Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hvala ljudi, inace zaboravio sam jos dva visoka igraca i to Kaplanovica i Nikolu Jovanovica da pomenem. Ukoliko neko odluci da Jokic ili Tejic propustaju ovo prvenstvo iz bilo kog razloga, Jovanovic bi mogao biti jak kandidt za razmatranje za poziciju 4.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hoce li pustiti FMP I Covic igrace ili ce opet da bude laziranje povreda kao prosle godine kada su se odjednom svi povredili ?
Korisnikov avatar
By miki
Sjajne analize Karabu, daleko najtezi izbor za finalnih 12 od svih mladjih selekcija,moje neko misljenje je da su generacije 94-95 talentovanije i perspektivnije i od generacija 91-92, 92-93, 96-97, jedino mozda po potencijalu 97-98 mogu da im pariraju.Jako tezak izbor po meni na svakoj poziciji ima minimum po 4 igraca koja ozbiljno konkurisu za tu poziciju,stoga mislim da koga god povedemo i kakav god bio sastav imamo sanse za medalju i to onu najsjajniju.
Ali eto moj neki izbor bi bio:

1)Radicevic,Jaramaz
2)Todorovic,Guduric,Pusica/Djukanovic/Novak
3)Andric,Cvorovic,Zagorac
4)Jokic,Tejic
5)Ristic,Salic
By Jo.
@Karabu

Svakako ne poznajem sve I grace koje si naveo, tako da nisam kompetentan da suprotstavljam misljenja...

Na osnovu uvida u igracki kadar, ja bih izabrao sledecih 14 u uzi izbor:

Radicevic, Pot, Jaramaz
Guduric, Novak
Todorovic, Dobric, Cvorovic
Jokic, Tejic, Apic
Milutinov, Ristic, Salic

Ne vidim da nam se misljenja toliko razilaze, osim kada je rec o Potu i Novaku...za koje smatram da su talentovaniji igraci od Rebica, Djukanovica, Pusice, Aranitovica, Kutlesica...

Naravno, vreme ce pokazati ko ce od njih uspeti da ima vrhunsku karijeru...
Tipujem na Gudurica, Todorovica, Jokica, Milutinova i Ristica...

Da li Milutinov treba da ide ili ne, stvarno ne znam i prepustio bih lekarima,
a svakako se slazemo da jo on prva opcija na poziciji 5...
Korisnikov avatar
By ofkovac
primecujem da dosta ljudi misli da ako je selekcija u20 u njoj treba da budu mahom momci od 20 godina iliti '94, ako je mladji ide ona standardna fraza "za njega ima vremena", to je apsolutno pogresno, ako je neko '96 a pritom trenira i igra seniorske meceve sta on ima da trazi sa selekcijom u18 ako mu je talenat neosporan...

takodje po mom misljenju jako je bitno ko ce voditi ekipu, vlada jovanovic je izabran za selektora prosle godine, ejjj vlada buzgetina jovanovic????

evo tima od prosle godine ( 80% ako ne i vise perjanice beobasketa), zauzeli smo 13. mesto sto je apsolutni neuspeh, grcka je sa komplet '94 god zauzela recimo 5. mesto...

4 Pavle Reljic G 1.95 09.08.1993 Belgrade (SRB)
5 Nemanja Krstic SG 2.02 02.03.1993 Kladovo (SRB)
6 Ivan Marinkovic PF 2.09 27.11.1993 Belgrade (SRB)
7 Mladen Dordevic PG 1.92 02.03.1994 Lazaravec (SRB)
8 Sasa Avramovic PG 1.94 16.01.1993 Cacak (SRB)
9 Luka Mitrovic PF 2.05 21.03.1993 Novi Sad (SRB)
10 Nenad Miljenovic G 1.93 08.04.1993 Belgrade (SRB)
11 Mihajlo Andric F 2.02 04.01.1994 Kragujevac (SRB)
12 Andrija Bojic PF 2.07 28.05.1993 Belgrade (SRB)
13 Dorde Milosevic SG 1.98 20.06.1993 Jagodina (SRB)
14 Nemanja Bezbradica F 2.07 29.05.1993 Knin (CRO)
15 Milos Jankovic C 2.03 28.06.1994 Cacak (SRB)
COACHES
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
@Karabu
Tek sam sad stigao da procitam. Svaka cast na trudu, znanju i posvecenosti.
By Posetilac
Vidim da su svi zaboravili proslogodisnju situaciju i odstranjivanje iz tima Radicevica, mislim da on nece biti pozivan ukoliko se Dzoli bude pitao, a pita se..
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Posetilac

Nisam zaboravio, nadam se da ce ce se taj problem prevazici sad kad Micic nije tu (prva violina). Da li hoce ili nece ne znam, ali nadam se da hoce. Previse smo mala zemlja da bismo bili toliko sujetni.
By Posetilac
Izneo bih jos jedno moje zapazanje, svi stavljaju Jaramaza na poziciju 1, a on je i u Smederevu to retko igrao, uglavnom je igrao 2, i mislim da tu moze mnogo vise doprineti ekipi nego na 1.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]