Stare teme
By sasa 076
E stvarno smo stoka treba gomili tih likova doyivotno zabraniti ulazak u dvoranu do prekida dobra tekma i onda gomila idiota sa obe strane napravi sranje i ogade ti basket
Korisnikov avatar
By dachakg
E sad bi Verko trebao da stavi katanac na halu,i ubaci skele na parket,a kad pitaju zasto,pa braco renovira se hala,moraju normalni navijaci negde da sede,a vi gospodo "draga",u vas Pionir,Halu Sportova,Arenu,pa se tamo bijte,koljite,udrite i lomite do mile volje!!! U stvari,i tamo treba neko normalan da sedi u buducnosti,pa bi najbolje bilo da finale preselite u zooloski vrt,ali pod uslovom da odvedete zivotinje na neko sigurno mesto,da se ne bi zgrozile kad budu videle ko je dosao!!!
Korisnikov avatar
By Lepus
djokonda napisao:Mene samo zanima šta su koji kurac, posle svega sinoć, igrači imali da aplaudiraju navijačima i da sa njima pevaju? Kao ''e svaka čast momci''...debilno...
Ja nisam mogao vjerovati.

elem: Interesuje me samo jedna stvar. Na snimku se jasno vidi da Covic nece da se igra dalje, ali zasto nece? Razlozi?
Korisnikov avatar
By rudonja
Pricajte sta hocete, ali Rakocevic je veliki igrac. Covek od 34 godine voza 10 godina mladje od sebe. Nosi ekipu. Cak mi se i svidelo kako se konsultuje sa Covicem, Tomasevicem i Djilasom, pogotovo kada je yagrlio Vukoicica, kao bos.Poslednji sampion iz zlatnih dana.

Gordon me je odusevio, ali ne znam koliko je bilo racionalno muciti ga 15 minuta. Zelim mu stvarno sve najbolje, i steta sto nece igrati danas.

Kada se igra drugi cin ove farse koju nazivamo Kupom????
Korisnikov avatar
By Kure
Lepus napisao:
djokonda napisao:Mene samo zanima šta su koji kurac, posle svega sinoć, igrači imali da aplaudiraju navijačima i da sa njima pevaju? Kao ''e svaka čast momci''...debilno...
Ja nisam mogao vjerovati.

elem: Interesuje me samo jedna stvar. Na snimku se jasno vidi da Covic nece da se igra dalje, ali zasto nece? Razlozi?
Iskreno, bez provokacije, mislim da mu je Rakoč rekao nešto u fazonu "šefe ne mogu više...", što je bilo i evidentno, kao i to da je on vukao CZ...
Evo pogledajte na snimku ko se jedini od svih igrača oba tima ne zagreva, ne verujem da je lud da se u tim godinama ne zagreje, već je želeo odlaganje meča i odmor...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By rudonja
ljudi, ne racunajuci Amerikance, Rakocevic je (uz Lucica) najspremniji covek na terenu. Ko ozbiljno pomisli da profesionalni kosarkas koji trenira 8x nedeljno u 5. minutu drugog poluvremena 'crkne' taj stvarno nema veze sa vezom. Bez uvrede.
Korisnikov avatar
By Mikoni
rudonja napisao:ljudi, ne racunajuci Amerikance, Rakocevic je (uz Lucica) najspremniji covek na terenu. Ko ozbiljno pomisli da profesionalni kosarkas koji trenira 8x nedeljno u 5. minutu drugog poluvremena 'crkne' taj stvarno nema veze sa vezom. Bez uvrede.
meni je neverovatno, da coveka sa 34 godine niko ne moze uhvatiti na prvom koraku. Promesao je, u vise navrata, i Bogdanovica i Milosavljevica. Na nasu veliku zalost, slicnog nema ni na vidiku, makar medju mladjarijom koju sam ja gledao. Covek je sportista, disciplinovan, vredan. I jedan od retkih koji se vratio u nasu kosarku dok jos dosta moze dati. nadam se da ce jos neko slediti njegov primer. Krle ili Teo na primer.
By milanezija
Glavni krivac: DUSKO VUJOSEVIC!!! #sarkazam
Sta ce on pored tribine gde je njegovo kraljevstvo visocanstvo Nebojsa Covic? Sto se njegovi igraci zagrevaju bas ispod tog kosa?
Koje je ovo menjanje teza. Sto je najsmesnije svi smo sve videli na TV-u.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 53
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]