Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ma kakva bre Cibona propali su oni odavno.Para za 12 igraca nece imati,a od ovog tima samo Saric ce da im vredi sledece godine.Ameri ce otici,a hrvati u njihovoj ekipi nisu nizasta.
Da Zubcicu nije Raznatovic menadjer jer Misko samo stancuje igrace u Litvaniju?
Korisnikov avatar
By Lepus
Cedevita je odlucala skresati primanja najboljim igracima zbog losih rezultata. Luksa Andric nije pristao na smanjenje ugovora pa je prebacen da trenira sa mladim timom. Inace, on za ovu sezonu ima 450k eura. :shock: Jbt, ne mogu vjerovati. Pa nije Michael.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Ma kakva bre Cibona propali su oni odavno.Para za 12 igraca nece imati,a od ovog tima samo Saric ce da im vredi sledece godine.Ameri ce otici,a hrvati u njihovoj ekipi nisu nizasta.
Da Zubcicu nije Raznatovic menadjer jer Misko samo stancuje igrace u Litvaniju?
'Ajde triputa pogadjaj da li jeste :lol:
Korisnikov avatar
By dzo87
Lepus napisao:Cedevita je odlucala skresati primanja najboljim igracima zbog losih rezultata. Luksa Andric nije pristao na smanjenje ugovora pa je prebacen da trenira sa mladim timom. Inace, on za ovu sezonu ima 450k eura. :shock: Jbt, ne mogu vjerovati. Pa nije Michael.
Auf 450k? Pitam se koliko li je imao Gelabal.
Korisnikov avatar
By zola
dzo87 napisao:
Lepus napisao:Cedevita je odlucala skresati primanja najboljim igracima zbog losih rezultata. Luksa Andric nije pristao na smanjenje ugovora pa je prebacen da trenira sa mladim timom. Inace, on za ovu sezonu ima 450k eura. :shock: Jbt, ne mogu vjerovati. Pa nije Michael.
Auf 450k? Pitam se koliko li je imao Gelabal.
Pa i Zelabal je verovatno imao toliko, za dva meseca koliko je bio tamo. Luksa je jedan od najmeksih centara koje sam video
By hazarder
Nikako da docekam taj pad Igokee, koji su mnogi predvidjali. Ljudi bre igraju kosarku.

Rakoc na kraju u svom stilu.
Korisnikov avatar
By Vuk
familija napisao:Sta reci... FENOMENALNA UTAKMICA....
Mislim da moze da se kaze...
IGOSI DOBRODOSLI U EVROLIGU...
Slazem se. Mozda i najbolja ove sezone u Aba ligi. Igokea pokazala da je trenutno ubedljivo najbolja ekipa u ovoj konkurenciji.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 515
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]