Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:Jebe Stepandic :clap: , a jebace vas i FK Macva ciji je on predsednik samo da dodjemo u prvu ligu. Ima da vam vratimo za ono sto ste nas pokrali pre par godina kada ste voljom vlasti i voljom sile usli u prvu ligu,a zatim i u super ligu.
:shock: :shock: :shock:
Na kraju ipak rutinski,ali ovo nam je za nauk za KLS! Ako se opustimo desice nam se nova Sloboda! Ja samo ne znam sta ovaj Balmazovic misli i radi! On je realno igrac ekipa ranga Smederevo,Sloboda,Tamis...Za Silija ajde i da razumem,bio je dugo povredjen,ali ovaj...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:
MILOS OBILIC napisao:Jebe Stepandic :clap: , a jebace vas i FK Macva ciji je on predsednik samo da dodjemo u prvu ligu. Ima da vam vratimo za ono sto ste nas pokrali pre par godina kada ste voljom vlasti i voljom sile usli u prvu ligu,a zatim i u super ligu.
:shock: :shock: :shock:
Mislim na vasu fudbalsku sekciju.
Korisnikov avatar
By Nookie
@MO zamolio bi te najljubaznije da prekines da spamujes sve teme. Ako oces da pises o Fk Sabac imas temu predvijenu za to.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gaja napisao:Master za hemiju Radnickog mogu da ti kazem da si totalno promasio.

Karabu sta mozes da mi kazes za ovog Mandica iz Borca?Koje je god?
Iskusan igrac, 84' godiste, dosao iz Slovacke, uz Rumuniju jednu od novih kosarkaskih Meka za KLS igrace...
Korisnikov avatar
By ofkovac
da je muta pustio jos 5 min svoju magicnu startnu petorku bilo bi 25 razlike i povuci potegni da se okrene :mrgreen:

sili, jevtovic, balmazovic, trio fantastiko...

za janjusevica se ne cudite, covek je promenio pola timova u kls, njemu je kosarka nesto kao hobi...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Janjusevic je takva debilcina, ja sam umirao od smeha dok sam ga gledao. Cim sam ga video sa onom cirokanom znao sam sta da ocekujem. Isto me je odusevio Vuk AirBall Malidzan, kakav je ono komad budale to je neverovatno. Da je OKK imao krstenog pleja i jos jednog normalnog igraca pod kosem potpisujem da bi dobili danas... Inace ako si cuo nekog debila da se dere ''Ti si srpski junak Malidza'' to sam bio ja....

Razocaran sam u Mutu sto nije skinuo Jankovica za ovaj mec, garantujem da bi silovao OKK pod kosem, pogotovo sto ima zelju da se dokaze.

EDIT: Ja se svima izvinjavam za izraze debilcina i budala, ali ja zaista ne znam kako bih drugacije opisao ono sto sam gledao.

EDIT2: Potez utakmice Malidzan radi dribling Pilcevic (valjda) pada na zemlju on se samouvereno dize na sut sa bacanja i ne dobacuje do kosa. Imao covek srece sto mu svirase nepostojecu silaznu putanju.
Korisnikov avatar
By ofkovac
sta mi pricas, gledam malidzana vec 3 godine, znam mu svaki pokret...ali je neverovatno da covek ima 1 airball u proseku po mecu...kao da izbacuje medicinku, p'n'r je za njega zadatak sa zvezdicom...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi na ovom mecu je imao 2, ja zaista ne znam na koju foru on ima. Kapiram ja da se nema para, ali ako neceg ima da se navata to su plej i bek, za visoke je jos tesko... Pa da su doveli Pericu Mitica bili bi 50% bolji klub, a ne nekog ozbiljnijeg igraca.

Ipak na ovom mecu mi je Janjusevic bio totalni hit, primetio sam ga u parteru jos dok je Zvezda igrala...
Korisnikov avatar
By ofkovac
ne bi igrao janjusevic, nego je radetic otisao u rumuniju pa je ovaj usao malo...okk nema love, debeli je alfa i omega, jedino ako halica bude gotova ove godine pa da se ta lova za kiriju usmeri na igracki kadar...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma niko nema love u ovoj ligi sem Metalca. Ovo sve ostalo je jako jako slabo. Rumunija, Madjarska i Slovacka postadose obecane zemlje za domace igrace.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]