Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.
Izbacio sam samo Lalica i ubacio Zizica za koga se sad kaze na da nece ni igrati.Tako je to kad stavljas igrace kao Gimnazijalac Milanezija
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.
Izbacio sam samo Lalica i ubacio Zizica za koga se sad kaze na da nece ni igrati.Tako je to kad stavljas igrace kao Gimnazijalac Milanezija
Onda dalje od Gimnazije i ne prisluskuj kosarkaske razgovore i ne kradi igrace!
Savovic ce da leti vrlo brzo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.
Huligani koji uce Engleski na casu Francuskog prete li prete pa se moram pomeriti od Gimnazije :D
Pobedio bih te da igramo jos 3 meca. :dance:
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:
Huligani koji uce Engleski na casu Francuskog prete li prete pa se moram pomeriti od Gimnazije :D
Pobedio bih te da igramo jos 3 meca. :dance:
Mi uciti nemacki.
Korisnikov avatar
By Duh sa sekirom
Ono kad u tim imas Rakocevica,Savovica,Blassingama i Strawberrya :-) ! Ukupno njih trojica 96 + 10 ( Omic ) .
Korisnikov avatar
By Gale
Izbacio sam, pred ovo kolo, Rakočevića, ubacio Vajta. Naravno.

Pošto sam u prethodnom uradio obratno.

Prilično sam siguran da će Vajt jedva da se dogega do +10.

Vedrije vesti : Savović 16, ŠArić 12
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 105

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina. Сад ми баш друг[…]

KK Crvena Zvezda 26/27