7 utakmica sa 8 ili 9 asistencija.

U toj 2024/25. sezoni, u Bajernu je imao odlične procente šuta 56% za dva i 43% za tri, sa solidnim brojem pokušaja, u ovoj poslednjoj sezoni u Efesu se to malo spustilo, ali to je jer je morao da igra sve i svašta tamo zbog silnih povreda igrača spoljen linije. Uz to imao je i utakmice sa po 20 poena, ali i utakmice sa tipa 7 poena i indexom od 21.

Evo par zanimljivosti iz statistike u zadnje dve sezone u EL :
5. plej sa najboljim assist/turnover rejtingom
sa prosekom od 5 asistencija u te dve sezone, on je 13. najbolji asistenet lige

Sa njim i Džonsom i Miljenovićem na pleju, sa Batlerom, Kramerom i Karterom na beku, sa Nvorom i Dobrićem, imate poenterski mnogo jaku spoljnu liniju, bukvalno za neke top tire EL ekipe. Usudio bih se da kažem da u zadnjih 20 godina ni jedna ekipa iz regiona nije imala jaču spoljašnju liniju, objektivno gledano.

Fin upgrade ste odradili što se tiče ovog prelaznog roka, videćemo šta će biti kad krene sezona, ali ovako na papiru to deluje top iskreno. Loša energija iz prošle sezone je verovatno presečena sa ovim pojačanjima i novim trenerom, pa da vidimo šta će Ibon Navaro da smisli i pokaže na najvećoj sceni.
Korisnikov avatar
By Zex88
Стигао је и Андреј Бјелић. Као што сам већ писао,апсолутно сам за враћање младих домаћих играча. Превише утакмица има,имају где добити минуте. Једино бих волео да је на 3 године уговор,али ајд,може се продужити ако се покаже.
У принципу се прави нека домаћа основа. Миљеновић, Бјелић, Ђуришић, Мадаревић, ту су Деда и Кобра. Калина ако остаје.
Е сад, не знам какав је план за Симјановског и Ђурића. И да, мистерија звана Шкобаљ :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Ne znam osobu koja bi mogla da kaze da mu se Vajler Beb ne dopada kao pojacanje...
Остоја се јавио :)

Korisnikov avatar
By skeske
Prosto se plasim koliko mi se svidja Teov rad. Bas onako kako bih ja to poslozio na bekovskim pozicijama. Skripi nam defanzivno na 5, ali moze se to usminkati.
Naravno opet smo kvalitetom tu oko desete pozicije ali ne zato sto smo slabi nego sto je liga opet jaca nego prosle godine.
Vidjecemo kako ce trener to da smisli, ima vremena i ima sa cime da radi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao:
Karaburac napisao:Ne znam osobu koja bi mogla da kaze da mu se Vajler Beb ne dopada kao pojacanje...
Остоја се јавио :)

Mislio sam na iole ozbiljne ljude.

Ostoja protokom vremena sve vise dokazuje koliko je tocilo.
Ostali klubovi ABA lige

Zanimljiv sastav je na kraju sastavio Borac iz Čač[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ух,то је нешто гостовао ако не грешим на 6.75.. […]

KLS i Superliga

Таман сам хтео да напишем да су довели Лабовића.. […]

Pa deluje da jesu, međutim evo ide priča da Vokap […]