- Pon Dec 01, 2025 12:12 pm
Vidim porede ljudi dešavanja u Makabiju, gde je 6 domaćih igrača izašlo i reklo da neće da igra ukoliko Kataš ne ostane. Kod nas za početak ni nemaš 6 domaćih igrača, jedini koji je izašao javno i rekao tako nešto je Bonga. Poku je prvi reagovao na društvenim medijima, Vanja zakasnio sa reakcijom, klub objavio hvala Željko, pa obrisao taj post... Ma ozbiljna muljaža je u pitanju, žao mi je da se ovako okonča, ali mi nije žao Željka, znao je gde dolazi i znao je šta radi, nije on Tristan od 18 godina ili Vanja od 27 pa da kažeš nije iskusan, čovek ima 60 i kusur godina. Hvala mu za sve, hvala mu za to što nas je vratio na veliku scenu, što nam je doneo licencu EL, ali prosto mnogo više se od njega očekivaolo i to s razlogom. Ovo nije način na koji odlazi iz svog kluba najveći trener Evrope, prsto i njega treba da bude sramota ovoga, ako je mogao da 2005. poimence oblati neke igrače, može i sada, jer ima vetar u leđa od navijača, tačno da je rekao da su Karlik i Tajrik koji su naši najbolji igrači problem, navijači bi rekli, tako je neka lete... Sralo bi se 2 nedelje, ali posle prve pobede bi se zaboravilo na to i ne bi se dovodilo u pitanje da li on bolje zna od nas.
Postojalo je načina, ali on se odlučio za ovaj...
A šta će biti sa našim KKP, pa ono što su neki i predviđali da može da se desi, jer se radi od danas do sutra...
Sezona kao sezona je tek počela, skor nije toliko ni loš, ali ne znam šta može ovu ekipu da pokrene.
Sad jedan hot take, mislim da bi Trinkijeri sa ovim timom čudo napravio, jer ima sve što njegovom timu treba, ali kako sam razumeo negde da je odbio ponudu KKP.
Ko je lud da preuzme kormilo broda koji tone, ajmo i mi kao komšije, ili je ludak ili je to njegov brod...