Teme o ostalim sportovima
By flameni
Toine bravo brate, ali u ovom trenutku moram ovo da kazem.

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom jebeni Braaaaaaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyyy! Sa decom , protiv Saintsa, za 50 sekundi preko celog terena, kakav nenadjebivi car!
Korisnikov avatar
By lowone
flameni napisao:Toine bravo brate, ali u ovom trenutku moram ovo da kazem.

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom jebeni Braaaaaaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyyy! Sa decom , protiv Saintsa, za 50 sekundi preko celog terena, kakav nenadjebivi car!
Retko kad gledam, al ova utakmica je stvarno vrh prema mom skromnom misljenju, jos onaj reciever Edelman ili koja je pozicija dva puta ispusti loptu i booom ipak pet sekundi pre kraja :D
Korisnikov avatar
By Antoine
flameni napisao:Toine bravo brate, ali u ovom trenutku moram ovo da kazem.

Ne volim ja mnogo Brady-ja, mnogo draži su mi Brees, Rodgers, pa i Big Ben i deda Manning, ali da sam trener, i da imam 60 sekundi do kraja, zaostatak od jednog poseda i loptu, ne postoji kvorterbek kojeg bih više želeo u timu od njega. Works every fuckin time. Respect
Korisnikov avatar
By Antoine
Slika

Ja sam ona ružičasta tačka pri vrhu.
Evo i celog linka
Korisnikov avatar
By Drex
tek sad vidim ovo za Pitersona... kakva tragedija :(
Korisnikov avatar
By Jaka
Meni nije jasno kako oni likovi koji igraju u defanzivnoj liniji imaju onoliko sala jebote gojaznost u najmanju ruku , a igraju NFL !
Korisnikov avatar
By Antoine
Jaka napisao:Meni nije jasno kako oni likovi koji igraju u defanzivnoj liniji imaju onoliko sala jebote gojaznost u najmanju ruku , a igraju NFL !
Inertnost je kvalitet defanzivne linije. Ipak je to ljudski zid, i ništa drugo.

Slika
Korisnikov avatar
By Antoine
[glow=red]Za flamenog sisicu, da me ne proziva više da nije uz'o pare na NFL-u:[/glow]

Cleveland – Jacksonville
Brandon Weeden se vraća u grad iz kojeg je oteran. I to je jedino zanimljivo u ovom meču. Brownsi su jači, ali je pitanje koliko jači u ovom trenutku. Previše mala kvota na keca, previše veliki rizik na konačan ishod. Možda tražiti neku dvojku u hendikepu kao iznenađenje, ali meni ovo miriše (smrdi) na jako dosadan defanzivni duel.
Prognoza: 40.5- (kvota 1.9)

Indianapolis – Tennessee
U prošlom meču su Coltsi uspeli da naprave povratak u poslednjoj četvrtini u Tennessee-ju i da odnesu vrednu pobedu. Logika kaže da bi trebalo da dobiju i kod kuće, ali su u maloj krizi igre i u problemima sa povredama, a Titansi će sigurno napadati očajnu ofanzivnu liniju tima. Andrew Luck bi trebalo da bude dovoljan za pobedu, ali sve zavisi od toga koliko će vremena imati za odluke. Kec bez hendikepa vredi pokušati, ali bih se ja pre odlučio na poene.
Prognoza: 44.5- (kvota 1.9)

Minnesota – Chicago
Još jedan divizijski derbi. Ovde će se sve svesti na to koliko očajna odbrana Chicaga od trčanja uspe da limitira fenomenalnog Petersona. Sa druge strane, Bearsi će sigurno više bacati loptu protiv odbrane Vikingsa koja je očajna u odbrani pasa. Još jedan duel u kojem bih izbegao konačan ishod i odigrao minus poena.
Prognoza: 49.5- (kvota 1.9)

NY Jets – Miami
Dobra odbrana protiv slabog napada. I šta sad odigrati? Odbrana Jetsa nije izgledala baš najbolje u poslednje vreme, ali je i dalje među boljima u ligi, ali imaju problem sa napadom i promenjivom formom rukija Geno Smitha i ogromnim brojem izgubljenih lopti. Jedan TD i 10 presečenih lopti u poslednjih 6 mečeva je užasno čak i za rukija. Jako bitan meč za hvatanje wild card priključka za obe ekipe. Zato mislim da će biti prepun grešaka na obe strane. Mala, ali jako mala prednost domaćinima. Izbegnite ovaj meč.

