Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Antoine
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Antoine
Trening Vikingsa očima All-Day Petersona

Korisnikov avatar
By MilosNS
AD je takav atleta da je malo slicnih njemu na svetu... Posle onakve povrede da bude samo par jardi od rekorda... Da se smrznes
By flameni
Mislio da gledam vcrs protiv Lionsa, ali Megatron ne igra tako da nije to to...
Prati li neko predsezonska desavanja?Ko je kakav?Zasto jos uvek drzimo onog prokletnog coveka koji kleci i cija je popularnost jos jedan dokaz retardiranosti americkog drustva?
JPP ima operaciju skoro, pitanje je kako ce poceti i kada sezonu?
Ko su favoriti?Patsi cini mi se sa nikad manje ocekivanja, bar u javnosti...
Korisnikov avatar
By Antoine
Ne sećam se kada sam nespremnije ulazio u novu sezonu kao sada... :? Biće analiza, naravno.
By flameni
By flameni
@Antoine

Bravoooooo i hvala!Uvek odusevis sa ovim postovima i ponovo si to odradio.Ovo je toliko kvalitetan uvod, da i pocetnicima kada je NFL u pitanju daje osnovu za normalno pracenje NFL-a ove sezone.

Zanimljivo kolo skroz.
I ako su mnogi bili razocarani kvalitetom utakmice Patriots vs Bills, bar kada je prvo poluvreme u pitanju gde je 21poen pao posle turnovera, u drugom je bilo za nijansu tvrdje, svakako i zanimljivije.
Ono sto me iskreno brine jeste ofanzivna linija Patsa, koja je dozvolila 7 sack-a, ako se ne varam.Ako su po necemu bili poznati, to je bilo da svemogucem mogu da obezbede vreme da nacilja.Takodje, jasno je svima da ce svaka pobeda i uspesna ofanzivna predstava dok se Gronk ne vrati biti tesko izvodljiva.U vrlo bitnoj akciji, na nesto vise od minut do kraja poluvremena, Brejdi baca odlican pas, koji nazalost prolazi kroz ruke njegovog TE i iz tog turnovera kasnije, u dve akcije Patsi primaju poene.
Odbrana nije nesto sto me odusevi kod mog tima, i ako se svake sezone nadam da ce biti defanzivno bolja od prethodne.Sinoc je Arrington igrao jako fino, i pokazao eventualne naznake da secondary Patsa ima sposobnost da odigra fino.Licno sam dosta ocekivao, i dalje ocekujem od Taliba i nadam se da nece izneveriti ta ocekivanja.
Ipak, verovatno su se svi brinuli sta ce se desiti sa bitnim drive-ovima kada ode Wes.Amendola je drugaciji tip hvataca i sigurno je da je potrebno dosta vremena da se ukopi sa velikim Brejdijem.Ipak, pobednicki drive, i Brejdijevih 7 od 7 u tom drive-u, pokazali su da je legenda i dalje legenda, i da ce Amendola biti fenomenalno pojacanje(samo da ostane zdrav, pu pu).
Bitna je pobeda, ubedjen sam da ce Billsi imati jako finu sezonu, ima dosta potencijala u toj ekipi.

Lionsi su dobili Vikingse, sto i nije bas lako uraditi u Minesoti.Lionsi su ofanzivno, po mom misljenju jedna od potentnijih, ako ne i najmocnija ekipa u NFL-u, i bez obzira na sve u stanju su da umuvaju svakom preko 30 , 40 poena, bez obzira na to kakav dan ima Megatron.

Chiefsi dobili Jaguarse lagano.Moj licni utisak ipak jeste Reid, kog sam nekako navikao da gledam u onoj maslinasto zelenoj majici kako se zlopati sa nesrecnom ekipom Eaglesa.Nesrecna jer verujem da su bas nesrecni, i da su pretprosle sezone maltene imali dream team ali da im se jednostavno nije dalo.Imali su igrace tada na svim pozicijama, imali su trenera, ali jbg...Ispalo je da su prosle sezone bili bolji sa slabijim timom nego pretprosle.
U svakom slucaju, ni jedan navijac Chiefsa se nije mogao nadati da ce jedini poeni koje ce njihova ekipa primiti biti safety na pocetku.Ali nakon toga...Bravo Srbineee!Alex Smith, sigurno najveci razlog sto cu nakon Patsa navijati za Chiefse.Igrao je fenomenalno, maltene bez greske i taman koliko treba da se uneredi dosta supljikava odbrana Jaguarsa.Gabbert ne da nije lider, vec mi se cini da su se mnogi navijaci Jaguarsa i obradovali kad se povredio na kraju utakmice...

