Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Sipurske livade

Slazem se skoro u potpunosti.

Jedino je pitanje ko je zapravo odgovoran za takav prelazni rok, a to nikad necemo znati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мени је најфасцинантније да је код већине навијача прошло да сви минирају Жељка. Играчи,управа,менаџери,држава,сви су криви.
Сви су одједном инсајдери,сви све знају,а пре месец дана резервисане карте за Ф4.
А ствар делује врло једноставна.
Сачувана је основа од прошле године. Та основа је била ван плеј-ина, срећом украла победу у Подгорици и узела АБА,изгубила КРК.
Очекивало се да квалитетним појачањима подигну квалитет за топ 6. Испоставило се да ниједан није подигао квалитет,плус ти се повредио главни играч. И екипа је кренула са лошим резултатима. И онда је кренуло незадовољство (слично је било у Звезди са Шабаз сезоном).
Исто се десило и са Звездом ове године. Сферопулос је растерао цео тим,чак и играче под уговором. Очајне припреме,дабакли,кренуле су повреде,па порази од Арманија и Бајерна. Дебакл на домаћем терену од Задра и смена тренера. Након тога Тома добија меч против Фенера и долази Сале и окреће сезону.
Кад сд погледа приступ играча,делује да су сви били против Јаниса. Врло лако се нађе паралела.

Да се вратим на Партизан,Жељко је скоро отерао цео тим зато што није био задовољан како изгледају. И сада би вероватно,али не може то зато што је почетак сезоне. Зато мислим да и хоће да оде.
Могу да оду сви из управе,али мислим да ту није главни проблем.

Наравно да навијачи требају да буду уз Жељка и да се боре да остане,али мислим да се претерује са теоријама завере.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Izuzetno nezgodna situacija u KKP. Ne vjerujem da ove scene mogu vratiti autoritet treneru kod igraca.... Krijes se iza navijaca i upires prstom redom u igrace, Savica, Mijailovica, crtas im mete na celu, tjeras ih.... Nije to frka za ovu sezonu, ni prva ni poslednja koja se moze zavrsiti lose ili dobro. Ali za ubuduce, igraci razgovaraju, zivkaju se kad idu negdje, raspituju se, ugled kluba je u pitanju....
Mozda grijesim i to nema nikakve veze ali ja bih se zamislio.
Korisnikov avatar
By Antoine
Stvari su u stvari veoma jednostavne. Sujeta. Željkova sujeta je dovela do toga da ćemo za slona u sobi saznati tek kad je do sranja došlo. Isto kao 2005. Čekamo novu "veri difikult tu translejt maj frend" konferenciju. Mnogo više bih ga poštovao da je to rekao na početku sezone.

Sujeta igrača, doveo si jako sujetne igrače (Sterling, Karlik, Bonga, Tajrik) kojima nisi objasnio kako se treba ponašati. Nisi reagovao na slučaj flaše u glavu, nego si platio da se stvari zaborave. Nisi im plastično objasnio šta se očekuje od igrača Partizana i onda se čudiš zašto i ne znaju da se tako ponašaju. Doveo si 12 stranaca i čudiš se klanovima u ekipi. Nemaš dominantno domaće krilo koje bi držalo kontrolu i ne može da te čudi što Tajrik i Bonga psuju Matovića na treningu (ograđujem se od rekla kazala).

Sujeta UO. Doveo si čačansku polu-priučenu ekipu da radi tako važan posao. Limar iz Prislonice ne bi mogao da vodi veći auto-servis da nema sponzore i državu iza sebe. Svima su nam jasna njegova mentalna ograničenja i svima nam je jasno da je on na poziciji produžene ruke onog odozgo. Nije uspeo da iskontroliše navijače, nije uspeo da smiri situaciju, uspeo je samo da uvali naivcima sezonske i svaka mu čast za to. Shvatio je da mora da se opere navijačima, da ispadne da je sve uradio da Željko ostane, ali istina je da mu je radio na zameni iza leđa. Jeste došla direktiva "odozdo" da se sve uradi da Obradović ostane jer sad nikako nije potrebno novo komešanje.

Sujeta Savića. Odbijanje rada sa nekim menadžerima, forsiranje nekih drugih, kasna reakcija na tržištu, godinama nedovođenje kompatibilnih igrača. U stvari, on mi je najgori.

Nije dobro i biće mnogo gore dok ne bude dobro. S obzirom da sam u okruženju jednog od glavnih sponzora i do mene dolaze svakakve priče, ako je 10% tačno onda je u klubu totalno rasulo.

Ogrejaće, obasjaće.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam nezadovoljan onim što smo videli od Željka, a opet mi je strašno žao kako se sve odigralo. Čovek je imao jako ružan razlaz sa reprezentacijom, a nekako mi cela situacija preti da će razlaz sa Partizanom biti još gori.

Jako, jako loša situacija. Javno se iznelo dovoljno prljavog veša da navijači mogu da licitiraju koji je igrač taj koji je izneverio Željka, pa onda i Vanja ni kriv ni dužan dobije ''siso'' i ''puši kurac'' od rulje.

Sad je pravo pitanje šta i kako dalje.

Neki igrač mora biti otpušten, mora se naći žrtveno jagnje posle ove priče, makar time definitivno prosuo celu sezonu.

Ono što je još gore... Milsim da nam je potreban i trener koji će biti ''žrtvovan'' ove sezone da je iznese do kraja sa ostatkom tima i da se onda sve lepo raspusti i na kraju sezone dovede novi trener koji će da bude dugoročno rešenje i kojem će se pružiti prilika da izgradi sistem. Ja bih voleo da to bude Sale Đorđević.

