Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao:Vrhunski tehničar kao što je De Čeko npr od prosečnog korektora napravi vrhunskog, a los tehničar kao Jovović od vrhunskog Atanasijevica napravi prosečnog. Ne mogu da ga smislim i očima gledam. Bitanga treba da bude iskren i pošten sam prema sebi i da kaže "nemam blage veze da odbojkom i neću da igram više za reprezentaciju i nerviram naciju".
Kakav Kujundzic i Meljanac. 2 katastrofe od igrača. Crni dani nam slede. A vidim da i ona druga bitanga od trenera ne pomišlja na ostavku. 2 ovce nacrtane da mu daš izgubio bi ih. Kakve prevare odbojkaške.
Ti bi pozvao De Čeka dakle? Možda je De Čeko na isti način od Atanasijevića pravio vrhunskog korektora a ovaj u stvari prosečan jer Atanasijević ne može da se sastavi od kada je De Čeko otišao iz Peruđe...nije išlo u Peruđi sa Travicom niti u SKRA prošle godine sa Lomačem...verovatno je i Lomač nemač pojma, mora da jeste čim ga je Nikola Grbić stavio da bude prvi tehničar Poljske...Nikola Grbić je sigurno veliki nemač pojma čim se odmah po dolasku u Peruđu odrekao Atanasijevića i na njegovo mesto doveo nekog Riklickog. Vrhunskom korektoru je dovoljan i prosečan tehničar jer dok je Bata to bio (vrhunski korektor) bio je dobar i sa Jovovićem kao tehničarem.
Koji sastav Srbije predlažeš za dalje:
Tehničar: Mitić ili De Čeko pretpostavljam
Korektor: Atanasijević
Primač 1: Uroš Kovačević
Primač 2: ??? Semenjuk?
Srednji bloker 1: Lisinac
Srednji bloker 2: Simon Robertlandi?
Libero: Balaso?
Selektor: De Đorđi?
Jel sam blizu?
By Gsk133
Poljaci Bogovi odbojke. Apsolutno svaki njihov igrač, pa i rezervni je vrhunski igrač. A igraju još bez Leona.
Drugo polufinale Italija-Slovenija.i ovo je veliki uspeh za prosečnu igrački reprezentaciju Slovenije. Čist mazohizam je gledati Čebulja koliko je glup.
By Gsk133
@Djokonda Koja je logika da korektor čini boljim tehničara koji diže loše lopte?
Kada ode u penziju Atanasijevic biće upamćen kao jedan od najboljih korektora u istoriji odbojke, dok će se Jovovica svi sećati kao najslabiju kariku u našoj reprezentaciji, tj neće ga se sećati ni po čemu dobrom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mozda ce Atanasijevic biti jedan od nasih najboljih korektora u istoriji, ali u istoriji odbojke sigurno ne.
By Gsk133
Simone Djaneli kao tehničar 8 poena u finalu. Radi sve i ima sve. Doktor odbojke. I uporedis njega i onu našu budaletinu i otpadnika i pitaš se jel igraju isti sport.
Svaka čast Italiji koja je sa 2 dobra igrača osvojila zlato(Djaneli i Mikeleto). Sa druge strane su imali i mnogo sreće, dok Poljsku baš nije išlo. Žao mi je Poljske i našeg Nikole Grbića.
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao: Ned Sep 11, 2022 11:05 pm Simone Djaneli kao tehničar 8 poena u finalu. Radi sve i ima sve. Doktor odbojke. I uporedis njega i onu našu budaletinu i otpadnika i pitaš se jel igraju isti sport.
Svaka čast Italiji koja je sa 2 dobra igrača osvojila zlato(Djaneli i Mikeleto). Sa druge strane su imali i mnogo sreće, dok Poljsku baš nije išlo. Žao mi je Poljske i našeg Nikole Grbića.
Svaka tebi čast ako su ti samo Đaneli i Mikeleto dobri igrači kod Italijana. Lavija najbolji primač prošlog EP, najbolji italijanski igrač na ovom turniru...nasigurniji u napadu, najsigurniji na prijemu (Poljaci skoro isključivo servirali na Mikeleta). Balaso najbolji libero na svetu. Srednjaci su im solidni, dobro rade u bloku...nisu top klasa i slabiji su serveri, ali im rade najbitniji deo a to je blok. Romano jako dobar korektor.
Sa Poljacima je problem što oni imaju dve podjednako jake postave, ali nijedna od te dve postave nije jača od italijanske najjače. Poljaci imaju četiri vrhunska primača, dva podjendako dobra tehničara, dva dobra korektora (Kureka ipak sustižu godine), četiri odlična srednjaka, ali opet kada izabereš startnih 6 to nije jače od italijanske postave...i naravno, Poljaci redovno lošije igraju na svom terenu...samo su 2014. osvojili SP na svom terenu.
By Gsk133
Svaka čast italijanima što su podmladili ekipu. Po meni "rak-rana im je bio Zajcev(koga nikad nisam cenio kao igraca).
@Djokonda ti pratiš zašto kod poljaka nisu bili na spisku Huber, Muzaj i Bednorc?
Imaju ne 4 već 6 brutalnih primača. Pored ovih na spisku Semenjuka, Šlirke, Koleka i Fornala, tu su još Leon i Šimura. Mada mislim da je i Bednorc primač.
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao:Svaka čast italijanima što su podmladili ekipu. Po meni "rak-rana im je bio Zajcev(koga nikad nisam cenio kao igraca).
@Djokonda ti pratiš zašto kod poljaka nisu bili na spisku Huber, Muzaj i Bednorc?
Imaju ne 4 već 6 brutalnih primača. Pored ovih na spisku Semenjuka, Šlirke, Koleka i Fornala, tu su još Leon i Šimura. Mada mislim da je i Bednorc primač.
Nije im bila baš teška odluka...mislim da je Huantorena odlučio da ne igra više za reprezentaciju, Lanca i Zajcev su prošli zenit, dok ovo ostalo je baš bilo slabo (Antonov, Parodi i sl.). S druge strane imaju veoma talentovane klince koji su eksplodirali kada im je data šansa.
Huber im je tu neki 5-6 bloker, Muzaj treći korektor, Bednorž im je neki 6 primač (ako računaš i Leona). Njima su se ove godine povukli iz reprezentacije Kubiak i Novakovski, a Grbić se odrekao Drižge koji im je dugo godina bio starter.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Udjosmo nekako u polufinale zahvaljujuci pre svega Tijani Boskovic i poslednja dva poena Stevanoviceve. Prvi set los, Poljska pred publikom odigrala dobro, onda dva dobra seta nasih i kasa smo mislili to je to, izgubismo dobijen 4 set i onda drama u taj brejku, ali od 12-13, stizemo do 15-13 i prolazimo dalje.
Sad protiv USA za finale.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 94
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]