Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Gaja
Kakav potop u drugom :doh: Pred kraj trece ustao sam da brisem prasinu po sobi.

Niko nece da igra odbranu, niko ne razmislja nista. Kad Slukas krene u u prodor svi se jbt skupe u reket niko ne brani trojku. Pa cak i kad se napravi visak oni umesto da puste losijeg sutera da sutira oni ostave Nana. O odbrani pika da i ne pricamo.
Slukas vrv imao osecaj da igrao protiv dece.

Na zalost Kalates je u losoj formi a mozda jednostavno nije vise za ovaj nivo, sto bi rekli nije Spanulis veverica.

Kad bi moglo ko u fantazi, wild card da zamenis sve igrace :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Сада Партизану иде лакши распоред и лако може да се окрене све.
Међутим,пре свега треба да се екипа скупи. Овако делује као скуп појединаца које кад иде у нападу из игре 1 на 1 делује лепо.
Вашингтон приватизује утакмице,а у одбрани је тачка свих противникових напада. Када он солира,онда нема лопти за Стерлинга. И сад ми делује да он узме на силу лопту и крене сам,само да је Вашингтон не добије.
Калатес није донео оно што се очекивало,док је Бруно ок друга опција,али то је танко за паре које добија.
Међутим,то је још најмањи проблем,одбрана је често катастрофална.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Karaburče i Salvatore šta se događa ove godine sa Partizanom. Budžet probija 30 miliona evra, osnov ekipe iz prethodne sezone je sačuvan i nadograđen je Džabari Parkareom, Nikom Kalatesom, Murinenom, Ostekovskim, Šejkom Miltonom..šta je krenulo po zlu? Vidite li krivicu u Žocu ili kome već?

Zašto Bošnjaković ne dobija šansu?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Što se kaže, šta reći, koju posluku porati, kome?

Mnogo loš period, bukvalno ne znam šta treba da se desi da bi se nešto ovde promenilo... Nije problem poraz od Panate, ni razlika, ni serija od X poraza za redom, problem je pristup i o tome pričam već neko vreme.

Ide pauza, za reprezentativne obaveze, pa da vidimo šta će biti posle, ali ovo bi bilo preozbiljan alarm za svaki ozbiljan klub.

Mislim već posle one sramote protiv Asvela je bilo logično da se nešto promeni, ali eto, pokazujemo po ko zna koji put gde smo.

Delujemo kao Makabi i Panata onih godina kada su bili skup pojedinaca gde se ne zna ko pije ko plaća, gde se igra samo da bi se igralo i gde se fenjer EL nosi vrlo ležerno...S tim da mislim da nikad "skuplji" tim nije bio ovako nisko...

Prosto nije mi jasno šta tu može toliko da ne valja, sem da sve ne valja! Tim je od prošle godine, rađena doselekcija, dovedeni igrači koji mogu da doprinesu, najtrofejniji trener u Evropi, puna hala, a rezultati nikad gori... ništa mi nije jasno...

Ja mislim i pričam da je Željko problem, njegov inat, to nas je ubilo i u onoj seriji protiv Reala, ako mene pitate, ali da...

Mnogo toga ne štima, kada vidiš Bongu koji onako izgleda, mislim da je sve jasno...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sa ogradom da poslednju utakmicu nisam odgledao jer nisam želeo da je gledam, sve što napišem odnosi se na situaciju do nje. Više sam uživao gledajući naše juniore protiv Borca.

Elem, nije pitanje šta ne valja, nego šta valja, a po meni ne valja ništa.

Na kraju prošle sezone sam napisao opširan tekst šta mi se ne dopada u ovom Partizanu, sve što sam tada napisao, sada je još gore.

