Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
Play off imas, to nema dileme, a ja ti prognoziram polufinale. Za sebe bih rekao da sam dark horse, no dalje od eventualnog polufinala nema apsolutno nikakve sanse. Obzirom na 20. pik, odlicno :-)

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Lika
Čini mi se da su noćas i Moćne pčele pale kod Matorca u ovom skraćenom kolu, no Yahoo će tek nakon AllStar-a zatvoriti kolo. Predsednikovi sinovi i Dolan su već osigurali play off, mada se prije zadnja 4 kola lagano i naziru parovi. Ova 2 tima su i glavni kandidati za naslov uz Rokere s Moravu i Saletove pčele. Stiglitz bi se morao sabrati u narednim kolima ne želi li izlaz u prvoj rundi, a po svemu sudeći ići će ili na Rokere ili na Pčele. Definitivni dark horse play offa je Davorov BC Versus, dok smo Matorac i ja sa Clitoriansima potencijalne nagazne mine poput nekad GS Warriorsa sa Baronom Davisom.

Clonesi, Madness i Mikoni imaju još teoretske šanse uhvatiti 8. poziciju i ući u play off, no that's a bit of a stretch, kako bi rekli Ameri.

Interesantna sezona definitivno, dok evo već sada mogu najaviti za sljedeću sezonu (budemo li živi i zdravi kako narod kaže) i neke nagrade za najbolje. ;) O tome više kada dođe vrijeme, a do tada ispratimo ovu sezonu i saznajmo može li osporavani Sale Banjac sa svojim Pčelama pomrsiti račune onima koji su već upisali naslov u svoje planove? :)
Korisnikov avatar
By Antoine
Kad smo već kod sledeće sezone, ne znam za vas, ali meni se ovaj h2h sistem nešto se sviđa, bolja mi je ona varijanta od prošle godine. Da ne bude da se na to vadim zbog debakla. Vadim se na povrede. :D
Korisnikov avatar
By Lika
Antoine napisao:Kad smo već kod sledeće sezone, ne znam za vas, ali meni se ovaj h2h sistem nešto se sviđa, bolja mi je ona varijanta od prošle godine. Da ne bude da se na to vadim zbog debakla. Vadim se na povrede. :D
Isprobali smo prošle sezone klasični points sistem, ove godine H2H with points, pa smo sad pametniji. Imamo vremena da odlučimo :D

Edit: Evo bas gledam kako je Matorac smekerski ugrabio pobjedu protiv Saleta u ovom skracenom kolu I s(p)retno gotovo sigurno osigurao play off, kao nekad Spursi titulu u lockout sezoni. :-)
By brut43
Lika napisao:
Antoine napisao:Kad smo već kod sledeće sezone, ne znam za vas, ali meni se ovaj h2h sistem nešto se sviđa, bolja mi je ona varijanta od prošle godine. Da ne bude da se na to vadim zbog debakla. Vadim se na povrede. :D
Isprobali smo prošle sezone klasični points sistem, ove godine H2H with points, pa smo sad pametniji. Imamo vremena da odlučimo :D

Edit: Evo bas gledam kako je Matorac smekerski ugrabio pobjedu protiv Saleta u ovom skracenom kolu I s(p)retno gotovo sigurno osigurao play off, kao nekad Spursi titulu u lockout sezoni. :-)
Hvala na ono smekerski ali bicu sve bolji i bolji do kraja sezone,bar se nadam. :dance:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]