Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Drex
dobrodošli u još jedan veliki sportski raspad made in Serbia. Već vidim kroz par dana početak iznošenja prljavog veša, međusobne optužbe itd...

Košarkaši 2005

Fudbaleri 2006

Vaterpolisti 2008...
By milanezija
Sto Obilic rece kad vidim Vladicu Spasojevica sve mi je jasno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Sto Obilic rece kad vidim Vladicu Spasojevica sve mi je jasno.
Vukovica bi mogao da zameni trener Metaloplastike Slavko Novakovic,a za predsednika Mile Isakovic i da bude totalna ludnica.I naravno da reprezetntacija igra u hali Zorka,a ne Beogradu
Korisnikov avatar
By Nookie
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:Sto Obilic rece kad vidim Vladicu Spasojevica sve mi je jasno.
Vukovica bi mogao da zameni trener Metaloplastike Slavko Novakovic,a za predsednika Mile Isakovic i da bude totalna ludnica.I naravno da reprezetntacija igra u hali Zorka,a ne Beogradu
Ja se ne secam kad je reprezentacija igrala zadnji put u Bg-u(izuzimajuci EP naravno)....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Ja se ne secam kad je reprezentacija igrala zadnji put u Bg-u(izuzimajuci EP naravno)....
Igrali su i u BG,mada vise u Nisu,sada i Vrnjackoj banji,a ne moze u Sapcu.I u Sapcu se mogla prikupiti pomoc za onu devojku.
U Jomlinom stilu da napisem nesto :D .Sramotno je da drzava daje pare ranije Kolubari,sada verovatno Partizanu,a nema para za Metaloplastiku.Da nije bilo sudijske kradje dobili bi mi Partizan svake godine u Sapcu.Ali uprava nece da igra Evropu pa prodaje meceva na strani.Mlekara Sabac sponzorise Partizan,a ne Metalopastiku :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:
MILOS OBILIC napisao:
I ja se ne secam sportskog dogadjaja u Sapcu u mom zivotu.Najveci uspeh igranje prosle godine Metaloplastike u Seha ligi,i prijatelska utakmica Macve i Partizana.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja sam za to da se utakmice igraju u Kacu(Jugovic je to zaskuzio)! :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Heisenberg napisao:Ja sam za to da se utakmice igraju u Kacu(Jugovic je to zaskuzio)! :)
Ipak je Metaloplastika dva puta prvak Evrope,tako da smo mi jaci :D
Korisnikov avatar
By lowone
Sta ovaj Sesum i Nenadic igraju, pa ja bih njima na vrata svlacionice napisao RESTRICTED AREA, a i Vujin je tu negde, mrcov od 100+ kila ne moze da igra odbranu pa idi ubi se, kani se sporta...... :hand:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]