Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Gaja napisao:A vidis fora kod tog njihovog kupa da se igraju tri tekme za titulu.Izmedju seniora,kadeta i juniora.I na kraju pobede Ciboninih kadeta i juniora donele im kup.
Pa vecu glupost nikad nisam cuo :mrgreen: Onda ovaj trofej gubi na znacaj,tj nema nikakav znacaj.
Korisnikov avatar
By Gaja
Jaycee Carroll napisao:
Gaja napisao:A vidis fora kod tog njihovog kupa da se igraju tri tekme za titulu.Izmedju seniora,kadeta i juniora.I na kraju pobede Ciboninih kadeta i juniora donele im kup.
Pa vecu glupost nikad nisam cuo :mrgreen: Onda ovaj trofej gubi na znacaj,tj nema nikakav znacaj.
Pa dobro,jes malo cudno ali u neku ruku vidis koji je tim u kompletu bolji :)
By Jaycee Carroll
Imam jedan predlog,ne znam da li ce se usvojiti,ali ovako zvuci:

Svaki forumas da izabere ekipu iz ABA lige koju najbolje poznaje i da napisemo timove,neka analiza,ocekivanja,prva zvezda tima,pojacanja,odlasci i tako to.Na primer ja cu za MZT ili za Partizan,@gaja za Radnicki,imamo i @Cibosa,i Igokeine simpatizere.To sve mozemo da ucinimo na ovu temu.
Korisnikov avatar
By bokibb
Jaycee Carroll napisao:Imam jedan predlog,ne znam da li ce se usvojiti,ali ovako zvuci:

Svaki forumas da izabere ekipu iz ABA lige koju najbolje poznaje i da napisemo timove,neka analiza,ocekivanja,prva zvezda tima,pojacanja,odlasci i tako to.Na primer ja cu za MZT ili za Partizan,@gaja za Radnicki,imamo i @Cibosa,i Igokeine simpatizere.To sve mozemo da ucinimo na ovu temu.
@JC nemoj za Partizan pisati do "ponedeljka", doci ce neko pojacanje u ponedeljak (rekao mi JC :lol: :lol: :lol: ).... :dance: :dance: :dance: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koliko sam primetio,Oba crnca iz Buducnosti su fizikalci veliki,tj atlete koji idu na snagu,neko atraktivno zakucavanje,bananu,mozda je Akikndele malo potkovaniji sto se tehnike tice ali nista posebno.
Korisnikov avatar
By dachakg
Pa cekaj jel ovo njihov kup kao nas Radivoja Koraca,ili nesto kao superkup gde igraju sampion i osvajac kupa!?
Korisnikov avatar
By dachakg
dachakg napisao:
Pa cekaj jel ovo njihov kup kao nas Radivoja Koraca,ili nesto kao superkup gde igraju sampion i osvajac kupa!?
Sad sam proverio,ovo je njihov Superkup! ;)
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
dachakg napisao:
Lika napisao:Mislim da ću subotu biti na Cibona - Radnički, nije još sigurno ;)
Opop,mahni prema kameri! ;)
Ali sa tri prsta :P
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 515
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26