@Toine Brate, Jamaal Charles? Msm nisam neki strucnjak, ali iskreno prvi put cujem za lika.

49ersi dobili Packerse.Alavi Flacco je uskratio Ravense za Boldina i sad nek ga gledaju kako dominira u 49ersima.Kakvo rivalstvo, kakvo sibanje, Kaepernick dobio po picci od Pamele, ovaj ga je jahao i na terenu, a bogme i van njega :D... Packersi nisu mogli da zamisle teze gostovanje, ali postavlja se pitanje sta se desilo sa onim neumoljivim napadom.Nisu oni bili losi, ali nisu dominirali kao sto znaju.49ersi su odigrali tekmu bez gresaka i zasluzeno dobili.Koliko god mrzeo Kaepernicka sto mi je isterao Smitha iz tima, lik je stvarno zver.

edit:
Specijal Giants vs Cowboys ostavljam Antoineu.Sa molbom da proba da docara ljudima ocekivanu kolicinu besa trenera Coughlina :D
Korisnikov avatar
By Drex
možda nije baš za ovu temu, ali valja pomenuti da je reprezentacija Srbije ostala u B diviziji Evrope pobedom nad Španijom. Loše smo tempirali formu i poraženi smo na startu od Danske čime smo se eliminisali iz borbe za A diviziju.

Problem je nastao na samo startu jer je Amerikanac Lens Krizin trebao dobiti državljanstvo da igra za nas, ali zbog rekonstrukcije vlade :evil: nije bilo šanse za ubrzanu proceduru pa smo na turnir otišli sa našim mladim kvoterbecima Jokićem i Hanomihijem koji ipak nisu dorasli tom nivou. Krizin je bio deo stručnog štaba.

Inače, mi smo jedina reprezentacija u prve tri divizije koja nema nijednog Amerikanca u sastavu, tek sada smo pokušali sa Krizinom ali nije se dalo. Većina ostalih ekipa imaju 5-0 Amera sa iskustvom u NCAA division I.

Nama je samo trener Amer, Šon Embri.

Inače, gledajući generalno scenu u Srbiji, prisutna je sve veća polarizacija i Beograd ponovo "jede" sve. Kragujevac je dugo bio odlična kontrateža, ali Vukovi kuju jak sponzorski pul i dovlače najbolje klince širom Srbije. Za ovu godinu su se pojačali najboljim raning bekom u Srbiji, Mihajlom Josovićem i gotovo sigurno će biti šampioni. Takođe, uzeli su Filipa Vezmara Novom Sadu čime su kompletirali vrhunsku odbranu.

Sirmium Legionari i Novi Sad Dukes takođe polako padaju pod pritiskom Beograda.

Da se vratim na reprezentaciju, mislim da nam je u narednim godinama neminovan plasman u A diviziju. Sport se kontinuirano razvija, sve veći broj klubova dobija opremu i bolje uslove, američki treneri dolaze da obučavaju naše i već sada se navodi određen broj naših klinaca koji će moći igrati NCAA D1.

Ovo je već druga generacija naših footballera, nakon braće Tasić, Lončarevića i ostalih pionira, ovi su već u boljoj situaciji. Nismo siledžije, pokušavamo igrati organizovan fudbal, koristimo maksimalno pas igru, trener risivera je Ruben Drouns, poznati NFL ime i osvajač Superboula, a kao rezultat njegovo rada pojavio se trio odličnih hvatača, Pavle Plamenac, Miloš Kolibar, Mario Lugonja.

Sve u svemu, ova reprezentacija ima svetlu budućnost.

P.S.
Antoione, nastavljaj sa predstavljanjem :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]