Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro je da su makar Bogdan i Milanezija nesto pisali dok mene nije bilo.Sramota da se vise pise o americkom fudbalu i americkoj koledz kosarci nego o rukometu.Samo primer ne vredjanje ljubitelja ta dva sporta.
Danas ocekujem pobedu nad Poljacima nekako su mi oni vec stari,a i odgovaraju nam jer forsiraju igru na bekove i pivota,a ne na kontre i krila.Jaci su za Zmala u odnosu na EP u Srbiji
By milanezija
Slovennci ne staju dobise Beloruse. 27-26 , iako je bilo +5 za Beloruse na poluvremenu.
By milanezija
13-11 na poluvremenu, Momir i Darko rasturili, Toskic i Rajko odlicni takodje, Vuckovic je glavni krivac prodata lopta i dva iskljucenja. Steta za onaj sedmerac na kraju sto Momir nije realizovao imali smo sansu da im tad ponovo pobegnemo ali... Smal ne moze da se sastavi kod poljaka ali je zato onaj drugi neki ludak, polomice precku od udaraca do kraja meca. Ona 5-1 odbrana nas je*e pa rastura. Momir nam je bio glavni za transfer lopte a onda su ga potpuno odsekli i od 13-8 dosli smo do 13-11 i prvog napada za POL u drugom poluvremenu. Nenadic isto kriminalan.
By milanezija
DA pocnem jednom lepom recenicom: One pi*cke Poljske, je i trebao Hitler da smrvi. Smrdljiviji su bili veceras vise i od Hrvata.

Sad da krenemo na utakmicu lose drugo poluvreme. SA 5-1 su nas odsekli dibidus u napadu i sve se svodilo na palijaj pa ako udje udje. Uz to Stanic poprilicno indisponiran do nekih 5 minuta pred kraj, a onda brani sve zivo. Na 2 minuta do kraja sudi nam se SKANDALOZNA ODLUKa a to je da se za faul na Zelenovicu koji je dobio samar posle sudijskog zvizduka ne sudi nista, a u prvom sledecem napadu bez kontakta Nenadica i Lijevskog da se sudi iskljucenje jer je Lijevski dobio udarac u predelu UVA, koje bi mu najradije odsekao trenutno od besa. Naravno udarac u uvo nije ni postojao a Nenadic je iskljucen. Nakon toga Ilic sutira bombu preko 3 ruke a onaj ludi Smal skida u stilu Bufona. I u sledecem napadu mi primamo gol iz mrtvog ugla iako je Nikcevic udario na vreme van prostora od 6 metara igraca ali je Darko uzasno odreagovao.
By milanezija
"U situaciji kada smo vodili sa pet golova mogli smo da prelomimo utakmicu, ali je došlo do samoisticanja pojedinih igrača i to nas je koštalo nervoze na početku drugog poluvremenu. Ušli smo u završnicu u kojoj su Poljaci imali više iskustva i odmornih igrača", rekao je Vuković.

Ovo mi lici na Vujina i Nenadica, oni su tad bili bekovi uz Momira koji je bio bez greske + Nikkcevic, Rajko, Darko, Toskic koji su ginuli tad.
By flameni
Nenadic je ako se secas imao jedan izblokiran sut i umesto da trci nazad i proba da spreci kontru , on je to onako smekerski odgledao samo.
No, bez obzira na to, Nenadic je po mom misljenju najvece osvezenje za ovu reprezentaciju i ubedjen sam da nam moze biti jedan od kljucnih igraca u daljem takmicenju.
By milanezija
Na ovo sto si naveo sam i mislio. Plus se klizao kao NHL igrac po terenu. Dva puta je pao. Da je osvezenje jeste ali mi nemamo PLEJA odnosno srednjeg beka sa asiatencijom vec i bombardera i pleja mora da igra Momir. A sta se dogodi kad ga izoluju smo videli.
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je veci problem bio Sesum..
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]