- Čet Sep 08, 2022 11:19 pm
Koji sastav Srbije predlažeš za dalje:
Tehničar: Mitić ili De Čeko pretpostavljam
Korektor: Atanasijević
Primač 1: Uroš Kovačević
Primač 2: ??? Semenjuk?
Srednji bloker 1: Lisinac
Srednji bloker 2: Simon Robertlandi?
Libero: Balaso?
Selektor: De Đorđi?
Jel sam blizu?
Gsk133 napisao:Vrhunski tehničar kao što je De Čeko npr od prosečnog korektora napravi vrhunskog, a los tehničar kao Jovović od vrhunskog Atanasijevica napravi prosečnog. Ne mogu da ga smislim i očima gledam. Bitanga treba da bude iskren i pošten sam prema sebi i da kaže "nemam blage veze da odbojkom i neću da igram više za reprezentaciju i nerviram naciju".Ti bi pozvao De Čeka dakle? Možda je De Čeko na isti način od Atanasijevića pravio vrhunskog korektora a ovaj u stvari prosečan jer Atanasijević ne može da se sastavi od kada je De Čeko otišao iz Peruđe...nije išlo u Peruđi sa Travicom niti u SKRA prošle godine sa Lomačem...verovatno je i Lomač nemač pojma, mora da jeste čim ga je Nikola Grbić stavio da bude prvi tehničar Poljske...Nikola Grbić je sigurno veliki nemač pojma čim se odmah po dolasku u Peruđu odrekao Atanasijevića i na njegovo mesto doveo nekog Riklickog. Vrhunskom korektoru je dovoljan i prosečan tehničar jer dok je Bata to bio (vrhunski korektor) bio je dobar i sa Jovovićem kao tehničarem.
Kakav Kujundzic i Meljanac. 2 katastrofe od igrača. Crni dani nam slede. A vidim da i ona druga bitanga od trenera ne pomišlja na ostavku. 2 ovce nacrtane da mu daš izgubio bi ih. Kakve prevare odbojkaške.
Koji sastav Srbije predlažeš za dalje:
Tehničar: Mitić ili De Čeko pretpostavljam
Korektor: Atanasijević
Primač 1: Uroš Kovačević
Primač 2: ??? Semenjuk?
Srednji bloker 1: Lisinac
Srednji bloker 2: Simon Robertlandi?
Libero: Balaso?
Selektor: De Đorđi?
Jel sam blizu?