Vuk napisao:Nisam neko ko je zagrizeni pratilac, ali volim da povremeno odgledam koju tekmu i na kraju naravno PO. U to ime me zanima misljenje Antoine-a o tome dokle moze SF? Oni su mi od svih najgotivnija ekipa, i uvek kad se setim proslogdisnjeg finala, malo mi krivo sto Kapernik nije podigao trofej.
Auuuuu, kako igra bradati Lock. Odusevljen sam. Sjajna predstava.
Iskreno, kao navijač GB-a, nadam se samo do večeras. Ali...
49ersi igraju bolje. Sa skorom 12-4 bi skoro svake druge sezone izbegli wild card rundu, ali su imali nesreću da su Seahawksi imali odličnih 13-3. Gb se jedva ugurao u playoff, tolika je frka bila da je Rodgers morao malo ranije da izađe iz povrede i baci onaj neverovatno srećan td posle ogromne greške odbrane, u neverovatno srećnoj pobedi protiv Bearsa.
SF zna protiv GB. Otkad je trener Jim Harbaugh, 49ersi nisu izgubili od Packersa, računajući i ono čišćenje od prošle godine. Ako prežive Lambeau i temperaturu debelo ispod nule, mogu i do samog kraja. Jednostavno, takva su ekipa, ratnička. Pobednika ovog meča čekaju Panthersi, koji uz svo dužno poštovanje, ipak nemaju playoff iskustvo, ne računajući legendu Smitha. Zato mislim da pobednik ovog meča ide i u konferencijsko finale.
Packersi imaju boljeg qb-a, ali generalno, 49ersi su bolji tim, pogotovo odbrambeno. U lošim vremenskim uslovima uglavnom odlučuje igra po zemlji i odbrana, a SF je tu mnogo bolji, treći najbolji trkački tim lige. Frank Gore bi mogao biti faktor odluke. Ako se tu dodaju i trčanja Keapernicka i Kendalla Huntera, linebeckere GB-a čeka paklen posao. Kada prigusti, tu je jedan od mojih omiljenih igrača, TE Vernon Davis. Sada kada ovo pišem, i ne vidim način da Packersi pobede, ali se opet nadam. Jedino užasan pritisak na Kaepernicka, čvrsta odbrana, x faktor i perfektna pas igra. Biće to dobar meč, sigurno ne sa 90 poena, ali prštaće na sve strane.