Stare teme
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Šta bi ovo na kraju? Što baci ovaj loptu od koša do koša 3 sekunde pre kraja?
Korisnikov avatar
By Kure
Grobar1971 napisao:Šta bi ovo na kraju? Što baci ovaj loptu od koša do koša 3 sekunde pre kraja?
Зато што мисли да је Кецман.
Добро је Ђоко направио леђни блок за Јарамаза требло је пробати пасом преко пола.

Мени само није јасно што је Пот скакао при бацању и усрао ствар (додуше и Грци су украли бар пар секунди).
Korisnikov avatar
By hurricane
Gledao sam pola 4. četvrtine pa ne bih nešto posebno komentarisao igru. Kod Džolija izgleda nema pravila u vezi minutaže sem ako nisi Janković. Ostali izgleda ako odigraju dobro, sledeću utakmicu imaju prepolovljenu minutažu. U čemu se razlikovala ova utakmica sa Grcima od one sa Nemcima (sem u produžecima i pobedniku) pa da Đoko ima toliku razliku u minutima. Počeću da sumnjam da zaboravi igrača na klupi, a niko ne sme da ga podseti na to.

@Nikola44
Kao da sam ja to pisao :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uragan, mislim da je sada drzao Djoka vise u igri zbog onog gigantskog Grka sa kojim Tejic nikako (Kaplanovica da ni ne pominjem) nije mogao da se bije. Da nisu imali njega, sumnjam da bi i Djoko video toliko teren.
Korisnikov avatar
By hurricane
Pa Djoko nije puno lošiji od velikog Grka po statistici. Aj da kažemo da je ovo neka mera po minutaži između njega i Tejića. Nego protiv Nemaca, 4/4 šut za 2 a samo 6 minuta.(ako se dobro sećam)Džoli kao Radonjić što Mitrovića zaboravi na klupi posle dobre role. I još da me neko ubedi da ova trojica što nisu ulazila, nisu mogli imati barem po dva minuta...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma, nisi me razumeo. Nisam ja rekao da Salic ne treba da igra, nego da sam siguran da on Mijatovicu ne bi igrao da nije bio prinudjen da mu igra. Covek ima neke svoje cudne ideje i retko odustaje od njih. Inace, meni je Grk delovao mnogo korisnije za svoju ekipu nego svi nasi visoki igraci zajedno za nas.
Korisnikov avatar
By hurricane
Ja sam odgledao samo pola poslednje četvrtine, imao je Đoko jedan odličan potez ispod koša Grka 3-4 minuta pre kraja, a Tejić koji inače zna da pravi glupe faulove, napravio je 5. faul glup da ne može biti gluplji.
By Nikola44
Sto se tice veze izmedju Dude i Dzolija,moguce da imaju istog menadzera,ali je veza koja ih spaja ljubav prema casi ;) i istina je da ga je Duda doveo na mesto koordinatora,i da se on za sve pita,pocev od selektivnih treninga (vodio sam klince pa znam),sve od Torlaka pa do RTC Pozarevac je njegova nadleznost....
Korisnikov avatar
By baki
Nikola44 napisao:Sto se tice veze izmedju Dude i Dzolija,moguce da imaju istog menadzera,ali je veza koja ih spaja ljubav prema casi ;) i istina je da ga je Duda doveo na mesto koordinatora,i da se on za sve pita,pocev od selektivnih treninga (vodio sam klince pa znam),sve od Torlaka pa do RTC Pozarevac je njegova nadleznost....

Ja mislim da nemaju istog menadžera te da usput Džoli uopšte nije u ljubavi sa Miškom i Beobasketom,. Nije ga Duda doveo nego Bodiroga koji takođe nine i ljubavi ni sa Beobasketom ni sa Dudom
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]