Teme o ostalim sportovima
By milanezija
To im je zbog inog silnog foliranja poslednjih 10 ninuta a tebi eno Nfl pa tamo pisi.
Korisnikov avatar
By Antoine
milanezija napisao:To im je zbog inog silnog foliranja poslednjih 10 ninuta a tebi eno Nfl pa tamo pisi.
Ti prvo da naučiš kako se ponaša na forumu, pravopis srpskog jezika, kako se u language baru podešava jezik na Serbian (Latin) pa onda nešto napiši.
Korisnikov avatar
By Zex88
Milanezija,POSLEDNJA OPOMENA!!!
Svaki govor mrznje ce biti sprecen,takodje i teranje sa tema.

Dovoljno si dugo ovde da znas sta se moze,a sta ne!
Korisnikov avatar
By Jaka
Ne moze se bez centra,sta Toskana moze sve da promasi to ne moze niko. NEk ubaci MArsenu da ih razgrne sve.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
1.Najbolji igrac u juniorima je bio Sesum,a ne Nenadic.Nenadic je bio jedan od boljih u toj generaciji koja je u Pioniru i osvojila zlato,ako se ne varam.
2.Nenadiceva,kao i Sesumova prava pozicija je levi bek,a na srednjem igraju jer mi nemamo srednjeg beka.Solidno mogu to da odigraju,ali to nije njihova pozicija.Nenadic je bio sinoc ocajan,a Sesum odigra jednu od 5 utakmica dobro,ostalo je jako los.Flameni po meni Sesum nema nikakav sut iz daljine,on je vise igrac koji moze da napravi prodor.On sutira ono njegovo skok sut iz mesta,ali jako slabije nego Ilic i Vujin.Rnic je od njega dosta bolji igrac.
3.Petar Djordjic kad se oporavi mora biti u reprezentaciji.Presao je iz Flensburga u HSV i to sa polomljenom nogom,tako da ga Nemci jako cene cak i zovu u reprezentaciju,a ovaj nas Veselin nista.
4.Terzic sa 18 godina dobija minutazu na levom beku u HSV kao zamena Hensu i u buducnosti mora da igra za nas.Veliki talenat iz Banja luke.
5.Vukovic se sinoc totalno pogubio sa bekovskom linijom.Nisam cuo da je Vujin povredjen,a ovaj ga ne ubacuje.Takodje Zelenovic je bolji igrac od Stankovica,a cak i Aca Stojanovic iz Kadet Safhauzena je bolji od njega i igra LS,dok ovaj igra za prosecan francuski klub
6.RNIC,TERZIC,DJORDIC levi bekovi za buducnost,Vuckovic,Manojlovic za odbranu,na srednjem Nenadic i mozda Sesum,na desnom beku Vujin i Zelenovic
7.Dragasa sto dalje iz reprezentacije,Sinoc smo zahavljujuci njegovoj tromnosti nabuseni u drugom poluvremenu.Inace momak je poznat da sa Obradovicem izlazi u dikosteku DIV i da loce,kao i da prodaje mobilne telefone u Sapcu.Sada je otisao u Vardar,gde po recima Kerola ne igra nista posebno.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mi imamo od tih mladjih i Mestera koji je bio bas dobar u juniorima,ne znam sta je sa njim sada?
Inace ovo osvaja Danska,Francuska ili Spanija,ostali za klasu ispod.
By milanezija
Stanic neizvestan a Zelenovic igra i pored povrede jagodicne kosti.
By sasa 076
Neigramo kako treba, ako ovako ostane objektivno mi protiv spanaca imamo male sanse
Korisnikov avatar
By lowone
Sesuma isterati iz reprezentacije pa to je strasno kako on divlja....a i golove sto da sve na jedvite jade udje.... Kad se setim Nedeljka Jovanovica pa Skrbica pa Milosavljevica, Petrica Perica Sterbika... dzabe Stanic brani kad postoji neko ko ce da usere ja da sam on pola saigraca bi otero dovraga
Poslednja izmena od lowone u Sub Jan 19, 2013 9:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]