Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Antoine
Gronk ide u utorak na operaciju. Leđa su u pitanju. Peta operacija u poslednjih 7 meseci. To je bre sport, tri meseca igraš, devet meseci se lečiš.
Korisnikov avatar
By Antoine
"...pružio sam ruku da uzmem prsten, ali ga je Putin strpao u džep a trojica KGB agenta su ga okružila... Klinton me je zamolio da ne širim priču zbog dobrih odnosa sa Rusijom..." Smešna priča, pogotovo 8 godina kasnije.

Slika

A komentar: Macija je trka do pojate
By flameni
aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahahahahahaaaaaaaaahahahahahahhaha
Dobro su ga isprozivali...
Korisnikov avatar
By Drex
toine, je l Henandez novi O-Džej? :violin:

Možemo li očekivati neku bežaniju ulicama uz pratnju helikopterom :lol: ... Šalu na stranu, jebem li ga, žao mi je, Hernandez je strašan tajt end. Samo je nekako neobično da igrač Patroitsa pravi sranja, da je Baltimorac pa i da razumem...

Inače, mala digresija kada sam već pomenuo Simpsona... Nisam znao da je njegov advokat u celom slučaju bio Robert Kardašijan, otac ozloglašene rijaliti familije... nedavno sam na najdebilnijoj stanici koju imam na TV (E! :( ) zakačio dokumentarac, i Kardašijan je faktički postao poznat kroz taj slučaj...

E moj O Džej, nisi to morao raditi :naughty:
Korisnikov avatar
By Nookie
Jomer napisao:ajde da pitam ovde Antonia. koja je fora sa bejzbolom ja nikako nemogu da svarim taj sport,NBA,NHL,NFL obozavam ali bejzbol :naughty:

E ovako,gledao sam poprilican broj meceva. Sto u pozadini dok sam ucio,sto jer mi dosadno.Bejzbol je toliko nedinamican sport da je to strasno. Na svakih 10 minuta se desi neki udarac,i da neko trci do baza. Stoji pitcher na onoj poziciji sa koje baca(mound,udaljena je 10m cini mi se od udaraca,dosta je daleko),gleda u svog hvataca kako cacka nos i vata se za dupe(neki njihovi signali),baci lopticu,lik promasi i na to ode 2 minuta. I tako u krug.
Ako te zanimaju pravila pojasnicu ti na pp,da ne smaram ljude ovde. Jedini dosadnijij sport jeste lacrosee. To ti ono sranje sa gde love muve,makar tako deluje :D
Svaki dan se bukvalno igraju utakmice,timovi iz iste konf se sastaju 16 puta(ili 14 nisam siguran). 4 dana za redom igras sa istim protivnikom. Bezi bre...i fora je sto apsoutno svako svakog moze da pobedi. Oko 150 meceva odigraju za sezonu(regularni deo),i najbolji tim ima 95-55 skor.
E da,ako nemas semenke u ustima,ne mozes da budes neko mudo na terenu. Svi igraci grickaju semenke na terenu....a i sta drugo da rade od dosade...
Korisnikov avatar
By Antoine
Drex napisao:toine, je l Henandez novi O-Džej? :violin:

Možemo li očekivati neku bežaniju ulicama uz pratnju helikopterom :lol: ... Šalu na stranu, jebem li ga, žao mi je, Hernandez je strašan tajt end. Samo je nekako neobično da igrač Patroitsa pravi sranja, da je Baltimorac pa i da razumem...

Inače, mala digresija kada sam već pomenuo Simpsona... Nisam znao da je njegov advokat u celom slučaju bio Robert Kardašijan, otac ozloglašene rijaliti familije... nedavno sam na najdebilnijoj stanici koju imam na TV (E! :( ) zakačio dokumentarac, i Kardašijan je faktički postao poznat kroz taj slučaj...

E moj O Džej, nisi to morao raditi :naughty:
Jbg, live by the gun, get arrested by the gun.

Slika

Patsi ostaju bez TE i bez desetak miliona dolara za bonus Hernandezu. Samo što su mu produžili ugovor prošle godine. Ništa me ne čudi u NFL-u kada je svakom od njih dupe izbodeno steroidima kao goblen.
Korisnikov avatar
By Antoine
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

:clap: :dance:
Korisnikov avatar
By Nookie
Antoine napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

:clap: :dance:
Dobar dobar....voleo bi da ESPN pocne da prenosi neke meceve ove lige :D :D Taman umesto kanadskog fudbala :lol: :lol: :dance:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]