Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ozbiljno Bogdane, nisam znao da neko to voli :D

Ako neko poznaje doktorku nek joj prenese da strasne grceve imam :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
da napisem ovde vezano za FMP , Gurovic nema veze sa zivotom i ne znam sto se prihvatio trenerskog posla kad ne radis taj posao sa zadovoljstvom , nego samo statiras, sve zasluge za sinocnu pobedu kao i sto ovi klinci izgledaju ovako idu bivsem krilnom centru FMP Ninoslavu Marjanovicu, on je bukvalno prvi trener, on crta akcije on zivi kroz te momke , pohvale za njega i njegov entuzijazam
Korisnikov avatar
By Lepus
Bas sam se pitao ko je covjek koji sjedi na klupi FMP-a, hvala @Jomer na pojasnjenju.

Posto utakmicu nisam gledao uzivo, pa odatle ne mogu ni znati, jesi siguran da je toliki uticaj Marjanovica na igru i igrace? Malo su poteske rijeci kada kazes da Gurovic nema veze, mada, nemam uvid u njegov rad, a i FMP nisam gledao puno ove godine.
Sinoc mi se svidjela rotacija koju je vrsio, pogotovo sto je neke igrace (Branu) drzao i vjerovao mu iako mali nista nije mogao da pogodi, sto nas je umalo i kostalo pobjede, ali igracu to sigurno mnogo znaci.
Korisnikov avatar
By Vuk
Lepus napisao:.. sto nas je umalo i kostalo pobjede, ali igracu to sigurno mnogo znaci.
Koje ,,vas" Lepus? :lol:
By milanezija
Vuk napisao:
Lepus napisao:.. sto nas je umalo i kostalo pobjede, ali igracu to sigurno mnogo znaci.
Koje ,,vas" Lepus? :lol:
Kontraverzna ličnost
Korisnikov avatar
By Lepus
Zna se ko smo. Crvena Zvezda BGTelekomDivaFMPRefleks. :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
MileBL napisao:Fićo nam je glavna uzdanica
Lepus napisao:Bas sam se pitao ko je covjek koji sjedi na klupi FMP-a, hvala @Jomer na pojasnjenju.

Posto utakmicu nisam gledao uzivo, pa odatle ne mogu ni znati, jesi siguran da je toliki uticaj Marjanovica na igru i igrace? Malo su poteske rijeci kada kazes da Gurovic nema veze, mada, nemam uvid u njegov rad, a i FMP nisam gledao puno ove godine.
Sinoc mi se svidjela rotacija koju je vrsio, pogotovo sto je neke igrace (Branu) drzao i vjerovao mu iako mali nista nije mogao da pogodi, sto nas je umalo i kostalo pobjede, ali igracu to sigurno mnogo znaci.
:handgestures-thumbupright:

E, dok sam ja sve iscitao, ova dvojica me pretekose :D
Korisnikov avatar
By Jomer
@lepsus
ja juce koliko sam video , sve je radio Ninoslav TO, Gurovic na par nije rec rekao igracima, umesto da savetuje igrace krstio se pa jedno 20 puta,par puta nije znao koga da zameni pa je prebrojavao igrace na klupi, jedino je na kraju ispickarao Branu zasto nije sutnuo , sa igracima Ninoslav ima mnogo prisniji odnos , Gurovic deluje kao da odradju to eto kao imam posao radim sa mladima , mozda sam ja sve pogresno procenio na osnovu vidjenog ali to je neki moj utisak

i jos jedna stvar ako treba nek se prebaci u temi za navijace, onaj matori sto je sedeo na klupi ne znam sta je dal direktor ili nesto drugo, je stalno trazio prekid utakmice dok je vredjan Gurovic,i stalno je bio na vezi na telefonu(verovatno sa gazdom, opet pretpostavljam posto nisam agent DB :D pa da prisluskujem razgovore) i ovaj mu je verovatno sigerisao da vrsi pritisak na delegata jer je ovaj posle razgovora to i cinio na svaku prozivku
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]