Ali ko će da prihvati da bude potrošen ove sezone to sam Bog zna... Možda čak ponuditi i Karaičiću, možda bi to njemu bilo ok za budući CV, a na neku lucidnost i odnos sa igračima možda izvuče sezonu nekako do kraja.

Na kraju, pravo je pitanje kako u klubu razmišljaju.

Nadam se, da je ova situacija dovoljna da se izvuku pouke, da je neophodno da imaš domaću osnovu koja će da drži svlačionicu, da se mnogo više obrati pažnja na to kakvi se stranci dovode itd. Da se ozbiljno posveti inkorporiranju igrača iz omladinskih selekcija u prvi tim (recimo jedan godišnje) i da tako polako gradimo razrušeno domaće jezgro.

Najgore što može da se desi jeste da iz cele ove priče izađemo sa potrošenim Željkom, osramoćenim klubom i ne naučenom lekcijom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vidim porede ljudi dešavanja u Makabiju, gde je 6 domaćih igrača izašlo i reklo da neće da igra ukoliko Kataš ne ostane. Kod nas za početak ni nemaš 6 domaćih igrača, jedini koji je izašao javno i rekao tako nešto je Bonga. Poku je prvi reagovao na društvenim medijima, Vanja zakasnio sa reakcijom, klub objavio hvala Željko, pa obrisao taj post... Ma ozbiljna muljaža je u pitanju, žao mi je da se ovako okonča, ali mi nije žao Željka, znao je gde dolazi i znao je šta radi, nije on Tristan od 18 godina ili Vanja od 27 pa da kažeš nije iskusan, čovek ima 60 i kusur godina. Hvala mu za sve, hvala mu za to što nas je vratio na veliku scenu, što nam je doneo licencu EL, ali prosto mnogo više se od njega očekivaolo i to s razlogom. Ovo nije način na koji odlazi iz svog kluba najveći trener Evrope, prsto i njega treba da bude sramota ovoga, ako je mogao da 2005. poimence oblati neke igrače, može i sada, jer ima vetar u leđa od navijača, tačno da je rekao da su Karlik i Tajrik koji su naši najbolji igrači problem, navijači bi rekli, tako je neka lete... Sralo bi se 2 nedelje, ali posle prve pobede bi se zaboravilo na to i ne bi se dovodilo u pitanje da li on bolje zna od nas.

Postojalo je načina, ali on se odlučio za ovaj...

A šta će biti sa našim KKP, pa ono što su neki i predviđali da može da se desi, jer se radi od danas do sutra...

Sezona kao sezona je tek počela, skor nije toliko ni loš, ali ne znam šta može ovu ekipu da pokrene.

Sad jedan hot take, mislim da bi Trinkijeri sa ovim timom čudo napravio, jer ima sve što njegovom timu treba, ali kako sam razumeo negde da je odbio ponudu KKP.

Ko je lud da preuzme kormilo broda koji tone, ajmo i mi kao komšije, ili je ludak ili je to njegov brod...
Korisnikov avatar
By gramada
Nije nezgodna nego u Partizanu je katastrafolana situacija, Zeljko je za mene Bog ali vec je neko napisao za ovih par godina u Partizanu napravio je katastrofalnih gresaka , posle sezone Madrid mogao je da u ekipi svi osatnu sem Exuma NBA, mogao je i Lesor da mu se drasticno poveca plata,
Ja sam mislio da ekipa od prosle godine kad su svi potpisali na 2 godine mislim na igrace da u ovoj godini sa 2-3 igraca nadogradnje da cemo ciniti cuda kad ono totalno suprotno
Jeste da su ga busili iz nutra ali trebalo je i moarlo sve drugacije ovako sve ode u picku materinu mozda i propadnemo skroz kao klub (mislim na EL)
Ova sezona je otisla najbolje Karaicic da izgura sezonu, glupo je sada trositi trenere kao Trinkijeri Sale i slicno

I pored svega zao mi je Zoca , videlo se na njegovom licu u poslednih par utakmica jaka patnja..............
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gramada napisao: Pon Dec 01, 2025 2:18 pm Nije isto Macabi i Partizan Katas nije dao ostavku Zeljko jeste
Upravo tako, nije isto. A mi smo došli u situaciju da Makabi, koji je tradicionalno kolonija USA igrača, ima više domaćih igrača od nas, e pa stvarno treba da se zapitamo kuda plovi ovaj brod...

S obzirom da nas populistično govedo vodi, imam jak osećaj da će doći neko jako ime, što je nešto što oni moraju da urade sada. E onda imaš pitanje ko je dovoljno veliki da zameni Željka i šta ćeš dobiti sa tim da dovedeš npr. Pabla Lasa. Po mom mišljenju ništa nećeš dobiti, jer šta će se smatrati uspehom, plasman u PI ili PO, što je trenutno nautičkim miljama daleko od nas koji smo 17. na tabeli. Kao što rekoh glavni problem je što ne postoji plan, dobili smo licencu na 3 godine, šta nam je plan, šta je cilj za svaku od godina, to su stvari koje treba da kažu iz uprave i koje treba da predstave navijačima.

Dok ovo pišem, razmišljam kako bi zapravo Trinki bio dobra opcija, iz više razloga... Prvo, naš je, drugo radio je ovde i vole ga navijači, treće veliki je motivator, četvrto mislim da mu ovaj tim dosta leži, peto ispao je iz Žalgirisa ovo bi mu bio povratak u EL (za neuspeh eventualni uvek može da kaže, pa šta sam ja mogao ako Željko nije uspeo njih da dovede u red)...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]