NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
38 poena, 13 skokova, 8 asistencija juce...
Prikačeni fajlovi
McGradyRockets300.jpg
McGradyRockets300.jpg (64.93 KiB) Pogledano 825 puta
Korisnikov avatar
By Antoine
:character-spamguy:
Molim da se otvori tema "Kineska košarkaška liga" da bi limitirani Knofler mogao na miru da pada u ekstazu. Hvala
Korisnikov avatar
By Lepus
Zna li ko kakav plan u buducnosti imaju Charlotte Bobcats-i? Uzeli su ove godine drugog pika, MKG-a. Momak je prejak, pogotovo u defanzivi. Ali ne mogu vjerovati da svaku drugu utakmicu se desi da on ne osuta vise od pet lopti?!? A, Ben Gordon i ostala klapa se ispucavaju kako se kome digne. Mislim, ako pravis tim za buducnost, valjda ces jednom od buducih nosioca dati vecu ulogu.

Jedino da hoce nekim igracima da dignu rejting pa im nabijaju statistiku, zbog eventualnih trejdova. Ako neko ko to prati vise od mene moze malo da pojasni.
By Knofler
Plan im je da narednih par godina imaju Top 3 pikove, da bi izvrsili rebuilding jer su Valasa, Feltona i Okafora dali budzasto, a nista nisu dobili.
Preplatili par igraca i sad grade mlad tim.
Nije MKG najveca uzdanica vec Kemba, uz njih i Bijombo i Henderson.
Imaju nesposobnu upravu, koja ne bi prepoznala talenat sve da ih u dupe pogadja.
Mozda vrate ime Hornetsi u dogledno vrijeme.

Kad smo vec kod Hornetsa oni od povratka Erika Gordona imaju skor 6-1 i sve su prilike da bi se borili za PO da je on bio tu od starta sezone.
Korisnikov avatar
By Lepus
Nisam rekao da MKG jeste, ali bi trebao da bude. Meni je Kemba jedan obicni indijanac.

Gordon je strasan igrac. Mene je odusevio u LAC na utakmici protiv Lakersa kada je Kobea cuvao. Tu je pokazao da je i u odbrani zvijer. Napad nije sporan.
By Knofler
Nju Orleans ce biti sila ako Gordon i Dejvis ostanu zdravi.
Nevjerovatan talenat u ekipi+Monti Vilijams koji je najperspektivniji mladi trener.
Uz pojacanje na pleju i centru ovaj tim moze jurisati na tron.
By milanezija
East: Rondo-Wade-James-Anthony-Garnett

West: Paul-Bryant-Durant-Griffin-Howard
By djuka
Sta mislite jel Pekovic ima neke sanse da nastupi na all-staru ove godine?
Korisnikov avatar
By Lepus
@djuka
Cisto sumnjam. Imas na Zapadu previse igraca koji mogu pokriti poziciju centra, a koji nisu izvorno centri. Plus, Minesota ne biljezi sjajne rezultate.

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... _id=678618

Vratite @Knofija da prokomentarise ove izjave. Njegova dva omiljena igraca, Kobe i T-Mac.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]