Ukratko ono što sam tada napisao je sledeće:

- U 21.veku samo su Dule i Željko imali dovoljno vremena za kormilom kluba da stvore neki sistem i identitet

- Dule je to uradio, svi smo znali šta je Partizan. Odbrana, skok, igra na centre, uigran sistem uvođenja mladih, prodaja, dovođenje novih na njihovo mesto. Iskusni domaći igrači koji drže svlačionicu i neka vrsta mentora su mlađima (Božić, Kecman, Rašić itd). Igrači su se menjali iz sezone u sezonu, ali kad god tim istrči na teren znamo šta da očekujemo.

- Ja ne vidim da se zna šta je sad ovaj Željkov Partizan.

- Igrači koji se debelo plaćaju ili nisu sposobni da razumeju ili ne žele da razumeju Željkove zamisli.

- Psihološki rad sa igračima je očajan. Evo sad poslednji primer sam dao za Pokua, ranije sam pisao to za Balšu. Ti momci nisu zaslužili takav tretman. Evo ja kao izgrađen čovek da sam na njihovom mestu, ja ne bih znao šta treba da radim da trener bude zadovoljan.

- Na kraju ono što stalno pričam, a to generalno nije neka moja mudrost već nešto što treneri govore godinama. Jedan Amerikanac u petorci super, dva ajde nekako, tri već je rasulo. Oni se drugačije ponašaju, imaju drugačiji način razmišljanja, igre, ponašanja. Nije isto kad ti je stranac Evropljanin i kad ti je stranac Amer. Ogromna je razlika. Mi imamo puno stranaca, i to Amerikanaca, a i oni koji nisu kao da jesu (Karlik, Murinene, Fernando) pojedinačno bi verovatno svako mogao da igra ovde, ali u grupi ne, nikako ne. Nisu kompatibilni, to tim ne može da trpi.

- što se same igre tiče od najtrofejnijeg trenera u istoriji sam očekivao da taktički nadmudri nekog. Što se zaista i dogodi, jednom u 10 utakmica evrolige, ali to zaista nije dovoljno. Jako čudan raspored minutaže, jako čudne petorke na terenu, jako čudna organizacija odbrane i napada.

- Poslednje, imamo prvi put u istroriji licencu na 3 godine, što pruža priliku da malo rizikuješ i malo razviješ neku domaću osnovu za budućnost, ovo je sve samo ne to.

Ja mogu da tolerišem nedostatak talenta kod igrača, ali želim da vidim da momci ginu, da skaču na glavu, da ostave sve od sebe na terenu. Ja to ne vidim.

Mislim da Željka igrači ne razumeju. Mislim da i Željko ne razume njih. Isto tako mislim da ne može da funkcioniše na ovolikom broju mečeva kao što je funkcionisao ranije. Da ne može da očekuje od nekog Vašingtona, pa i Karlika da ga razume onako kako su to radili Dijamantidis, Šaras, Slukas. Ne ide, jednostavno ne ide.

Kao što rekoh, povraća mi se od ovoga što gledam. Toliko da mi je sad već teško i da gledam. Bilo mi je teško da zamislim da ću pre da gledam juniore nego EL meč, a eto, to sam uradio juče i ne kajem se.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да је у њему пукло јер не може да дође до играча. Овакав скор је био и прошле сезоне,па се екипа вратила.
Делује ми да је просто скапирао да више не може и то је то. Он се нервира и објашњава,поли њих га не слуша(бар тако делује).

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Djordjevic posle svojih javnih tvitova sigurno nece dobiti priliku da bude trener, a ja bih to najvise voleo.
Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao: Sre Nov 26, 2025 7:11 pm Мислим да је у њему пукло јер не може да дође до играча. Овакав скор је био и прошле сезоне,па се екипа вратила.
Делује ми да је просто скапирао да више не може и то је то. Он се нервира и објашњава,поли њих га не слуша(бар тако делује).
Slazem se sa ovim. Mislim da mu se tako nesto desilo i u zadnjoj sezonu u Feneru...
Iskreno vise bi voleo Saleta nego Trinkija.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]