Ako bi uspeli da zadrzimo Milutinova, ja bih gradio tim oko njega, da bude prva opcija, i to da mu bude predoceno, znaci stalno na njega.
Milutinovic je jako pismen igrac, i inteligentan i zna prostu kosarku + tranziciju. Znaci, igras odbranu, trcis kontru, napadas kos kada odbrambeni igrac kasni, zna i da spusti kada napadne kos za centra, zna da uradi fintu i polaz. Apsolutno sam za to da ostane.
Sasa pokazao na kraju tek da zna da napadne i ostavi centru loptu, ako ostaje, onda od pocetka i bio bi onaj pravi.
Tepara da ostane naravno.
Ja sam ovde bas pravi zastupnik Grka i mislim da moze da bude nase super pojacanje, mozda ne ove nove sezone, ali sa odredjenom minutazom, meni deluje da ima perpektivu. Sa onim skokom(naravno to treba videti na delu, da li ide stalno na ofanzivni, kako gradi coveka, kakav je u defanzivi i da li ima tajming za rampu). Po meni potencijalno defanzivno dobar igrac, ako nauci da trci kontre, mogli bi konacno i da dobijemo neku ali up zavrsnicu i kucanja iz ofanzivnog skoka. Zanimljivo, ima dobar sut za 3, bar ono sto sam gledao po zagrevanjima, nije kamenjar, a odraz, sou. Odgovoran sam za ovog Grka, ja sam njegov najveci zagovornik, ima nesto u njemu, osecam.
Imam jedno pitanje, kako bi komentarisali kada bi dosao Miloje ili Dzikic i posle 3-4 meseca kaze nesto kao Dule na konf vezano za nemanje para i sponzora?
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!