- Pet Avg 07, 2026 1:37 pm
Od ovih 18, njih 8 je bilo u sastavima repke na prethodnim prvenstvima i OI, dakle 8/12 igrača imaš tu (Jokić, Ristić, Milutinov, Jović, Davidovac, Dobrić, Gudurić, Avramović), plus su tu Tanasković, Novak, Momirov, Dangubić i Lakić koji su igrali sve prethodne prozore od dolaska Alimpijevića na mesto selektora.
Karaburac napisao: ↑Čet Avg 06, 2026 4:29 pm Poku nazalost ni ne zasluzuje... Za Smajlija mi je zaista krivo, kao i za Tristana...Što je najgore mi ne možemo mnogo bolje od ovoga, jeste da fale dva pleja Top i Vasa, Bogdan, Tristan i Fića, plus iz onih timova sa prethodnih prvenstava fali Vanja koji je dugoročno povređen, ali mi bolje od toga nešto i ne možemo.
1) Avramovic, Novak, Petrovic
2) Guduric, Dobric, Lakic
3) Djurisic, Momirov, Kusturica, Dangubic
4) Jovic, Tanaskovic, Davidovac
5) Jokic, Milutinov, Ristic, Mitrovic, Dzepina
Kusturica moze da se nada da udje u 12, Dzepina tesko. Ne zove se Ristic iz Japana da ne bi bio u 12.
Od ovih 18, njih 8 je bilo u sastavima repke na prethodnim prvenstvima i OI, dakle 8/12 igrača imaš tu (Jokić, Ristić, Milutinov, Jović, Davidovac, Dobrić, Gudurić, Avramović), plus su tu Tanasković, Novak, Momirov, Dangubić i Lakić koji su igrali sve prethodne prozore od dolaska Alimpijevića na mesto selektora.