djokonda napisao:Mene samo zanima šta su koji kurac, posle svega sinoć, igrači imali da aplaudiraju navijačima i da sa njima pevaju? Kao ''e svaka čast momci''...debilno...Ja nisam mogao vjerovati.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Lepus napisao:Iskreno, bez provokacije, mislim da mu je Rakoč rekao nešto u fazonu "šefe ne mogu više...", što je bilo i evidentno, kao i to da je on vukao CZ...djokonda napisao:Mene samo zanima šta su koji kurac, posle svega sinoć, igrači imali da aplaudiraju navijačima i da sa njima pevaju? Kao ''e svaka čast momci''...debilno...Ja nisam mogao vjerovati.
elem: Interesuje me samo jedna stvar. Na snimku se jasno vidi da Covic nece da se igra dalje, ali zasto nece? Razlozi?

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
rudonja napisao:ljudi, ne racunajuci Amerikance, Rakocevic je (uz Lucica) najspremniji covek na terenu. Ko ozbiljno pomisli da profesionalni kosarkas koji trenira 8x nedeljno u 5. minutu drugog poluvremena 'crkne' taj stvarno nema veze sa vezom. Bez uvrede.meni je neverovatno, da coveka sa 34 godine niko ne moze uhvatiti na prvom koraku. Promesao je, u vise navrata, i Bogdanovica i Milosavljevica. Na nasu veliku zalost, slicnog nema ni na vidiku, makar medju mladjarijom koju sam ja gledao. Covek je sportista, disciplinovan, vredan. I jedan od retkih koji se vratio u nasu kosarku dok jos dosta moze dati. nadam se da ce jos neko slediti njegov primer. Krle ili Teo na primer.