Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni je neverovatno da tamo treniraju samo 4 puta nedeljno. Dok sam trenirao u objektivno krs klubu u njegovim godinama sam imao trening svaki dan, a kad sam trebao u Radnicki sa Krsta da predjem secam se da sam odustao jer su bila 3 treninga dnevno svaki dan. Prosto ne mogu da verujem da se u jednoj Barseloni trenira duplo manjim intenzitetom :?
Korisnikov avatar
By Jomer
a gledaj ovo Karabu sa KSS za RTC u KRagujevcu 1999 godiste
Učesnici će biti smešteni u hotelu "Šumarice" u Kragujevcu. Skup stručnih lica planiran je 10. jula do 11.00 časova, a skup igrača do 12.00 časova. Odlazak je poslednjeg dana u 10.00 časova. Igrači su obavezni da sa sobom ponesu potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti, koja nije starija od tri meseca, a sadrži: lekarski pregled , EKG snimak, laboratorijske analize (krvna slika i urin), podatak o težoj bolesti, operaciji, povredi, alergiji i neophodnosti uzimanja određenih lekova.

Svi učesnici moraju poneti overenu zdravstvenu knjižicu i jednu fotografiju za lični karton (koji dolaze prvi put)
.
koji je ovo amaterizam, pa zar ne treba ovo da uradi savez, zamisli da dovodis nekog naseg klinca koji je rodjen u US i kao treba sve ovo da donese :? :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa dobro, nisam siguran koliko im dugo traje taj trenazni centar pa su te instrukcije mozda date da se ne bi gubilo vreme. Mislim, u sustini sve to sto treba da donesu staje opusteno u jednu fasciklu. U sustini, lekarski pregled i EKG snimak idu ruku pod ruku sa potvrdom o zdravstvenoj sposobnosti. Sto se tice ovih hronicnih bolesti to je nesto opet sto ti stalno stoji u kartonu, dakle jedino labaratorijske analize su nesto sto predstavlja dodatni napor. Mene vise interesuje to da li su ljudi culi za mejl? Realno u ovo doba, ovakvi nalazi se skeniraju i posalju mejlom, sta im ko to da nosi sve sa sobom.
Korisnikov avatar
By Jomer
bas tako jos je ovaj u produzetku ostavio mejl gde treba klubovi da mu se jave i potvrde ucescer igraca, mogao je da stavio i za ove lekarske analize
Korisnikov avatar
By Jomer
Jel moze neko da prekopira sa KSS.rs izasao spisak igraca za EP a na telefonu sam, nadam se da je Radoncic definitivno nas posto je na spisku
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jomer napisao:Jel moze neko da prekopira sa KSS.rs izasao spisak igraca za EP a na telefonu sam, nadam se da je Radoncic definitivno nas posto je na spisku

Prezime i ime
Klub
1.
MUSIĆ NOVAK
MEGA VIZURA BEOGRAD
2.
MARJANOVIĆ ANDRIJA
NIBAK NIŠ
3.
STEPANOVIĆ ALEKSA
NIBAK NIŠ
4.
JOVIČIĆ MIHAILO
FOKA KRAGUJEVAC
5.
RADOVIĆ MATIJA
CRVENA ZVEZDA TELEKOM
6.
RADANOV ALEKSA
CRVENA ZVEZDA TELEKOM
7.
PETROVIĆ DANILO
CRVENA ZVEZDA TELEKOM
8.
SIMANIĆ BORIŠA
CRVENA ZVEZDA TELEKOM
9.
VULIKIĆ VUK
ZEMUN
10.
MIŠKOVIĆ NIKOLA
VIZURA SHARK BEOGRAD
11.
JOVIĆ SIMEON
VRŠAC doo
12.
BESLAĆ DUŠAN
VRŠAC doo
13.
GAŠIĆ SREĆKO
PARTIZAN NIS BEOGRAD
14.
JUZBAŠIĆ DUŠAN
RU-KOŠ RUMA
15.
NIKOLIĆ NEMANJA
BOSNA SARAJEVO (BIH)
16.
NIKOLIĆ LAZAR
ITALIJA
17.
DINČIĆ NEMANJA
ITALIJA
18.
RADONČIĆ DINO
ŠPANIJA
19.
NEŠIĆ BOJAN
ŠPANIJA
20.
ĆUĆOVIĆ HARIS
SLOVENIJA

Ja u principu zadovoljan zbog Dincica, Radnocica, Nesica, Cucovica, kao i sto ce Glisic i Aranitovic izgleda igrati samo U17, mada mislim da je i Simanic mogao komotno da igra U17. @Jomer, Miki i ostali sta mislite o timu?

EDIT: Mislim da se moglo naci mesta i za Pecarskog iako je 00', ali dobro, da ne preterujem sa svojim zeljama.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ja iskreno slabo poznajem ove nase klince koje igraju kod nas , znam Simanica i Radanova, mogu ovako po imenima da mi je izuzetno drago sto se nesto u savezu pomerilo sa mrtve tacke po pitanju vrbovanja igraca koji imaju vezu sa Srbijom, posto je ovaj mali Radoncic vec bio prosle godine u kampu CG i bio maltene izgubljen a sada izgleda da ce igrati za nas, vidim isto da se povelo racuna i vredno pratilo sve vise nasih kadeta koji igraju u evropi tu mislim na Nikolica i Nesica o kojima italijani i spanci pisu da su veliki potencijali, to pracenje igraca u tom uzrastu ce biti u narednom periodu kljuc za uspeh seniorske reprezentacije jer kao sto vidimo sve vise klinci sa 14,15 godina odlaze preko zbog katastrofalnog stanja u nasim klubovima.
Jel moze neko da napise nesto vise o ovom Nikolicu iz Bosne i Cuckovicu iz Olimpije, nadam se da posle Brkica dobijemo jos jednog Harisa za reprezentaciju :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]