Philadelphia – Arizona
Još jedan težak matchup, ovoga puta iz razloga što oba tima izgledaju dobro u ovom trenutku. I jedni i drugi igraju brzo, atraktivno, sa mnogo dodavanja i očekujem pravi spektakl za gledanje. Chip Kelly je i zvanično proglasio Nicka Folesa za startnog qb-ja u ostatku sezone, na uštrb Michaela Vicka. Carson Palmer se u potpunosti snašao u Arizoni i igra odlično. Ipak, uptempo igra eaglesa je moj favorit.
Prognoza: 1 bh (kvota 1.60)

Carolina – Tampa Bay
Panthersi su konačno shvatili da mogu da pobede gotovo svakoga u ligi, i počeli su da igraju sa velikim samopouzdanjem. Cam Newton i Steve Smith su osovina napada, ali je igra i više nego raznovrsna, uz to osigurana odličnom odbranom. Buccaneersi su veoma talentovan i nezgodan protivnik, ali ako neko bude zaustavio seriju od 8 pobeda Panthersa, to neće biti oni.
Prognoza: 1bh (kvota 1.25)

Houston – New England
Nešto je trulo u državi Texas. Ovaj tim Houstona je imao velika očekivanja i izgledao odlično pred početak sezone, ali su odjednom postali katastrofalno loši. Toliko loši da lagano gube od Jaguarsa. Umesto favorita za Superbowl, postali su favoriti za prvog pika drafta. Previše je teških reči palo u duelima ovih timova i malo je reći da se ne vole. Patriotsi se sigurno neće sažaliti na tužnu sudbinu Texansa.
Prognoza: 2bh (kvota 1.25)

Buffalo – Atlanta
U duelu dve porozne odbrane protiv trčanja trebalo bi da pobedi onaj koji ima bolje trčanje, zar ne? Bllsi su ekipa koja samo to i ima u napadu, igraju više napada po zemlji od bilo koje druge ekipe u NFL-u. Sa druge strane je odlični kvorterbek Matt Ryan, ali će pritisak cele odbrane Billsa biti na njemu. Dosta toga zavisi od trčanja Stevena Jacksona. Meč se igra na neutralnom terenu u Torontu, pa nema prednosti domaćeg terena. Zato bih ga i izbegao.

San Francisco – St Louis
Kellen Clemens je zamenio Sama Bradforda na mestu qb-a Ramsa i taman kad se očekivalo da ekipa padne, oni su počeli da izgledaju nikad bolje. Povreda rookie trkača Zac Stacy-ja bi mogla da ih izbaci iz sedla, ali su i dalje opasni. Sa druge strane, igra pasom je konačno profunkcionisala za 49ers-e prošlog ponedeljka, a u tim se vraća po prvi put ove sezone receiver Michael Crabtree, što bi trebalo da bude dovoljno za pobedu. San Francisco je jači tim, ali meč će biti gust.
Prognoza: 1bh (kvota 1.25), 41.5+ (kvota 1.9)

Kansas – Denver
Kansas se nalazi u lošoj seriji, bolje reći, vraća se lagano u realnost posle nestvarno dobrih partija. U meč ulaze nakon dva poraza i užasnih defanzivnih predstava baš protiv Broncosa i Chargersa, uz to su i desetkovani pred dolazak Manningove vojske povredama pass-rushera. Denver je prošle nedelje prokockao nešto što se ne sme prokockati, 24 razlike protiv Patriotsa, i treba im ova pobeda da se vrate na stazu i zaključaju AFC West.
Prognoza: 2 bh (kvota 1.40) , H2 +4.5 (kvota 1.9) ili 48.5+ (kvota 1.9)

San Diego – Cincinnati
U duelu dve napadačke ekipe uvek treba očekivati dobar meč. Philip rivers igra odlično za Chargerse i napraviće veliki posao odbrani Bengalsa oslabljenoj neigranjem Geno Atkinsa i Leona Halla. Sa druge strane, Bengalsi su odmorni nakon pauze prošle nedelje, ali Andy Dalton još uvek ne može da poveže redove. Očekujem da oba tima odigraju napadački, kako jedino i znaju.
Prognoza: 48.5+ (kvota 1.9)

Washington – NY Giants
Onaj deo sezone kada Giantsi počinju da igraju. Washington i njihov lider RG3 izgledaju jako loše u ovom trenutku. Ni Giantsi nisu nešto posebno, da se razumemo, ali iskustvo nas uči da oni sa takvim kilavim partijama nekako stignu do velikog finala. Meč se igra u prime time terminu, ali je daleko od najbolje utakmice dana. Štaviše, mislim da će biti jedna od dosadnijih.
Prognoza: 45.5- (kvota 1.9)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 54
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]